Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-121
Raspunsuri - Pagina 4
ingeras26a spune:
Pupa ingerasu' fetele!
Sa va pun la curent cu situatia mea:
Am reusit sa ajung la dl. profesor Marinescu, este incredibil de dragut! Am fost inainte de concediu si mi-a verificat filmul de la HSG, dosarul, analizele, etc, i-am spus ca am facut 2 isa si ca nu mai am rabdare. Eram atunci in z6 CM. In z7 mi-a facut o pefuzie si mi-a iesit permeabilitate 1. Pentru ca plecam in concediu urmatoarea zi, nu am mai avut ce sa fac la ciclul acesta, asa ca ... ne-am iubit la liber in concediu, in fiecare zi, cateodata si de mai multe ori pe zi:) mare, soare, frumos, ce mai, nu ne-am mai gandit deloc la problema noastra. Am hotarat sa facem fiv cand ajungem in Bucuresti, drept pt care am venit si am vorbit iar cu Dl. profesor, in data de 12aprilie, z28. A fost extrem de dragutz si i-am spus ca vreau fiv. Mi-a facut dosarul, analizele le am pe toate, deci cand imi vine CM incep sa iau AC Marvelon 21 zile. Nu imi vine sa cred ca s-a putut intampla atat de repede...de-abia astept sa-mi vina, sa incep tratamentul. Astazi este z30 si inca nu mi-a venit :)
Am mare incredere in dl doctor!
Sa va dea Dzeu multa sanatate si bafta multa tuturor!
Iata, deci ca am intrat si eu pe drumul cel bun, in sfarsit:)!
Sa aveti un weekend minunat!
Pupici, Ingeras
melutzica spune:
Buna seara si un pupic dulce de tot pe care insaacum vi-l trimit din Romania
,aseaar am venit acasa de pasti si stam pana luni,insa ete ca n-am putut sa nu intru sa va pup pe toate si sa va transmit toate gandurile mele bune

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
iepurila spune:
Seara buna,
Ingerasa am mari sperante la tine. Ai facut vreun test? Doamne ce minunat ar fi sa nu-ti mai vina si sa nu mai trebuiasca FIV.
Am aterizat si eu de la spital. Povestea e in felul urmator. Nu am ovulat inca (azi e z14). Endometrul are 8 mm si un picut, pe ovarul drept am un folicul de 19 mm si unul de 22 mm, iar pe stangul unul de 24 mm, unul de 26 mm si unul de 32 mm.
Cica acesta ultimul e actorul principal.
Mi-a facut pregnyl si de-acuma..... Doamne ajuta.
Sa-mi fac griji de dimensiunile astea?
Va pup
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Mishulina spune:
Ingeras
ma bucur de vestile pe care ni le dai! Poate - cine stie,vorba lui Iepu,poate ca nici nu mai ajungi la FIV ! Doamne-ajuta!
O intrebare: zici ca ai fost la Giulesti miercuri? Pe 12.04? La prof. M ? La cabinetul de sterilitate? Adica exact in ziua si in locul in care am fost si eu? Intre ce ore? (eu am stat acolo intre 10.15 si 15.00)...Te pomeni ca ne-am vazut pe acolo dar cum nu ne stim...Cum arati? Cu ce erai imbracata?
Iepurasule
,tu luna asta cu asa valori esti campioana!
Ma bucur ca ti-a facur pregnylul,chiar era momentul! De acum Doamne-ajuta si la tine,poate iti aduce
,(tizul tau) cel mai frumos cadou
Ina
iepurila spune:
Doamne ajuta!! surioara si pt tine si pt toate fetele care isi doresc un sufletel.
Mai fetili, voi ati avut vreodata foliculi asa mari? Ma tot streseaza, ca ma gandesc ca sunt prea mari.....ca daca nu se sparg, ca daca fac chisturi....
Bine, stressul e doar la mine ca Dr era foarte multumit de evolutie....
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Mishulina spune:
Mai surioara,ma doare sufletul sa te vad cum te framantzi atata! (Nu ca eu nu as face la fel,ca nu degeaba ne tinem de manutza
)
Dar te agiti degeaba si ma faci sa te trag de urechi (
) ca sti ca nu e bine deloc sa fi stresata! Pai tu de ce crezi ca ti-a facut pregnyl? Nu ca sa se sparga si sa nu se transforme in chisturi? Apropo,de cat era pregnylul? Si nu,nu mi se par valori prea mari deloc avand in vedere ca esti pe stimulare! Daca ar fi crescut asa natural,asta ar fi fost poate altceva,ne puneam intrebari dar atunci nici nu ar fi fost asa multi foliculi ci 1 sau 2 maxim!
quote:
Originally posted by iepurila
Bine, stressul e doar la mine ca Dr era foarte multumit de evolutie....
Asa cum zici si tu: cred ca esti singura care iti faci griji asa mari...Ai incredere in dr. tau ca daca ai mers pe mana lui sti tu ce sti...
Ai ceva simptome sau e prea devreme? ca ieu alaltaieri am simtit intepaturi in ovar la cateva ore de la injectie si al meu nu avea decat 20.6 mm....
Hai stai linistita,te rog mult,uite un
dulce si mai vorbim,ok?Ina

melutzica spune:
Mishule 
,multumesc frumos de urare
,insa ma asteptam sa fie frumos si caldutz aici,cand colo e tare frigggggg si plouaaa
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
felicia_ spune:
Iepurila, valorile tale choar sunt de pus la panou! Cu ce ai facut stimulare?
Melutzica, sedere placut in Romania! Nu te speria, ca azi e frig si ploua, maine poate fi cald si soare! Tare ciudata vreme in ultimul timp!
Pupici tuturor!
Poze1Poze2
Liana30 spune:

![]()
melule...bun venit pe plaiurile noastre![]()
ingeras dragalas..tin pumnii sa nu mai vina!!
Mishuleeeee sper din tot sufletul sa fie bineeee!!
iepurilaaaa cu asa valori sunt sigura ca vei reusii..multa bafta!!!
Madanooooooooooooooooooooooooooooooooooo fimi'ar capu sa'mi fie

sa ma ierti fatooooo...da ete ca imi scapasi de data asta
..offf stiii ce rau imi pare ca nu ti'am zis "la multi ani"...da ete ca iti zic acu..ca niciodata nu'i prea tarziu....sau mai bine mai tarziu decat niciodata...![]()
![]()
"LA MULTI ANI..Madanoooo!!!" sa'ti dea domnul cel mai frumos dar!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

Vacantza placuta iti doresc!