40 cu + sau - (cap.8)
Raspunsuri - Pagina 7
gabibarta spune:
Paste fericit tuturor!
Adrienne, iti tinem pumnii!!!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
polux spune:
Buna dimineata frumoaselor.
Eu imi cer scuze ca am disparut ca magarul in ceata,dar "catarul meu din dotare" (alias sotul)habar nu am pe ce situri a umblat si a luat un mic virusel, pe care abia l-am anihilat. Am mai intrat cat de cat de la scoala si v-am mai citit, dar timp de raspuns nu am avut.
Acum vreau sa va urez un Paste fericit si fie ca lumina sfanta sa va lumineze inimile si vietile.
Liliana
Poze cu maimutica mea
polux spune:
Iuliana, ma intrebai cand vin in Romania.Pe 11 mai plecam spre casa.Si abia astept sa-mi vad zana, caci puiul meu de 1 an si 9 luni e in Romania, la mama mea.A, nu,nu sunt din Bucuresti, ci din Craiova.
Noemi, nu incetezi sa ma uimesti.Sincer, si tu si sotul va meritati,caci sunteti la fel de sufletisti si sensibili.Un pupic dulce pentru "Tata si Nomi"(hei nu fi geloasa ca nu ti-l fur).
Adrianne, spui ca ai un coleg absolvent de matematica...interesant.
Apropo ce a facut fiul tau, s-a impacat cu prietena sau tot vrea sa mai mearga in Romania.
Hehehe inca nu am terminat de citit, asa ca va raspund inca din urma.
Liliana
Poze cu maimutica mea
lu.more spune:
Sarbatori fericite!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
noemi marian spune:
Dragelor,
am sosit cu intirziere,dar eu inca migrena care sa ma tina trei zile n-am avut pina acum.Am bagat tot fel de pastile-n mine,am avut niste palpitatii clasa-ntii de la ele,da geaba ca nu-mi trecu'.Acu's bine,vesela si happy ca avem ,in sfirsit, soare si cald.
Calin al meu a hotarit sa nu mai tinem si Pastele ortodox pt ca e mult prea repede dupa cel catolic si sintem ,inca,mult prea ghiftuiti.Drept pt care azi am fost in Metro si-am spart banii pt asta.
Tot va citesc povestile,de fapt micile povesti ascunse in spatele marilor povesti.Auch!Cred ca n-ati inteles nimic din ce-am scris pina acu'Pe scurt:vreau copil!Sa zbiere ca-i ies dintii,sa fie 'cuminte',sa se zbenguie si sa-mi faca circ si scandal toata ziua,sa se-namoreze si sa-mi mince nervii si sa ma distrez copios cu fiecare zi care trece pt ca asta este rostul lucrurilor pe lumea asta.Adrienne sper ca nu te-am suparat cu ceva cind am facut afirmatiile astea.De saptamina viitoare o luam de la capat cu dosarele si actele si sa vedem ce-a iesi.
Tot tie Adrienne iti doresc mult succes cu interviurile si cu kupii tai.
Fetelor va doresc tuturor fericit si plin de bucurii si-aveti grija cu kg in plus.
Gabi iti doresc succes in continuare si ai grija de muschii tai.
Liliana multumesc,dar cum am mai zis:n-am facut nika extraordinar.Si stai linistita ca nu fac io rau.Gindeste-te ca ,la servici, el lucreaza cu 12 femei.E singurul hombre din zona.Ar trebui sa stau cu in fiecare zi la usa.
Hai ca va tzuc si va urez inca o data,Sarbatori frumoase si luminate.Noemi
gabibarta spune:
Noemi, multumesc!
Cum stai cu silueta "apetisanta"?
Pupici tuturor
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
simona dragusin spune:
PASTE FERICIT!
Noemi ma bucur ca s-au mai asezat treburile la tine si poti incepe procedurile.Succes!Cit despre silueta...eu ce sa mai zic,ca am 1,5 m si daca nu am grija,stiti cum e vb aceea:mai bine ma sariti decit sa ma ocoliti!SIMONA
monagan spune:
BUCURIA vine din lucruri marunte, LINISTEA vine din suflet, CALDURA SARBATORILOR vine din inimile noastre
HRISTOS A INVIAT!
sarbatori fericite tuturor!
si sa speram ca nu punem kg.
polux spune:
Hristos a inviat!
Paste fericit fetelor.
Lu ia da si tu reteta de "quiche lorraine" (daca deja nu ai dat-o, caci nu am terminat de citit), caci suna delicios si eu tare m-am plictisit de mancarea de pe aici.Si pupici dulci nepotelei tale.Sa creasca mare si frumoasa.
Gabi, dar sarbatoarea evreilor nu se numeste Passover?Nu am auzit de Pesach,dar de cate nu oi fi auzit eu.
Hehehe...Fortran, iubirea mea din ale tinereturi.Nu uit cat imi mai lua sa bat cartelele ptr program.Imi amintesc ca fiecare instructiune se perfora pe o cartele, si aveai un teanc intreg ptr un program.Mie sincer mi s-a parut destul de usor, dar de defectiune profesionala.
Lu, rectific.Am gasit reteta, sarut mana zilele urmatoare o incerc.
Liliana
Poze cu maimutica mea