Sfaturi pentru libido scazut !
Raspunsuri - Pagina 5
redi spune:
Buna !
Ana , scuze , dar trebuie sa te adresezi altei forumiste sau sa citesti mai cu atentie mesajele tuturor .Eu nu am zis nimic de placere ,numai de libido.
Si va multumesc iar de sfaturi , dar inca nu am rezultate ca am doar trei saptamani de tinctura si mai si uit sa beau uneori.
Problema mea e doar inainte ,nu si in timpul actului.Ca dupa ce incepem am si eu chef dar inainte ma gandesc cum sa fac sa adorm eu prima ,asta pentru ca libidoul e slab .Teoretic as dori dar nu am chef , pur si simplu .De aia am intrebat si eu ,poate au mai fost femei in situatia mea , si pot sa ma sfatuiasca.
Nu sunt "de moda veche" , chiar invers , dar nu am chef atunci cand are si domnul.
Si celelalte produse de care ati amintit , de unde se pot procura ?
De la farmacie , nu cred , ca am intrebat .
Cu reflexoterapia , poate ar fi bine dar nu am timpul necesar si cred ca aici in Franta e si scump.
Am mai avut si niste bomboane pentru libido , dar tot nu am simtit nici o schimbare .Mai sper inca la tinctura asta ,voi vedea .
Pe curand !
Ana-Maria21 spune:
Da am mai citit o data si iti cer scuze Redi.
O floricica de la mine.![]()
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda
Ana-Maria21 spune:
Da ...intrebarea mea era pentru Crystine![]()
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda
redi spune:
Nu stiu sigur , dar cred ca azi am simtit eu prima data efectul tincturii de branca ursului.Ma atrage tare sa fiu langa sotul meu ,dar acum e "satul " el !
De mult nu am mai avut sentimentul asta , sau furnicaturile astea.
Mai imi iau o sticluta , sa continui tratamentul 
giulia71 spune:
Redi, spune-mi te rog cum se numeste in franceza tinctura de branca ursului asta si cum se numeste "Plafarul". N-am vazut magazine naturiste in orasul meu, decat farmacii.
Nu prea ma descurc cu franceza asta, mama ei ..
Mercic mult!
ilenutza spune:
Se stie ca barbatii se gandesc la sex muuuuuuult mai mult decat femeile!![]()
Acu' daca si noi ne-am gandi 10 min pe zi la asta, am fi pe urmele lor 
Serios vorbind asta e metoda mea!
Ile
si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor
voinea spune:
dar de TELINAnu a auzit nimeni? Dupa 2 saptamani te cateri pe pereti
Adina si dragalasii ei
Yossaria spune:
Vroiam sa adaug si eu ceva, de fapt sa le incurajez pe fetele care se intreaba daca nu cumva este ceva in neregula cu ele...din cauza libidoului scazut.
Nu tineti cont de viziunea moderna asupra sexualitatii, pt ca este rubbish. Ma refer la faptul ca mai toate magazinele recomanda sexul de 3 ori pe saptamana ca fiind normal, iar daca ai libidou scazut ar insemna ca ceva nu e OK. Dar nu este adevarat.
Fiecare femeie are ritm sexual diferit...tinand cont si de varsta si de starea emotionala.
Si pt ca depinde foarte multa de starea emotionala, cred ca cel mai bine e sa invatam ceea ce ne pica bine. Mie de exemplu, innotul si masajul ma pun in forma....sau chiar o
fierbinte.
redi spune:
Giulia este vorba de o solutie tare amara ce se vinde in Romania la Plafar si se numeste Tinctura de branca ursului,nici eu nu stiam dar fetele mi-au zis , pe forum si am fost sa cumpar la Plafar ,in Romania , in vacanta de Pasti .
M-ar interesa si ideea cu telina , daca voinea vrea sa ne spuna cum sa o folosim .
Pe curand
morenaA spune:
Branca ursului are efect daca iau anticonceptionale? Probabil de la ele e si liidoul scazut...
Eu as lua daca ziceti ca are efect...
ca de pastile nu ma las ca-s prea fricoasa... (decat sa stau cu stres mai bine ma lipsesc de...
)