Mamici de martie-aprilie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Scuze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cu Mark am vorbit.Cu David doar Thea poate ca vorbeste.Telepatic inca...Merci Irina ca mi-ai deschis ochii.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MP si eu simteam o jena, asa, la inceput, desi cicatricea arata OK, si mi.au spus ca e din cauza ca cicatricea se vindeca pe dinauntur ceva mai incet, si aia "tzine" un pic. O sa treaca! Eu nu am mai simtit nimica dupa 1 sapt-10 zile...

Pup fetele

azi oana e mai bine cu burtica, doarme mai mult, dar adoarme mai repede la sin... daca nu e una, e alta. dar bine ca nu mai sufera asa, si doarme. azi nopate a sarit o masa, asa de mult a dormit. am mai recuperat si io ceva somn. Jos palaria pt fetele care se descurca cu 2 pitici!!!

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Lady_Hawk Felicitari pentru bebelina!Sa fiti sanatoase amindoua!

Laura_Ioana,pe mine m-a durut exact 2 saptamini la ridicatul din pat,de pe scaun,etc
Tot asa,un "colt" a fost mai proeminent de ziceai ca am "marsupiu"!Apropo fetele,cite cusaturi aveti la cezariana si in ce sens va este facuta?
Eu o am orizontal si la suprafata s-a vindecat relativ bine(desi tot mai am o dunga subtire ROSIE)Doctorita mi-a pus doar 4 cusaturi in loc de 5 de asta problema cu "coltul"respectiv...

Andreea/Canada,eu nu stiu cum se procedeaza cu bebelusii prematuri,dar...aici in Suedia prin anii 90 se recomanda sa se dea piureuri la bebelusi incepind cu 3 luni,iar acum 8 ani cind am nascut eu prima data mi s-a zis ca s-a schimbat,doar de la 4 luni in sus...
Totusi,eu nu m-am luat dupa "reguli",ci dupa bebe care mereu parea flamind si i-am dat piureuri de la 2 luni!Dupa asta a dormit mult mai bine!

Catrinel_17/Germania,eu acum citeva saptamini eram disperata ca imi venise ciclul peste lohii!!Am impresia ca indiferent de cum am nascut lohiile dureaza in mod "normal" 4-6 saptamini,asa cel putin ne informeaza aici in Suedia.Mie mi-au durat aproape 7 saptamini si am o prietena care a avut o infectie urita de la cezariana si a singerat vreo 10 saptamini!

Ama_Kaly,nu as vrea sa-ti dau sfaturi si nici sa te sperii,dar se pare ca din statisticile mondiale reiese ca mortalitatea materna este de 3 ori mai mare in cazul cezarienei decit al nasterii vaginale.Experienta mea(am nascut natural de 2 ori si acum la bebe3 am facut cezariana)s-ar putea sa nu fie decit o exceptie insa,refacerea dupa cezariana a fost crunta.Tu esti insa cu 8 ani mai tinerica ca mine si fiecare organism reactioneaza diferit.

Tania2,eu NU am avut anestezie generala(aici nu se mai obisnuieste decit in cezarienele de urgenta)si cu toate astea am vomitat de mai mare frumusetea la reanimare.Sa stiti fetelor ca depinde FFFFFF mult de ANESTEZISTsi de fiecare organism in parte.

Aida_o,sa nu cumva sa-i lasi in pace pe cei care-ti supravegheaza sarcina in Canada.Cere-le daca au posibilitatea sa-ti faca un echo in care sa masoare diametru capul bebelusei si dimensiunile bazinului tau.Nu stiu cum e cu asigurarile in Canada,dar..ai putea oare sa le zici ca ai dori si o alta parere + statisticile spitaluilui daca ti se propune o modalitate de nastere pe care nu o doresti.Sper sa nu ai probleme daca nasti natural si sa nu se blocheze umerii lui bebe.

Zuzilici,da e o ideea foarte buna sa mai "cureti"un pic listuta.Mie sincera sa fiu mi-e cam greu s-o citesc fiindca uit de sus pina jos cine a nascut la ce data,cum,etc,etc

Am vazut ca fetele aici au discutat despre bubite pe fata lui bebe.Trebuie sa va spun ca in afara de cele pe care le-ati enumerat voi primul meu baietel a avut 4 luni bubite rosioare micute care nu s-a tratat decit cu unguent pe baza de cortizon.Asta fiindca era ECZEMA ATOPICA si soacra-mea mi-a zis ca si taticul lui a avut asa ceva cind era bebe.Nu l-au diagnosticat cu alergie,fiindca erau numai pe fata si pe frunte,dar citeam ca asa se poate manifesta alergia la lapte.

Va las ca m-am intins si eu prea de tot
Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

TINA, BINE AI REVENIT!EU ASTEPT POVESTEA NASTERII LUI SUPERBEBE!

Lady Hawk, felicitari!

Laura Ioana, operatia m-a 'durut'/'tinut' cam 2 saptamani, dar s-a vindecat f bine, inauntru mai simteam si eu cate o jena, iar partea de deasupra operatiei (3-4cm) mi-e si acum oarecum amortita; eu zic sa vorbesti cu dr, ca nu cumva sa se infecteze ceva pe-acolo, stiu de la maica-mea care a trebuit sa stea cu operatia pansata, ca supura la un capatnoah, acuma nu inseamna ca asta e la tine, dar cel mai bine e sa vorbesti cu dr

Irina, abdomene dupa 40 de zile???eu stiu (de la dr) ca dupa 40 de zile (cand iesi din lauzie) ai voie exercitii fizice usoare , insa abdomene abia dupa cateva luni! poate ma insel, dar gandeste-te ca sub operatia aia sunt 8 straturi taiate care trebuie sa se vindece...ca altfel, eu as fi facut abdomene din a 2a zi

Monica, la multe luni , Matei cel dolofanel si lapticul sa o tina tot asa!

pupaturi si la celelalte gagici cu bebici sau burtici!

Noe si Anne Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Fetelor, eu sunt CHIAUNESCU.... De aseara a inceput spectacolul, nu stiu ce are bebitza. Dupa ce i-am facut baitza, unde parea foarte pasnic, a inceput show-ul...a papat pe saturate si cu chiu cu vai am reusit sa-l adorm dupa vreo 3 ore, dupa ce l-am tinut pe burtica. Bine macar ca doarme noaptea, se trezeste mai nou la 3-4 ore. De la 6 dimineatza m-a tinut tot intr-un festival: ies din camera - urla, il pun in patutz - urla. De papa i-a ajuns, pt. ca i-am dat si supliment, sa fiu sigura ca-i satul, a baut si ceai, kk a facut...Il supara rau de tot colicile astea... ufff...mi-e asa mila de el saracutzul... de vreo juma de ora s-a potolit, doarme. Acum profit si eu de momentele de liniste si mananc un pic, ca n-am apucat pana la ora asta... L-am sunat pe tati sa ne aduca Gripe Water, sa vedem...o fi mai bine? Iarasi suntem singurei acasa, mai tre sa facem fatza si la musafiri, si parca atunci se intampla toate, ca-n rest e cuminte , papa si doarme. Abia astept sa vina maica-mea, ca e la servici. Poate-l scot astazi afara...
CATRINEL, sa stii ca eu totusi mai mananc cioco normala. Acum de ex. mananc clatite cu ciocolata, nu ma pot abtine... Iar cafea, beau zilnic, am baut si in timpul sarcinii tot zilnic, ca nu e contraindicata, dimpotriva, mai ales ca am tensiune mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Zuzilici, sper ca nu vrei sa ne "cureti" si pe noi din albumul comun. m-am uitat dupa bebe Tudor Bogdan sa mai pun o pozica si am vazut ca nu mai suntem. e vreo problema cu formatul pozelor?

cameliada si bebe Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Multumesc pentru raspunsuri fetele

Operatia mea e facuta tot pe orizontala si am avut un singur fir, dintr-un capat in altul, cusut prin interior, fara sa se vada nici o intepatura, dar la capatul din stanga am vazut ieri ca e iesit tare in relief si sper sa nu ramana asa. Infectie nu am ptc nu am temperatura si oricum iau Augmentin. Operatia nu ma mai doare, dar ma enerveaza coltzul ala...

