Fetele din America (68)
Raspunsuri - Pagina 7
adrienne12 spune:
Roasted peppers sing buni dar sint dulcegi. Se pot folosi cu succes la salat boeuf. Dar mie mi-e dor de gogosarii ia pe care ii puneam la murat in Ro, carnosi si tari... poate voi sinteti prea tinere dar nu ati fost in practici agricole la gogosari in scoala? Pe aia ii vreau eu.
nematics spune:
Gogosari am gasit la Big Lots (unde stau eu si in general in CO e vestul salbatic, nu stiu nici un magazin cu mincare europeana, poate prin Denver ca sunt citiva rusi pe acolo)
Aia de la Big Lots sunt importati din Bulgaria, sunt in otzet si umpluti cu conopida in ei, sau ai de demult am gasit si cu varza taiata fidelutze in loc de conopida.
Laura, intrebarea ta suna un pic neclar - labor certificate nu se face la H1B?
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
michelle7 spune:
pai atunci cauta pickled peppers in loc de roasted . ca pickled is cu otet si atunci sigur nu-s prea dulcegi. n-ai magazin rusesc prin zona? ca sigur au acolo
michelle7 spune:
vaaai nematics ce pofta mi-ai facut de muratura de ardei umpluti cu varza facuta de mama. reao
nematics spune:
si-am mai gasit si ardei copti in luei cu un pic de otzet, din aia rosii, tot bulgaresti!
Scuze, Michelle, da' erau asa de gustosi!!
in mod sigur gasesti un Big Lots pe linga tine, vezi ca mai sunt gogosari!!
alinuta spune:
salutari la toate fetele "americance"!
ma ajutati si pe mine cu o informatie?
cine mai are numarul de telefon al lui cornel, cel cu biletele de avion? stiu ca s-a vorbit aici despre agentia lui, dar nu stiu la care subiect sa ma duc sa caut.
multumesc tare mult,
Alina si Alexandra
poze alex
nematics spune:
1-800-646-NOVA, Cornel, extension 891 (Oregon)
ruxij spune:
quote:
Originally posted by Llaura
Dragutele greencardiste,
quick question: se face labor certification la categoria EB2?
ati auzit vreodata de echivalare advanced degree cu licenta din ro + 5 ani experienta?
Eu am fost cu EB2, NU am facut labor certification, mi-a trebuit PH.D., sa lucrez in cercetare si sa am lucrari si tot restul.
De a doua chestie nu am auzit.