Fetele din America (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by ionica

Buna Seara America!!

Am o mare rugaminte le fetele din New York;

Sotul meu se antreneza pentru maratonul din noiembre, s- inscris a platit dar a uitat ca-i trebuie si o camera intr-un hotel pe undeva pe langa Central Parc sau Manhattan.
Din nefericire NU mai sunt camere la hotel din ianuarie,expertii sau trezit mai devereme!!!

Daca cunoasteti pe cineva care inchiriaza un studiou sau un apartament va rog din suflet sa ma contacteze direct PM sau e_mail.

Mii de multumiri!

Paste fericit!

Ionica eu am incercat Expedia.com si am gasit o multime de camere libere. Este un oras atit de mare incit este imposibil sa nu gasesti o camera. Nu te astepta sa fie foarte ieftin, dar tot gasesti. (am gasit incepind de la $125/noapte)

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Buna dimineata...
Noi suntem la vanatoare de gradinite...dar e cam greu cand esti pedestrian!!! hihi..si mai ales pe caldura...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cand ati dat copiii la gradinita le-ati mai facut vaccinuri suplimentare?
TRebuie sa ii fac o lista cu vaccinuri lui David, si nu stiu exact cu ce sa merg la un pediatru (inca nu avem asigurare medicala, deci va trebui sa platesc consultatia si vreau sa ma duc doar o data). DAca merg cu carnetul de vaccinari din Romania intelege ce vaccinrui a facut??? Ca nu stiu daca voi fi in stare sa traduc eu ....

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Lexi cum e calitatea la oriunde.com si cit te-a costat instalarea?
danke,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

[Buna, tuturor!
Fetelor? Voi cu ce folositi ptr vopsitul oualelor? Ce fel vopsea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

ce e humusul asta, adrienne???

fetele, am vizitat dallasul si southfork, ca tot eram in zona. asta mai seamana a oras, ca la noi aici e ca la tara. o mana de zgarie nori in centru, iar la periferie aceleasi magazine si fast fooduri... in rest cald...........

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daniela, cum sa ma supar...scriam si eu, ca am avut pana de curent la munca si nu aveam altceva de facut

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Pt. vopsitul oualelor folosesc food coloring de la supermarket. Vopselurile lor de aici sint prea pale iar ouale prea poroase. Nici vopselurile din Ro nu imi prind bine caci trec prin ou si vopsesc... albusul.Despre humus s-a discutata pe paginile anterioare. Este un aperitiv grecesc/turcesc/middle eastern. Cred ca se face din chick pea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

UITE ASTA AM CUMPARAT EU PT OUALE MELE
http://www.mccormick.com/productdetail.cfm?ID=6034

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

Mersi frumos adrienne!

Mergi la inceput