Stelisti si steliste (4)
Raspunsuri - Pagina 12
Catalin spune:
Etapele ramase din aceasta editie de campionat:
(clasamentul Diviziei A: www.frf.ro/divizia_a.htm" target="_blank">FRF • www.lpf.ro/clasament.htm" target="_blank">LPF • DiviziaA • www.gsp.ro/index.php?c=17" target="_blank">Gazeta Sporturilor • www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fotbal%20intern/divizia%20a/index.php?meniuId=44&viewCat=1534" target="_blank">OnlineSport • www.prosport.ro/?c=3" target="_blank">ProSport • www.spt.ro/?section=1&subsection=20" target="_blank">TotalSport)
21-22.04, etapa 24
Steaua - Farul 3-0
Rapid - FCM Bacau 2-1
CFR Cluj - Dinamo 1-0
Sportul Studentesc - Pandurii 4-0
28-30.04, etapa 25
Steaua - Rapid
Dinamo - Sportul Studentesc
03.05, restanta etapa 20:
Steaua – Pandurii
5-7.05, etapa 26
Gloria - Steaua
Rapid - Farul
Sportul Studentesc - Poli Iasi
Jiul - Dinamo
12-14.05, etapa 27
Steaua - CFR Cluj
FCM Bacau - Sportul Studentesc
Dinamo - FC Vaslui
Rapid - Gloria
17.05, restanta etapa 23:
FCM Bacau – Steaua
finala Cupei Romaniei
19-21.05, etapa 28
Sportul Studentesc - Steaua
CFR Cluj - Rapid
FC Arges - Dinamo
2-4.06, etapa 29
Steaua - Jiul
Rapid - Sportul Studentesc
Dinamo - FC National
6-7.06, etapa 30
FC Vaslui - Steaua
Sportul Studentesc - Gloria
Jiul - Rapid
Poli Timisoara - Dinamo
Am trecut meciurile echipelor care se lupta pentru prima parte a clasamentului pentru a le putea urmari mai usor.
Sunt curios sa vedem daca se mai modifica ceva date de disputare in varianta calificarii Stelei in finala Cupei UEFA. Ar mai ramane 5-6 etape in care s-ar concentra numai pe campionat si ar fi cu totul altfel decat acum, cand joci meci in campionat la mai putin de 48 de ore de finalul unui meci oficial european.
Sper ca Steaua sa nu aiba parte de accidentari si suspendari si sa gaseasca fortele pentru a termina campionatul pe locul care i se cuvine - acela de CAMPIOANA!
Am citit astazi un articol care mi-a confirmat o informatie mai veche preluata tot din presa (imi pare rau ca nu imi aduc aminte publicatiile): singura echipa care ar deveni cap de serie in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor din aceasta editie ar fi Steaua, datorita punctajului sau individual pe ultimii 5 ani, oricare alta echipa care ar castiga campionatul in Romania ar intra in turul 2 in urna a doua valorica. Asta face ca Steaua sa aiba ocazia sa intalneasca echipe mai slab cotate si sa poata intra mai usor in grupele Ligii Campionilor, in timp ce o alta echipa ar avea adversari din prima grupa valorica (adica echipe mai puternice -> meciuri mai multe -> sanse mai mici de calificare).
Asa ca... Forza STEAUA! Pentru ROMANIA!
Catalin
Think pink!
geo_ionita spune:
PASTE FERICITtuturor.
Peste cateva ore sa avem din nou un motiv de bucurie...
HAI STEAUA!!!!
Georgiana
oana cretu spune:
Ratusca, da, pe 10 mai, imi era gandul la 7 mai de la Sevilla din '86.
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE
SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!
geo_ionita spune:
STEAUA-Farul 3-0, Steaua a castigat fara probleme!
Bravo baieti!!!Suntem din nou pe primul loc!!!
Georgiana
ratusca1977 spune:
Eeeee, asa mai merge...dragut clasament....
Suntem pe locul 1...acolo unde ne e locul
PASTE FERICIT TUTUROR!!!
danielac spune:
Steaua e cea mai frumoasa echipa romaneasca a tuturor timpurilor!!!
Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
Paginuta personala DC:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
impreuna spune:
Intr-adevar baietii nostri ne-au mai facut un cadou de "iepuras":)
Paste fericit!
Flavia (sotie si mamica fericita)
SunSmile spune:
Hai Baietiiiii! Mai aveti asa putin....si stim noi, oamenii astia care va iubim nespus, ca puteti sa va calificati!
Doamne-Ajuta!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
SunSmile spune:
Un antrenor merituos, cateva vorbe simple dar care pot face diferenta!
Uitati aici:
http://www.adevarulonline.ro/2006-04-26/Sport/emeric-ienei-boro-este-o-echipa-de-pluton_182537.html
HAI STEAUA!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE