Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-121

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

alexia!!! ce am bucur sa te vad! te tin minte de cand erai pe aici, la aspirante...deja 24 de saptamani?? sa fiti sanatosi si sa va bucurati de fetitza si de sarbatorile care se apropie!
barbye

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

I'm back!!!

Alexia pupici pe burtica.
Barby, te pup si te rog sa ai grija de tine.
Mishu sper ca pumnii aia ii tii stransi si pentru tine. Sau mai bine ii tin eu pt tine si tu pt. mine. ok?

Deci listuta: 3 broscute, un porcusor
mai ziceti

Va pup pe toate

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna,fetele!O colega de-a mea,mi-a zis ca trebuie sa punem drob de sare sub pat,cica inseamna fertilitate...ea a avut,iar acum e ...

Ce ziceti?

VA

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

barbye: suntem alaturi de tine!! iti tinem pumnii pentru un viitor fericit, plin de iubire!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Alexia pe burtica
Melutzica tin pumnii la tine
Tabitha fac si io galerie si sa dea Doamne-Doamne sa iasa cu II
Amely ce sti de Stuart, s-a intors in Londra sau mai e prin Ro? am incercat sa o sun dar mobilul ei e inca inchis
Liana io ma tratez cu vin rosu' fiert cu zahar, scortisoara si piper, pe cuvantul meu ca asa fac

Raportez: Z3
Am hotarat, daca pana ma intorc din concediu, adica in iulie, nu raman grea, vorba bunicii, cumpar si io 2 bucati broscute adult, 1 bucata baby-broscuta, 1 bucata purcelus si 1 bucata drob de sare.

Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

..
cu broscoi..pe post de cana..care are si maner
cu purcelus..roz cu palarie,,pai dehh daca asa l'am gasit..da mai am unul mare pe post de pusculita ..
iaca astept sa treaca scarbele si sa trec la atac..
aa mai astept rez la analiza..si gataaaaa..
moldoveancoooo te pup de o mie de ori stii tu de ce

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna dimineata si o zi minunata va doresc;gata,eu fug la examen,sper sa-mi aduca noroc pumnisori vostrii stransi;va pup dulce dulce dulce

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Liana: esti o dulce Iti multumesc mult de tot si iti intorc de o mie de ori gandurile bune.

Fetelor: va pup pe toate, bafta la examenele de la scoala, la examenul vietii si sa vi se implineasca tot ce va doriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raldi spune:

Buna dimineata. Va citesc de foarte multa vreme, dar nu am avut curaj sa scriu. Eu de 4 ani ma chinui si nimic. Tot felul de tratamente, stimulari si alte minuni. Si la mine si la sotul meu toate analizele sunt bune. Din martie am schimbat doctorul ( Suciu de la Polizu) am luat un tratament pentru cateva infectii, iar acum mi-au venit rusii pe 17 si astept sa se termine. Mi-a dat sa iau clostilbegyt din z3 pana in z7 si duphaston din z16 pana in z25. a venit CM la 32 de zile, cu dureri mari si ffff cantitativ. Deja nu mai sper nimic. De 4 ani m-am plictisit sa astept in fiecare luna sa vad daca vine sau nu. Sotul meu este lesinat dupa copii si isi doreste unul ffff mult. Dar citind mesajele voastre m-am mai linistit. Nu sunt singura in situatia asta. Si cred ca este foarte adevarat ca stresul dauneaza foarte mult. Am ajuns la concluzia ca la noi asta se intampla.Luna aceasta TB nu a crescut peste 36.9. multe zile a ramas la acelasi nivel. Asta pp ca inseamna ca nu am avut ovulatie, nu stiu nu prea ma pricep.

dumitrescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

raldi bine ai venit sper totusi sa nu stai prea mult pe aici si sa pleci repede la . Stresu este un motiv destul de serios de infertilitate, si eu sunt convinsa de asta. Cat despre monitorizarea temperaturii ca sa vezi daca si cand ovulezi eu cred ca este relativa, monitorizarea cu eco este cea mai sigura. Te pup si-ti urez BAFTA

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput