40 cu + sau - (cap.8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Christos a inviat!
Am mers si noi la Inviere; ca si anul trecut, biserica a fost intesata de lume. Unii veniti de departe, fiindca e singura biserica romaneasca, se pare, pe o raza de mai multe sute de kilometri. Nu stiu daca la Marsilia o fi vreuna...
Ieri am ciocnit oua rosii, am mancat drob si miel. Dupa amiaza am dormit ca un nou-nascut, iar mai spre seara am iesit la plimbare, pe jos, de ne-am tocit pingelele si ne-am intors acasa rupti de picioare. Vreo 8 km in total, cel putin.
De azi, gata cu distractia. Ne vin fetele acasa, pentru a doua saptamana de vacanta.

Am fost si eu o data la Inviere la catedrala ruseasca din Nisa. Impresionant, dar nu am inteles nimic, fiindca slujba s-a tinut in rusa si partial in latina. La bisericuta noastra, preotul o tine in romana si in franceza, e foarte interactiv, ca sa zic asa... sa-i vezi pe francezi ce mai striga "En vérité il est ressuscité!" (Adevarat a inviat).

Istorie :
Construita in 1912 de emigrantii rusi exilati la Nice, biserica rusa Sf. Nicolae este al doilea obiectiv turistic de pe Coasta de Azur, dupa Muzeul oceanografic de la Monaco. Este considerata, de asemenea, cea mai importanta catedrala ruseasca construita in afara Rusiei.
Actualmente statul rus o revendica ca fiind a lor si un proces e in curs...
Nu am timp sa dau detlii..
Va pup si va doresc o saptamana excelenta!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Christos a-nviat!
Va doresc o zi cit mai frumoasa si odihnitoare.
Noua acum ne-au plecat musafirii,sintem plini de mincare si beutura.N-am tinut Sarbatoarea Pascala,dar ne simtim ca si cum am fi facut-o.Nu ne-au lasat neamurile fara invitatii la masa.
Iar azi e ziua aia cu stropitul....Nu-l vad bine pe barbatu-meu.

Va Noemi.

E un soare afara......Si sint,in continuare, apetisanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

haideti la o si o .
azi noapte bantuiam p-aici, ca n-aveam somn si in final,am reusit pe la 4 dim. sa adorm.
la toate si sa aveti o zi frumoasa, asa cum e aici, ca e soare si cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

quote:
Originally posted by noemi marian

Iar azi e ziua aia cu stropitul....Nu-l vad bine pe barbatu-meu.

Va Noemi.

Io inca il vad bine pe al meu... si seara o sa-l vad ce bine s-a distrat toata ziua

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

pai nu se poate, va gasesc la pag 3???
las ca bagam acu o actualizare si sarim direct pe 1.
Eu tocmai ce am sosit dintr-o scurta vizita la socri, unde m-am simtit......va las pe voi sa intelegeti ce vreti.
Bantui putin p-aici si probabil am sa ma fortez sa adorm.Daca nu-mi reuseste mai revin eu, ca daca am si maine liber, profit de okazie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxane spune:

Hristos a Inviat!
Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare!

Roxane

Mergi la inceput

Mneata,fetele
Gabi,a fost precum am zis.Al meu,din cauza ca nu poate bea decit tarie,s-o facut ciont.Ca doar peste tot pe unde mergi ce bei? ce maninci?Si el o beut palinca.Distractia este cind ajunge acasa pt ca e super haios,dar in acelasi timp ii este si rau si-atunci isi face testamentul.De data asta m-a povatuit sa nu ii cred pe cei care-mi bat la usa pt a li se plati datoriile,ca nu-i nik adevarat.
N-are nici un leu datorie si aia-s neshte mincinosi.
Pe azi dimineata totul era OK exceptie faptul ca-l stringea 'casca' dupe cum s-a exprimat.Da io zic c-asa-i trebuie si n-are decit.

In rest nu-mi vine sa cred ca eu sint acasa,ca s-a-ndurat de noi sefu' si mai avem o zi libera.Da' miine merg la servici pt ca ce-i prea mult e mult si gata.Iar o iau de la capat.

Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

wow, Noemi, cuvint magic - palinca!

sa pui ceva deoparte si pentru noi cind te-om vizita!!

Iuliana

sa luptam sa dam dreptul copiilor saraci la educatie:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72331
Ajutindu-i pe ei ajutam viitorul tarii sa fie mai bun

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

neata fetelor,
intru scurt ca sint in criza de timp. Azi mi-am propus sa fiu harnicuta, sa mai mesteresc ceva p-acasa, daca tot am liber. Aici e soare, cald si e asa de frumos, ca parca imi vine sa ies la iarba verde si la un gratar.
Cura de slabire o incep de saptamana viitoare.

Mergi la inceput

Iuliana,oricind.
Da de veste si se rezolva,ca doar aci ii tzara palincii.
Pina acu' am trimis doar in Germania,dar poate gasim o cale si-o trecem si peste ocean.

Mona,lasa,odihneste-te.Si eu ma gindeam sa-mi fac inventarul prin dulapuri la tzoalele de vara,dar mi-a trecut.Prea frumos e soarele de-afara.Azi am mincat doua portocale.Nu mai vreau sa vad papa o buna bucata de vreme.Problema este ca-mi va trece si iar ma pun pe bagat sub nas.Atita-mi place sa maninc!Da fac io ceva sa ma limitez ca nu se mai poate.Am ajuns la 58 de kg si intotdeauna eram la 48-50.Eeeei.Virsta si statul pe scaun toata ziua.

Hai,va si ne mai citim.Nomi

Mergi la inceput