Mamici casnice (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Io centrez,io dau cu capul!
Ma duc sa gugalesc un pic ,ca voi nu stiu pe unde umblati.
Tocmai in seara asta cand sotu'nu-i acasa si pot sa-mi fac de cap la calculator.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

va scriu scurt:
am facut o groaza de treaba,mancare,totul pregatit,casa e luna si bec.cumparaturi facute,cadourile cumparate!m-am simtit toata ziua foarte bine,de vre-o 5 minute fetita a inceput sa dea mai tare din picioare...dar fara dureri sau contractii.pur si simplu a devenit activa!asa ca nu cred ca va fi nici azi!
am vazut bebe la Tina...no comment,o minunatie de cupil,un frumosssss.si da,Tina e deja acasa!
somn usor,ne auzim maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Dana,am tras chiulul pt. ca am bagat bucatarie in dupa amiaza asta
am facut un chec "tigru".O nebunie si foarte simplu si usor.Acum este la cuptor de vre-o ora Inca nu l-am gustat.
Mi-a ramas ceva compozitie si si-a facut si Maia mea cateva prajiturele.ne-am jucat putin.
Pun poze cu "tigrul" necopt ca sa va dau in pofte

somn usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

uite aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_casnice/detail?.dir=88ef&.dnm=34af.jpg&.src=ph tigrutzul meu
care va incumetati sa-l faceti?
cand va fi gata o sa va pun poza si cu sectiunea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Feteleeeeeeeeeee, alooooooooo ceai, si apa plata cu lamaie nu serveste nimeni azi?

Ce va mai merge....plecate in excursii....si eu de azi intru la serv pana luni dupaamiaza....mistooo, nu?

Eeeee, lasa sa aveti vreme frumoasa sa va distrati si daca se poate sa va odihniti.........sper sa nu incep sa vb singura pe aici!

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Mmmmm , Ange , ce gustos pare ! Mi-ai facut pofta !

Comorile mele:http://www.geocities.com/nickysweet4u/nickysweet4u.html
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm
We are:
http://ingerifaraaripi.8k.ro/

Mergi la inceput

Aaaaaaaa ea sa uit...Tina bine ai venit acasa cu bebe grasunel si tati fericit...am vazut pozele de la subiectul cu mamici...super bebe!

Am trimis carticica pt Andreea

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

buna dimineata

euuuuuuu vreau cafea,sarumana.
ange
flavia drum bun,timp frumos si distractie maxima

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Sa va dau reteta pentru chiftelute la cuptor.......e din carticica.

Chiftelute din piept de pui
1 piept mare de pui dezosat si tocat marunt cu cutitul (nu la masina)
1 cartof mare crud, ras si stors
o legatura mare de marar proaspat, tocat marunt
3 oua
o jumatate lingurita (rasa) cu piper (alb+negru)
o jumatate lingurita sare
1 ceapa mare rasa f. marunt
3- 4 catei de usturoi facuti pasta
1 felie groasa de franzela trecuta sub apa rece, stoarsa si maruntita
~ 1 cana cu pesmet fin pt. tavalit inainte de coacere in cuptor

mmiha

Mergi la inceput

........si o reteta de cozonac superrrrrr.......si daca mai vreti am si retete traditionale pt masa de Paste

Cozonac în 2 culori

Pret total: 200.000 lei - 4 cozonaci
Pregatire: 1 ora si 40 de minute
Coacere: 50 de minute

Pentru aluat ai nevoie de: 2 kg faina Grania, 1 l lapte, 12 linguri pline cu vârf de zahar, 6 oua + 2 oua, 250 ml ulei, 1/4 pachet (mare) de drojdie, sare, 3 linguri cacao.

Pentru umplutura ai nevoie de: 500 g nuca macinata, 3 albusuri, 4 linguri zahar pudra.

Cum procedezi pentru aluat: Amesteci bine zaharul cu 6 oua, uleiul si laptele caldute, un praf de sare si drojdia maruntita si lasi apoi compozitia la dospit, pâna începe sa faca basici. Împarti apoi compozitia în doua si pui fiecare parte în alt vas. Într-unul din vase pui cacaua, adaugi 1 kg de faina, cana cu cana si framânti un aluat mai moale. Adaugi apoi treptat faina ramasa în compozitia dospita din celalalt vas si framânti pâna nu se mai lipeste aluatul de mâini. Lasi si aluatul simplu, si pe cel cu cacao la dospit pentru o ora si cât creste pregatesti umplutura. Bati spuma albusurile cu zaharul, adaugi treptat nuca si omogenizezi compozitia. Dupa ce au crescut aluaturile din cele doua vase, îl împarti pe fiecare în alte 4 parti din care întinzi câte o foaie. Vei obtine 4 foi albe si 4 foi cu cacao. Peste o foaie alba întinzi 3 linguri din compozitia de nuci, asezi peste ea o foaie cu cacao si rulezi. Pui cozonacul obtinut într-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si faci al doilea cozonac. Peste o foaie maro întinzi 3 linguri de compozitie de nuci, asezi o foaie alba, rulezi si pui cozonacul într-o tava. Procedezi la fel si pentru ceilalti doi cozonaci. Dupa ce i-ai asezat pe toti în tavi, îi ungi cu ou batut si îi coci la foc potrivit 45-50 de minute.

mmiha

Mergi la inceput