Fetele din America (68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

La noi, in CA de ce nu s-o da on-line?? Ca la DMV e jale, stai in picioare, cu copiii misunind printre picioare, ca saracu' tati nu face fatza la doi (am vazut eu la altii cum se chinuiau)!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

vision test - la ghiseu, dupa ce iti ia datele samd, te pune acolo sa te uiti intr-o cutie neagra si te intreaba daca un punct rosu (ca o luminitza de laser care tremura) e intr-o gaura sau in afara ei

la mine a fost greu pina am vazut luminitza

cit despre hearinh test - probabil ca ala e implicit, ca inainte de vision m-a mai intrebat pe ce strada stau - ala o fi fost si testul de IO!!!

MICHELLEEE -M M GOOD!!!

aseara m-am si dus si am luat tot ce trebuie si am facut humus! Am facut cu naut de la conserve - a iesit super!

cred ca o sa iasa si mai bun cu ala fiert de mine -

am mai pus de la mine citeva masline la care le-am scos simburii - aveam tot de la Big Lots masline de import din Spania, ff bune!

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Aici nu exista test audio, iar cel "video" e de tot risul! Au niste optometre (panouri d-alea cu litere pe ele) atirnate undeva, intre ghisee (probabil ca totusi au masurat ei distanta) si te intreaba care rind il vezi ultimul! Pe mine m-a pus sa-mi dau jos okelarii, sa vada pina la ce rind vad, da' eu vad bine la distanta, mai prost de aproape. Si asta-i tot!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela29 spune:

Si eu votez pentru humusul de casa. E o nebunie si cea mai mare greseala e sa incepi sa il mananci cu paine alba (pe care noi acum am taiat-o din meniu) ca nu te mai poti opri si apoi tare te mai bat regretele. Cu pita e minunata!
Sanzi_ana, scuze ca iti raspund mai cu intarziere, am un dead-line luni si nu prea intru pe net, insa am sa recuperez eu mai tarziu.
Magazinul de care vorbeam e Kwik Stop Food Stores, 800 Atlantic Shore Blvd, Hallandale, Tel 954-457-3968. Eu nu i-am sunat caci i-a gasit barbatu-meu repede. E un magazin mic, au Western Union si de cele mai multe ori dai de romani pe acolo. Sper sa il gasesti. Eu am sa ma duc saptamana viitoare, poate gasesc cozonac (ultima data aveau) ca nu le am cu coptul.
La cumparaturi, ai sa iti schimbi tu obiceiurile repede cu salata gata taiata, caci la un moment dat toti ne revenim Sincer, mai in gluma mai in serios, dupa cateva luni de groceries, am analizat "de ce" si "cum" si ne-am schimbat obiceiurile.
Vision test se da la DMV cu programare. Te pun sa te uiti intr-un binoclu de unde trebuie sa citesti un rand de litere. Se da in aceeasi zi cu testul final.
O duminica placuta la toti!!!

... words are tools...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Si aici tot cu luminitza, tot la ghiseu, merge repede, nu se asteapta, dar se face programare (erau cozi). Bine, nu e neaparat nice sa te programeze peste 3-4 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by Llaura

La colegul meu indian azi e Anul Nou (dar nu si al nevestei lui)...deci e clar ca nu e la toti

mai si sa fie al meu habar n-ar avea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

Sanziana, nu te uiti dupa nici o luminita. In aparatul minunat te pun sa citesti anumite litere, dupa care iti fac o poza si gata. Io nu am avut nici un hearing, doar vision.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

Bafta multa...Pe mine m-au pus sa fac o groaza de manevre...minunata parcare din poligon, apoi condus,parcare pe hill,parcare hill cu, curba, parcare laterala, parcare cu spatele, mers cu spatele, "U-Turn"( din 3 manevre), quick stop, si cam atat , cred....
Oricum stiu ca tu nu vei avea probleme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Am luat si eu chickpeas la conserva si restu' ingredientelor si am facut humus. Da' nu mi-a placut a iesit yuck. Are un gust amarui. Singurul humus bun pe care l-am mancat in viata mea a fost la un restaurant grecesc din Houston, se numeste Yia Yia Mary, imi venea sa ma indop numa' cu d'ala a fost super bun. In rest pe unde am mai mancat, nu mi-a placut. Si nici asta facut de mine nu face exceptie. Il arunc, ma oftic, da' asta e. Astept sa mai mananc cand oi ajunge in Houston vreodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

ruxij poate ai pus prea multa tahina
daca ai folosit 1 cutie de naut trebuia sa pui cam 1/2 lingura (rasa) de tahina. altfel iese usor amarui

Mergi la inceput