Sapt trecuta am fost la ctrl la dr din Piatra, cea care mi-a urmarit sarcina, si m-a verificat cu eco si pe masa si totul e bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Fetelor,
Stiti ceva de Ileana Marius? Ca de doua zile, de cind s-a trezit "intr-o balta de singe" si a fugit la spital, nu vad sa fi scris nimeni de ea... Imi fac griji.

Mariana,
eu o sa incerc sa insist, normal, insa aici e mai greu sa te duci la alti medici daca nu ai programare. Iar programarile ti le fac pe termen destul de lung, nefiind pacient la doctorul respectiv. Or eu nu am cum sa mai astept saptamini, pentru ca miine-poimiine nasc. Asta e sistemul... Astept, totusi, ecografia de saptamina viitoare, atunci vor decide ei cum voi naste.

Of, nu mai zic ca de doua zile mi-a iesit un hemoroid... N-am avut asa ceva in viata mea, si fix acum imi trebuia sa apara. Pai daca nasc natural, cred ca o sa fac ditamai buchetul de hemoroizi... Si tare nasol se simte la sezut

Zuzilici,
am primit un mesaj de la dianaforisch, care la noi e pe lista gravidutelor care nu au mai dat de mult un semn de viata:
<<buna!
Da mai exist dar am fost tot in spital pana am nascut si evenimentul a fost pe data de 20 martie cu un baietel de 3,100gr. il cheama Markus Erik si e o minune. scuze ca nu am reusit sa scriu pana acum! nu stiu cum sa pun poze pe forum dar incerc ok?
Va mutumesc pentru mail!!!!
cu drag Diana si Markus-Erik
>>
Cind actualizezi listuta, poate o muti si pe ea la mamici :)
In ce priveste curatatul listei, total de acord. Mie mi se pare prea stufoasa, am mai zis-o, si de-aia e si greu de actualizat :)

38+5

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt , eco 2D&3D 24 sapt si 9 luni si-o zi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeypuma spune:

Buna fetele

Eu am venit de la control...totul e bine, colul s-a deschis un pic, asteptam contractiile...Daca intre timp nu nasc, joi merg iar la control si daca pana pe 25-26 aprilie tot nu iese bebe, atunci imi provoaca nasterea....Cel mai frumos a fost ca i-am ascultat inimioara lui bebe, in rest controlul....dureros si acum mai am si o secretie rozalie despre care ma avertizase doctorul ca va avea loc dupa consult dar sa nu ma speri ca e normal....

Ca deobicei, dr. a reusit sa ma vrajeasca cu cat de frumos si natural e sa nasti...cum nu trebuie decat sa fii cumintica pe toata perioada travaliului ca organismul stie singur ce are de facut, cum punem epidurala si nu mai simtim nimic si cum noi trebuie defapt doar vreo 20 de min sa fim energice si sa impingem, in rest totul e foarte usor si natural, nici nu iti trebuie medic langa tine....Mare vrajitor Ion Ionut asta...dar mi-e drag de el si sper sa nu il supar la nastere, sper sa fiu asa cum vrea....

Pupici tuturor

38w 2d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Cameliada,
Pozele tale sunt acolo, insa albumul tau era Private, de-aia nu se vedea deloc. Trebuie sa nu uitati - cind se creeaza un album nou, trebuie facut Public, nu Private. Acum am modificat eu si se vede :)

Mergi la inceput