Fetele din America (68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Daca mi-am facut programare pt driving tre sa imi fac alta pt vision? Sau se face tot atunci???

Cryssa, io la parcari sunt.......daca as putea sa o las in mijlocul strazii ar fi super!!!

Simina, tu spuneai de niste cartele de pe net cu care poti sa vb in Ro de pe mobil???

Vreau si eu o idee sa sun (ieftin) in Ro, si nu avem decat mobil?? Cum as putea sa fac???

Azi am sarbatorit!!!

LA multi ani pentru toate florile!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si un cadou de la noi de Florii...de la soare:
http://community.webshots.com/album/549526918JlxPnW

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

La multi ani Florilor de pe-aici!!!

ruxij,

la mine nu a iesit amarui - de care tahini ai pus? Poate ai pus din acela roasted - eu am gasit organic, neprajit, nu are de loc gust amarui; in plus nautul de la conserva e prea flescait, incearca cu cel fiert de tine

mie mi-a iesit exact ca si cel preparat la magazin si chiar am pus mai mult tahini decit era scris (asta fiindca in fapt am pus mai putin naut); acum am luat boabe si miine fac din nou

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Am pus prea mult tahini, da. O sa mai incerc altadata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Daca mi-am facut programare pt driving tre sa imi fac alta pt vision? Sau se face tot atunci???

Cryssa, io la parcari sunt.......daca as putea sa o las in mijlocul strazii ar fi super!!!

Simina, tu spuneai de niste cartele de pe net cu care poti sa vb in Ro de pe mobil???

Vreau si eu o idee sa sun (ieftin) in Ro, si nu avem decat mobil?? Cum as putea sa fac???

Azi am sarbatorit!!!

LA multi ani pentru toate florile!!!

Sinzi, Radusi David

David

Eu nu mi-am facut nici o programare, iar vision test si fotografie mi-au facut de fiecare data( just in case). Nu tre' programare ptr vision.
Sanziana, incearca sa exersezi si poate cu putin noroc vei lua din prima. Oricum poti da de 5 ori traseul dupa examenul pe calculator, insa orice viitoare reexaminare la traseu va costa $10. Sper sa nu ai nevoie.
Bafta multa....si daca ai posibilitatea sa practici, fa-o....
La multi ani , Floriilor( inclusiv mie :D). Sa fiti sanatoase si frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela29 spune:

La Multi Ani tuturor celor cu nume de flori!
Sanzi_ana, cartelele le gasesti pe la benzinarii, dar nu stiu daca si care se pot folosi de pe mobil. Am insa o sugestie mult mai buna. Conditia de baza este desigur sa aveti internet si cei din tara sa aiba internet. Eu folosesc Skype sa ii sun pe ai mei. E cea mai avantajoasa metoda si astfel singurul cost a fost sa ii conving pe ai mei sa accepte internetul plus casti si microfon. Astfel vorbesc cat vreau, cand vreau, de la calculatorul meu la al lor si nu ma costa nimic. Se poate suna si pe telefon, fix sau mobil, insa costa intre 12 si 20centi/min. Studiati Skype.com, s-ar putea sa fie o solutie buna pentru telefoanele in tara.

... words are tools...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Eu iau carduri de la astia, de vreo 2 ani:
http://www.uniontelecard.com/ProductDetail.asp?ProductID=7182
Toate cardurile merg si de la mobil, dar poate sa coste cam mult overall, depinde ce abonament ai. Eu nu apuc niciodata sa vorbesc toate minutele si o sun pe mama de la mobil. Si daca ai nights & weekends si suni o data pe sapt iar nu e nici o problema.

Skype toata lumea spune ca e foarte bun. Din pacate mama nu stie la calculator si ma gandeam sa imi iau in Canada varianta cu bani dar cu care poti suna la telefon. Sau Vonage (e $40+tax acolo), m-am cam saturat de atatea carduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Uite de la astia luam noi cam de dinainte de Craciun. Pina atunci incercasem tot felul, de la cele luate de pe net, pina la cele de pe la Liquor store sau benzinarii. Astia ni s-au parut cei mai avantajosi. Adica se si aude brici, se si conecteaza imediat, nu au nici taxa de conectare, ceea ce la altii... una scrie si alta e de fapt!

www.mobilecaller.com/" target="_blank">http://www.mobilecaller.com/

Mi se pare ca am ales planul cu Ro-Buc. Au si Ro-mobil si Ro-restul tarii, parca. Si e super-usor, iti trimit prin e-mail PIN-ul dupa nici 5 minute de la plata on-line, cu credit card, a cartelei. Si o poti reincarca tot asa. Si odata ce scrii nr. tau de tel. acolo, in contul tau de pe site-ul lor, cind formezi, ai o mica parola si te recunoaste automat, iti spune cit mai ai, etc.

Succes!

Si LMA Floriilor si Florinilor!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

noi luam cartele de pe www.sunaromania.com de cand ne-am mutat in state.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

a, si comandam numai romania gold, ni se pare cea mai avantajoasa, cea de 20 de dolari, si-apoi dupa ce ai un pin, intri numai sa ti-l reincarci, nu mai trebuie sa cumperi alta.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput