Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Codruta banuiam eu ca 2-2 e ceva ardelenesc ca si sotul ii zicea lui Vladut asa, dar am uitat la ce anume se referea . Pentru muntence "2-2" se citeste "doua-doua" (dar nu ma intrebati de ce , asa zice sotul ).

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Maddy isofix este un sistem de prindere a scaunului din cate stiu eu . Ioana parca a luat Iseos (de la bebe comfort de 8 bulioane).

sa-mi dai peste maini Ioana daca am scris prostii

Poze

Mergi la inceput

Ioana in cazul in care am tinut bine minte ce scaun ai luat spune-mi si mie te rog e inseamna "sistem dublu de reglare progresiva (lateral si in inclinare)". Ma intereseaza mai ales partea cu inclinarea. Nu mi-e clar cum vine asta... Ca mie mi-ar placea sa iau un scaun care sa se lase putin pe spate sa doarme bb bine in masina .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Irina, pai noi zicem ca ceasul e doua si un sfert (2.15), nu doi si un sfert..

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Irina , corespondentul lui 2-2 in Moldova este "da doi "

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Codruta eu m-am chinuit mult sa-l dezvat pe sot sa zica "doi si un sfert".
Dar cand vad undeva 2-2 (ma gandesc ca la fotbal unde zici ca e scorul doi-doi) . Si din cauza asta am facut specificarea .

Gabi .

Poze

Mergi la inceput

Am citit ca s-a facut un studiu (parca de cei de la Chicco) si copiii care dorm in masina pot deveni soferii care adorm la volan. Asa ca e indicat un scaun care nu se da prea tare pe spate...

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

Mergi la inceput

Da Irina, ai dreptate...:)))

&

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ina vecina aia din Cluj o fi mama Codrutei adica bunica Petrei?

Mimsi acum cativa ani mi-am luat masina din UE si am inmatriculat-o dupa 7 luni pentru ca nu ne venea verificarea de la Interpol. Dupa ce am rasturnat toata Politia ca sa vina verificarea, statea hartia la Galati si i-au trebuit 3 zile sa ajunga la Braila, sigur a venit hartia pe jos.
Acum cu masina nu vreau sa imi fac sperante ca eu sunt nerabdatoare dar sotul e smecher (poate) si zice ca nu ne vine pana de Pasti. Dar eu inca mai sper la o surpriza! si nu o sa vina pe jos ci peu geot .

Ina grobizu pe piste tot!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Multumim de urari Azi mergem si noi la control si la vaccin ,voi da raportul mai spre seara .

• Dr Alina,as vrea sa te intreb ce parere ai despre tratamentul pe care il dau "FETELE CE VOR SA SE INGRASE".Tratamentul este cu Peritol 1 tb. seara,5 picaturi pe zi de AT 10,Glutamag+B6 3 tb.pe zi,timp de 3 luni.Si eu as vrea sa mai pun macar 5 kile,dar mi se pare cam mult sa inghiti 3 luni atita Peritol si AT 10.Daca crezi ca e ok,o sa-l incerc si eu dupa ce nu voi mai alapta.
Urez si eu celor nascuti azi ,sa creasca mari ,frumosi si sanatosi.

Mamica fericita de fetita 13.11.2005 si baiat 30.07.2000

Mergi la inceput