Stelisti si steliste (4)
Raspunsuri - Pagina 11
geo_ionita spune:
FELICITARI STEAUA!!
Le tinem pumnii si facem o pentru meciul de maine cu Farul...si nu numai!!!
Georgiana
oana cretu spune:
Sunt mandra ca-s stelista!
Merci Cata, Mirela, Florin si extraordinarelor gazde de pe Steaua online. Apropos, Cata, eu am si bara de la ei cu Steaua, pe langa faptul ca-s inscrisa.:)
EUROPA A FOST A NOASTRA,
ESTE SI-O SA FIE!
PENTRU ECHIPA ROS-ALBASTRA
CARE JOACA CU MANDRIE!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE
SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!
SunSmile spune:
Offff....sunt atatea de spus...important e sa ajungem in finala! Restul...doar cuvinte, idei, ganduri...
HAI STEAUA! HAI BAIETI!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
ratusca1977 spune:
Bafta maine STELEI in meciul cu Farul....haideti sa ocupam iar pozitia de lider...
CRISMIR spune:
BRAVO STEAUA!
Voi fi mereu mandra ca sunt...indiferent de ce vor face baietii in continuare avem echipa mare FORTZA STEAUA!
Fratele meu a fost la meci,si am vorbit cu el,era in extaz...a fost superb...imi pare rau ca nu am putut fi acolo..dar sufletul meu e mereu langA Steaua....nu v-am prins nici on-line...dar data viitoare sper sa nu ratez
Paste fericit la toata lumea!
HRISTOS A INVIAT!
FORTZA STEAUA!!!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
oana cretu spune:
Bafta Stelutzo diseara! Fie ca Sfintele sarbatori de Pasti sa va aduca lumina in casele si sufletele voastre! Si o victorie in seara asta si pe 7 mai!www.roembus.org/embassynews/2005/felicitare_pasti.jpg" target="_blank">Paste fericit!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE
SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!
Catalin spune:
Sa nu uitam de handbalistii ros-albastri care joaca azi in Spania www.gsp.ro/index.php?a=40888&shift=1" target="_blank">primul tur al finalei Cupei Challenge contra Sporting Club Horta. Meciul va fi transmis in direct de catre www.tvsport.ro" target="_blank">TVSport de la ora 19.30, ora Romaniei.
Forza STEAUA! Pentru ROMANIA!
Fara comentarii editorialul de azi al lui Ion Cupen:
"Steaua a incetat sa mai fie o echipa de fotbal. A devenit un simbol. Un ghem al sentimentelor, refularilor, intereselor si aspiratiilor generale. De la taranul necajit din Campia Dunarii cu gospodaria pravalita sub viitura, pana la un presedinte amorezat de Ghencea si un prim-ministru care vede meciul ghiftuindu-se cu amicii intr-un separeu pazit de gorile, toata lumea se agata de vehiculul lui Gigi Becali, cel mai indreptatit sa calatoreasca cu el, calcand sub senile modestia, decenta si echilibrul. Steaua a devenit grenada Romaniei pe campul afirmarii internationale." (www.prosport.ro/index.php?c=50" target="_blank">continuarea)
Cateva randuri a scris si Doru Gheorghiu pe www.spt.ro/?section=41&subsection=0&articol=8310" target="_blank">Sport Total. Dar ce bine le zice:
"...Stim insa, uneori, sa fim si ciini trup si suflet pentru culori, care traiesc o iubire alb-albastra dupa ce s-au nascut in 1923. Este momentul Stelei, dar, oricit ne-am uri, este primavara pentru toti."
Ca fapt divers va propun doua articole cu doua puncte de vedere diferite din www.gsp.ro/index.php?a=40901&shift=1" target="_blank">Giulesti si www.totalsport.ro/stiri/Fotbal-Florin-Marin-Sa-fim-mandri-de-Steaua_22091.html" target="_blank">Stefan cel Mare, ambele comentarii fiind legate de meciul de joi al Stelei.
quote:Ce ma doare degetul cat am derulat pagina pana sa ajung la Dinamo!
Originally posted by ratusca1977
www.xs4all.nl/%7Ekassiesa/bert/uefa/data/method3/tcoef2006.html" target="_blank">STEAUA BUCURESTI PE LOCUL 3 IN EUROPA IN ANUL 2006
Acu, vorbind serios, ia cetiti ce scrie la www.prosport.ro/index.php?c=1&a=104675" target="_blank">ziar: "Suntem lider pe națiuni! O altă performanta a Romaniei este coeficientul din acest sezon, 16,833, care situeaza tara noastra pe prima pozitie in Europa, loc de pe care nu mai poate fi detronata pana la sfarsitul sezonului. Punctajul adus de Steaua, Rapid si Dinamo este cel mai bun inregistrat de vreo natiune in ultimii sase ani, si al doilea din istorie dups cel realizat de Spania in 1999/2000 (18,571)."
Nici nu vreau sa ma gandesc la cate se vor scrie despre Steaua Romaniei daca ar reusi sa revina neinvinsa dupa returul din Anglia!...
...pana atunci, sa le tinem pumnii diseara de la 20.30 (meci televizat de Antena1)! Doamne ajuta!
STEAUA, NU UITA, ASTAZI VREM VICTORIA!!!
Catalin
Think pink!
impreuna spune:
Mama da ce fain e clasamentul
Cu asa mare drag citesc acum presa sportiva, cum n-am facut-o niciodata:)
Catalin, eu nici nu ma mai chinui sa caut Dinamo in clasamentul european, daca zici ca pe tine te-au durut dejetele
Ma multumesc sa vad cum ii bat Clujenii, doamne ajuta
Flavia (sotie si mamica fericita)