40 cu + sau - (cap.8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Paste Fericit fetelor. Noemi cum o sa ma supar? Iti doresc sa-ti meagra totul asa cum visezi. Eu una am sunat la maica-mea azi acasa si i-am povestit toata tarasenia. Maica-mea imi zice: venim la tine. Asa ca tre' sa plece fata ca n-avem u nde sta cu totii. Miine dupa ce pleaca musafirii ii bag placa asta lu' fiu-meu. El ii iubeste tare mult pe ai mei. Si oricum m-ar mai ajuta cu gradina asta la care e de munca incit mi-ar trebui un gradinar!!!! Mai vedem.Va pup pe toate si va doresc toate cele bune si sarbatorile cu bine.Am uitat sa va spun ca vineri 28 am un interviu cu o firma de asigurari medicale (sa lucrez la web site-ul lor). Ieri am aplicat pt. un post de senior software engineer pt. o firma de investitii (de asemeni pt. web site-ul lor, transactii on-line). Ambele firme sint ok cu concediul meu de 1 luna in Ro in iulie. Pe mine m-ar interesa mai tare ultima.... dar sa vedem.Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Liliana, pesach e aceeasi cu Passover.
Adrienne, bafta, sper sa reusesti la firma de investitii daca asta iti place mai mult...!!!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Arinna,un pic cu intarziere,dar din toata inima, bine ai venit!Frumoasa povestea ta de inima albastra.M-a impresionat teribil.Poate ptr ca sunt eu o romantica incurabila, sau poate ptr ca intradevar povestea ta este frumoasa,acum zambesc si ma gandesc la tine.
Chatonel, pentru tine tot din toata inima bine ai revenit.
Danna, abia acum am citit de proiectul tau, sincer suna foarte bine.Bafta sa ti se implineasca ce ti-ai pus in cap.Si sa fie un succes.
Adrienne, ai gasit stevie si leurda?Eu am avut surpriza azi cand am fost sa cumpar verdeata ptr drob sa gasesc tot felul de "buruieni" din acestea la Jewel. Voi aveti asa ceva?
Si bafta la interviuri.Hehehe si eu am unul tot pe 28.Sa ne fie de bine.
Gabita multumesc de lamurire.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Adevarat a inviat!

Polux, ce dragutza esti,multumesc !

Asteptam sa primim vestea ce mare , sa pot pleca spre el...stam intr-o tensiune...nu ne-am vazut din noiembrie...Si am atatea de rezolvat aici intre timp...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Adevarat a Inviat!!

acu' (9 ore dupa ora Romaniai) a inviat si aici in Colorado!

Am fost la o bisericuta mica, aici in town, a fost o experienta foarte interesanta - cred ca am putut vedea tot ce e ortodox atipic azi noapte.

Au fost nu mai mult de vreo 20 de familii: etiopieni, georgieni, greci din Liban, arabi, citiva rusi cu barbi de pe vremea tzarului, un sirb, un tinar mexican cu mama lui si restul ortodocsi americani (adica americani trecuti de buna voie la ortodoxixm)!! Romani doar eu si inca o familie pe care nu-i cunosc, cum n-au stat pina la sfirsit nici n-am mai apucat.

Imnul invierii, "Cristos a inviat din morti cu moartea pre moarte calcind..." a fost cintat in fiecare din limbile de mai sus si pe melodia respectiva; surpriza a fost la momentul etiopian cind femeile, vreo 7 la numar, au alcatuit un cor si au cintat pe limba lor cu ritornelle ce amintesc de ritualurile africane! Unbelievable! Si foarte emotionant, de altfel.

La sfirsitul slujbei (3 dim.) a fost o petrecere pascala cu oua rosii si fel de feluri, am ciocnit oua printre altii si cu preotul (care a fost f. dragutz si a venit sa imi ureze bine am venit printre ei) si care nu stia de traditia asta (spartul oualelor impreuna cu rostitul frazei "Crsitos a inviat" si raspunsul "Adevarat a inviat").

Preotul (american) mi-a spus ca ei studiaza frecvent cartea invataturilor parintelui Cleopa si mai studiaza si invataturile altor duhovnici romani, in masura in care le gaseste traduse in engleza.

sa luptam sa dam dreptul copiilor saraci la educatie:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72331
Ajutindu-i pe ei ajutam viitorul tarii sa fie mai bun

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Hristos a Inviat!
Arrina, cu intarziere, dar iti spun acum bine ai sosit intre noi.
Nematics, cred ca a fost tare frumos.
Adrienne,succes la interviu, adika bafta ca asa se zice. Eh, ce a spus fiul tau de sosirea bunicilor????
Polux , bafta si tie.
Va tin pumnii la amandoua, sa reusiti si pe urma sa facem chef.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Christos a Inviat!
Iuliana interesant Paste ai petrecut.
La noi la CHicago e comunitate mare de romani si au 2 biserici ortodoxe,sau chiar mai multe.Si lume la inviere cata frunza si iarba, peste 7-8 sute de persoane.Asa ca era biserica plina (sardele la conserva) si curtea bisericii si in jurul bisericii misunau romanii.Cata frunza si iarba.Ce ciudat era sa treci printre ei (daca puteai bineinteles) si sa auzi vorbinduse numai romaneste.Parca erai acasa.
Hehehe si culmea este ca din marea aceea de oameni eu abia cunosteam 6.Dar a fost frumos, am luat lumina (in fiecare an aducem lumanarile aprinse acasa) si vor arde continuu pana plecam in Romania.

Hai ca eu casc la ora asta,asa ca daca v-am plictisit, dati skip la mesaj.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

sint doar in trecere, asa ca sa tin pagina sus.
am sosit din vizita si dupa 3 cafele, cred ca fac noapte alba, asa ca o sa mai bantui p-aici.
Pupici la toate, ca meritati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

fetelor,
Paste fericit!
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Mey, asa de interesant a fost, ca eu incepusem sa cred ca fac parte dintr-o secta!! imi venea sa ma ciupesc sa verific daca visez sau nu!

Mai ales ca muzica si liturghia sunt ale ortodocsilor americani, adica un fel de fel de combinatii stranii care n-au nimic de-aface cu slujbele din RO sau de la biserica rusa (de ex. am fost de vreo trei ori de paste la biserica rusa de la Nisa, acolo este cu adevarat slujba ortodoxa ca la mama ei acasa si au un cor fenomenal. In 2 rinduri am fost cu prieteni francezi care au fost asa de impresionati incit au ramas pina la sfirsit si au spus ca ceva asa de emotionant nu au vazut la viata lor. E drept ca au un cor extraordinar, ceva gen Madrigalul nostru)

sa luptam sa dam dreptul copiilor saraci la educatie:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72331
Ajutindu-i pe ei ajutam viitorul tarii sa fie mai bun

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput