Fetele din America (68)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by raducu

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Stiti cumva...tocmai ce am luat si testul online de condus...acum mai am doar cel practic...
Dar trebuie sa dau ex vision si hearing...cum se dau astea??? TRebuie sa imi fac o programare separata?? Se dau pe loc la DMV???

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Sinzi, testul "on line" l-ai dat de la calculatorul tau personal sau ai fost la ei?

David

Ioana, Raducu si Bianca

Da, de acasa de pe Pc-ul meu!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am uitat sa zic: la sunaromania ai o optiune sa poti folosi pinul de pe 3 numere diferite de telefon, fara sa fii nevoit sa-l introduci de fiecare data cand suni. so, e fain, poti suna de pe mobil, de acasa, de la serviciu...ptiu, nu fac reclama, doar ma gandeam ca v-ar ajuta sa stiti si amanuntul asta

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bucluc spune:

Philip, nu incerc sa isc nimic, insa optiunea respectiva este si la masterbell. Si eu tot de la sunaromania luam Bronze, dar e 9.3 centi/minut si 99centi taxa saptamanala pe cand de ex Partner la masterbell e 6.7 centi/minut si o taxa de 59 centi la 2 saptamani.
Repet, nu vreau sa supar pe nimeni cu treaba asta...
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

ramasesem la uragane si bulbi, nu? :)
lalelele mele-s rosii si carnoase, atatea cate au mai ramas, pentru ca, de cand cu curatenia de primavara, juniorii si-au redescoperit betele adunate asta toamna si au inceput sa se razboiasca cu florile. care-aveti fete, mare noroc pe capul gradinilor voastre!

cleomacsu, ziceam de uraganul dintr-o poza de-a sanzianei, ca stiam ca-i nou venita pe coasta si sezonul n-a-nceput (e adevarat ca ziceam acum cateva capitole, dar tu tii minte, nu?

konki, ce-ti rupsesi? ca am colectie de glezniere si ghipsiere, mama si-a intors o glezna la plimbare cu piticii, iar domnul lexi a cazut cu un picior sub motocicleta. albe si negre, M, L si XL.

michelle, pana nu gust din humusul tau, nu ma aprovizionez cu cele necesare prepararii ; o singura data mi-a placut, la o carciuma libaneza din pantelimon, acum o suta de ani.

asa. si cu telefoanele, noi folosim serviciul de la oriunde.com si n-a dat rateuri pana acum (decat cand a cazut internetul cu totul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

lexi ai dreptate ar trebui sa-mi fac curaj si sa-ti fac o invitatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna Seara America!!

Am o mare rugaminte le fetele din New York;

Sotul meu se antreneza pentru maratonul din noiembre, s- inscris a platit dar a uitat ca-i trebuie si o camera intr-un hotel pe undeva pe langa Central Parc sau Manhattan.
Din nefericire NU mai sunt camere la hotel din ianuarie,expertii sau trezit mai devereme!!!

Daca cunoasteti pe cineva care inchiriaza un studiou sau un apartament va rog din suflet sa ma contacteze direct PM sau e_mail.

Mii de multumiri!

Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Fetele la Sam's club (probabil si Costco) au borcane mari de humus excelent. Nu mai imi bat capul sa il fac. E la fel de bun ca la magazinul unui libanez care face pita (in subsolul magazinului vreau sa spun).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

quote:
Originally posted by lexi
noi folosim serviciul de la oriunde.com

Lexi:
zi si mie te rog care e treaba cu oriunde asta, ti-ai luat nr romanesc? te pot suna ai tai? vorbesti de la calculator sau poti sa iti pui smecherie sa vorbesti la telefon? (acum nu cred ca mi-as pune al doilea telefon numai sa vorbesc acasa). Cam cat costa? platesti abonament sau e prepaid?
Multumesc.
(eu chiar m-am saturat de cartele).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by ionica

Buna Seara America!!

Sotul meu se antreneza pentru maratonul din noiembre, s- inscris a platit dar a uitat ca-i trebuie si o camera intr-un hotel pe undeva pe langa Central Parc sau Manhattan.
Din nefericire NU mai sunt camere la hotel din ianuarie,expertii sau trezit mai devereme!!!

Daca cunoasteti pe cineva care inchiriaza un studiou sau un apartament va rog din suflet sa ma contacteze direct PM sau e_mail.

Mii de multumiri!

Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am reusit sa trimit raspuns fara raspuns.
Slabe sanse de gasit studio in zona. Cel mai bine e sa cautati hotel chiar pina pe la 30-34 Streets. Cursa incepe la Verrazano Bridge? Nu mai tin minte. Prin Manhattan se circula foarte bine cu metroul, cu autobuz sau cu taxi. Eu m-as aventura si la 5 mile de locul unde incepe cursa. Succes!

quote:
Originally posted by ionica

Buna Seara America!!

Mii de multumiri!

Paste fericit!

Mergi la inceput