Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-121

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

seara buna fetelor,
mai scriu aici, apoi la fetele mele si fugutza in patutz ... ca-s franta.

Catalina (Uto) - merci fain de poze. Superbe, de-a dreptu. Ti-am scris si PM ... superbe. Ce zici? oplimbi si pe Biencutza in parcul in care ne vom intalni pe 2 Mai?
Mishu faci tu mama onorurile? Adica sa hotaresti unde ne intalnim si la ce ora? Hai sa punem 16.30 sa puteti ajunge cu toatele, sau chiar 17. Numai sa-mi spuneti parcul. Te ocupi tu de intalneala?
In rest? Cum stai? In ce zi esti? Ce-ar fi sa pari si tu cu un set de pahare din plastic la intalneala?
Iepurash draglas hai ca doar nu ti-ai pus numele asta degeaba. Incep galeria?

Alte fete ... care mai numara? Parca am citit de o laparo. Bafta multa, cred ca Amely ... daca nu e asa ... scuze dar nu mai pot percuta la ora asta ... of of gravidenia asta ma trimite deja in pat ... la asa ore tinere.
Pup toate toate endometristele si hotarati va rog locatia ... ca se apropie vertiginos luna MAI.

Miro10+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mishule, eu scumpa la vedere? am tot dat refresh-uri, da daca nu prea era miscare am zis sa nu tin eu "monologurile...endometrului"
miro, sa ne zici cand incepe sa se vada burtica!!!
uto, sa stii ca mai trag cu ochiul la "bebelusi" si la pozicile voastre! tare bine arati! cat despre mica minune, ce sa mai zic
ce se intampla cu liana? liano,..am vazut neste poze cu tine..mai ce faina esti! acum cum esti, blonda sau satena? l-am vazut si pe "grasu" tau..si eu care credeam ca doar il necajesti, asa, cum imi psune si mie barbatu': "grasa"
mel, bine ca avem vesti de la tine, in sfarsit!

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Fetelor VA INVIDIEZ - de-as putea si eu sa ma alaturi voua pe 2 mai ce bine ar fi dar am sa fiu cu gandul. Va doresc o saptamana frumoasa

Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Eu va pupicesc dulce si va doresc o zi frumoasa si insorita. Ca la noi e tare urat. Doar afara.
Eu plec in delegatie, dar ma intorc deseara si sper sa citesc aici o gramada de vesti bune.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragele mele, va multumesc din tot sufletul pentru caldura cu care m-ati (re)primit. Nu aveam nici o indoiala.
Eu cred ca am avut o mica hiperstimulare ca m-a durut burta tot weekendul si de asemenea cand am prestat (dar puteam sa ma rup in doua de durere si noi tot urmam programul). Acum cred ca nu am ce sa fac decat sa astept. Mi-a dat dra sa iau duphaston (1 dim si 1 sea) acid folic si aspenter (7 zile). Peste vreo 2 saptamani ... sper sa nu se iveasca uratzii si sa am o experienta pozitiva cu testul.
Va pup pe toate

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna dimineata ;ce bine e sa va dau din nou eu desteptarea;sa aveti o zi superrrr toate si plina de bucuriiii

Dragele mele,am o imensa rugaminte la voi:maine am examenul ala la legi care mi s-a amanat acum o luna,si am niste emotiiiii de nu mai pot;va rog tare mult sa-mi tineti pumnii maine la 9.15 ora voastra,sa trec de examen si sa fiu si eu in randul lumii cu diploma recunoscuta;va pupaces pe toate si va multumesc anticipat

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineatza!
Catalina iti tinem pumnii sa-ti aduca Iepurasul cel mai frumos cadou!
Iepurasule ai grija de tine mai ales acum,cu vremra asta ciudata! De maine vin ploile si la noi...

Cu intalneala,fetelor eu zic sa o facem in Cismigiu,unde am vreut data trecuta ca e in centru si ne e mai usor la toate sa ajungem acolo! E in regula? Ramane deci pe 2 mai,ora 17.00? (ora se poate modifica in fct. de propunerile voastre)
Deocamdata si-au anuntat prezenta: Miro,Megbeng,Lachione,Madana,Mishulina,Felicia si lista ramane deschisa!

Melule bafta multa maine,iti tinem pumnii!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Pentru mine e super bine in Cismigiu! si ora e buna. Sper doar ca de data asta sa fie vreme frumoasa. Eu pot si mai devreme, vin la ce ora stabilesc fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Melule tinem pumnii maine!!! Ai sa vezi ca o sa-l iei! Mie de cate ori mi-au tinut pumnii fetele de aici am luat examenul...si inca cu nota mare! Lasa-le-n colo de emotii si du-te la atac pregatita sa iei examenul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Mishulina 17.00 la Izvorul lui Eminescu. E perfect pt. mine. Fetelor eu vin indiferent de vreme ca tare mult imi doresc sa va cunosc.

Melutzica Baftaaaaa, eu tin pumnii stranshiiii.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput