Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-121
Raspunsuri - Pagina 14
raldi spune:
Multumesc pentru incurajare Madana. pe 28 in z12 am de facut ecografie. Am uitat sa spun ca pe 27 martie am facut o instilatie, trompele au fost ok.
dumitrescu
ingeras26a spune:
CEA MAI FRUMOASA ZI…
18.04.2006
Fetelor, ce m-am gandit eu ieri: sa ma duc pana la farm (eram la serv) si sa-mi iau un test. Daca iese, bine, daca nu, nu. Zis si facut. Am luat testul, am citit Acatistul Sfintilor Ioachim si Ana si m-am dus la baie. Rezultatul: II. M-a apucat tremuratul, plansul, nu va puteti imagina, dar Dzeu este mare! Testul s-a pozitivat intr-o secunda, nu am asteptat deloc!
Ne-a luat teren de Craciun, bebe de Pasti si DPN...tot de...Craciun :))
Asa ca la surioara mea la venit Mos Craciun, iar la mine Iepurasul!
Pupici si multa speranta (uitati-va la mine, ca sapt trecuta eram fericita ca mi-am facut dosarul de FIV, ieri dim mi-am trimis barbatul la analize, iar aseara l-am anuntat ca o sa fie tatic:)) Sunt atat de fericita!
UM: 16.03.2006
Ovulatie: aprox 28.03.2006 (bebe conceput in Caraibe)
Eco 1: 12.04.2006 (z 28)
Test II: 18.04.2006 (4 sapt si 5 zile)
Eco 2: 18.04.2006 - am un punctuletz in burtik, este bine asezat, in fundul uterului:))
Eco 3: 28.04.2006
DPN: 21.12.2006
Ingeras
4 sapt si 6 zile
Bianca B spune:
Ingeras 

FELICITARI 

cE N-AS DA CA IN FIECARE DIMINEATA SA CITIM ASA O VESTE!!!
MA ROG LA dUMNEZEU SA FITI SANATOSI AMANDOI SI SA NE CHEMI LA CUMATRIE FATO
Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005
carmencyta spune:
INGERASfelicitari!

sa ai o sarcina usoara,si bebic sanatos.si cum spun eu tuturor fetelor care raman
sa tarai picioarele,poate ne iei si pe noi.

Madana spune:
Ingeras FELICITARI mamico sa ai o sarcina usoara. 
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
Tabitha spune:
Ingeras: este super. 

Ma bucur enorm pentru tine!. Iata ca iepurasul a venit cu cea mai frumoasa veste. Chiar ma bucur ca am primit o astfel de veste astazi. Voi avea o zi foarte fericita. Te sarut si ai mare grija de voi. Iata ca Dumnezeu v-a ajutat sa va impliniti visul. Sa fiti fericiti!

Bianca B spune:
Ah! cu asa bucurie am uitat motivul: fetelor va rog sa-mi spuneti cand incepe sa apara lichid in sacul Douglas
Melutzica BAFTA MARE
Raldi bun venit si sedere cat mai scurta pe aci. Eu cand am realizat, citind acest site, cat de multe femei au probleme de fertilitate, am avut o depresie urata, nu aveam idee cat de comuna este aceasta problema, am devenit mai pesimista, asta e adevarul. Noroc cu fetele de pe'aci si cu sotul, optimist din nascare.
Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005
raldi spune:
Buna Bianca. Iti multumesc pentru incurajare. Mi-am cam pierdut speranta. Ma gandeam sa adoptam un copil, dar sotul meu a zis sa mai asteptam. Acum mai ramane sa-si spuna cuvantul si Dumnezeu. Parerea mae ca tot de el depinde totul.
dumitrescu
andicu spune:
Ingeras, felicitari si pe pagina asta! ma bucur asa tare, ca iti urez flicitari pe unde pot!
ti-am scris mai mult la 'FIV".
Sa fii sanatoasa si tu si punctuletz!!!![]()

Andreea.Pozele mele