Stelisti si steliste (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

www.xs4all.nl/%7Ekassiesa/bert/uefa/data/method3/tcoef2006.html" target="_blank">STEAUA BUCURESTI PE LOCUL 3 IN EUROPA IN ANUL 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mi s-a parut un articol concis, ce nu mai necesita comentarii!

"Îndrăzniți!
Maria Andrieș

Stadionul. Un gigantic plămîn roș-albastru, care saltă o dată cu mingea și uneori uită să mai respire.
Middlesbrough. Un munte crunt, nu un munte sfînt, un perete abrupt, cu pase tăiate în cremene. Joc stîncos, cu vine de aur: șuturile lui Hasselbaink, fuga senină a lui Downing, pe stînga. Sclipirile lui Yakubu.

Steaua. Face un pas înapoi, ia muntele în piept. Plămînul respiră. Steliștii urcă, se agață, se aruncă, se strecoară, înaintează pe brînci, își strivesc capetele, picioarele, degetele de colții alb-roșii. Aspre sînt cărările fotbalului. Cu cît te apropii de vîrf, cu atît urci mai greu. Boro se prăvălește în atac. Ca o ploaie de bolovani vin mingile spre Carlos. Muntele nu știe să ierte. De undeva, din pădurea de englezi, izvorăște sprintul lui Nicoliță, nestăvilit. Dică aruncă și el barosul tot mai aproape de poarta lui Schwarzer. Steaua urcă. Steaua suferă. Plămînul cu mii de piepturi se zbate.

Golul lui Dică. Saltul necesar către culmi. Elanul prețios. Se zărește finala, undeva, peste bandajul lui Queudrue, peste calvarul ratărilor din repriza a doua, peste Carlos în genunchi, la poalele Golgotei numită Boro. A mai rămas atît de puțin. Ține-te bine, Steaua, din toate puterile, din toți plămînii! O dată pentru totdeauna. Și pentru istorie." (sursa: www.gsp.ro)
Hai STEAUA!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

Felicitari, Steaua !
Pana joia viitoare, sa nu uitam de baietii de la handbal, sambata, pe tvsport!
Spor la treaba si Sarbatori fericite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Felicitari Steaua!!!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Of, ce mi-ati lipsit aseara la meci...
Ma bucur mult de rezultat, chiar daca puteam mai mult, dar macar avem un avantaj.
De obicei nu comentez arbitrajul, dar n-am putut sa nu observ cat de partinitor era. Adica ai nostrii au comis 9 faulturi si ai lor 17, in schimb tot la noi a plouat cu cartonase
Oricum, au fost mai buni baietii nostrii, au recunoscut si englezii. Sunt sigura ca ne vom descurca si in retur, chiar si fara Nicolita, poate se reface Iacob. Oricum Nicolita va juca in finala

Multumim admini si Cata pt , sunt bestiale

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Credeti ca va ajunge Steaua in finala cupei UEFA? Voteaza aici facand
click pe linkul de mai jos:

http://www.rovancouver.com/community/pool

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

SA VINA CUPA,
SA VINA CUPA,
IN GHENCEA!!!!!!!!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Multumim admini si Cata pt , sunt bestiale

Trebuie sa le multumim si colegilor de la www.steauaonline.com" target="_blank">SteauaOnline pentru ca ei sunt cei care le-au realizat!
Gasiti link in permanenta catre acest site pe prima pagina a fiecarui capitol ros-albastru.

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Da da, multumim si http://www.steauaonline.com/ , am "studiat" problema:) Cata felicitari pt initiativa.

Mai intru si eu pe forum-urile stelistilor, da cu userul sotului, ca mi-a fost lene sa-mi fac altul:)

Sun, mai sti ceva de autografe, sau mai e valabila "oferta"?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Dupa asa victorie, ce sa mai spui? Sper sa reuseasca sa invinga maine in meciul de maine cu Farul ca sa revenim pe primul loc si sa lupte din toate puterile pentru calificarea in finala! Doamne ajuta!

FORZA STEAUA! Suntem mandri de voi!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput