Deodorant antiperspirant!
Raspunsuri - Pagina 3
nadyana spune:
exact fetelor!tr.sa ne uitam mereu la ingrediente si daca este trecut aluminiu,il punem inapoi in raft.sa nu ne facem rau cu buna stiinta.acum nu stiu,poate aluminiu asta poate fi trecut si sub alta denumire?sunt f. putine fara aluminiu.de dove nici nu vreau sa aud.nu l-am folosit dar, avand in vedere reclama cu papadia,sigur impiedica transpiratia
.de fapt,pe aproape toate scrie la ingrediente aluminiu,doar ca lumea nu stie efectele aluminiului asupra organismulyui.acum,recent.a inceput sa se mediatizeze.
geo_ionita spune:
Nu imi vine sa cred ce citesc aici... nici prin gand nu mi-ar fi trecut ca antiperspirantele pot cauza toate astea (inflamatie a glandelor sudoripare din zona axilei, cancer la san) si primul lucru pe care l-am facut, a fost sa ma uit pe cel pe care il folosesc acum si
contine aluminiu...

tb sa scap de el!!!
Multumesc ptr acest subiect, altfel nu as fi stiut!
Georgiana
nadyana spune:
Da,asa este.Nici mie nu mi-a trecut prin gand ca,atunci cand pielea nu transpira,toxinele ramin in organism in loc sa fie eliminate.Fetelor, eu am inteles ca organismul uman este f. complex si stie si singur cum sa se "administreze".si asa inhalam zi de zi aerul poluat si mincam prostii cu E-uri,dar sa avem grija sa nu-i facem rau voit organismului,sa nu-l impiedicam sa elimine toxinele care, in mod firesc,sunt in organism.Apropo fetelor, am aflat curand de la un medic ca,organismul uman, in decursul unui an, acumuleaza in medie intre 4 si 7 kg de toxine.Bineinteles ca nu se elimina toate prin transpiratie, dar organismul elimina si in acest mod toxinele.Asa ca..inca o data:NU FOLOSITI ANTIPERSPIRANTE!
Va pup si sa fiti frumoase si sanatoase!
carrmmmen spune:
nici prin cap nu mi ar fi trecut asa ceva,ma bucur ca am invatat ceva nou nu intelegeam eu de ce nu sunt multumita de foarte multe antiperspirante care se gasesc pe piata.o sa caut deodorantele care nu contin aluminiu cu siguranta.va pupic dulce carmen
nasha_4as spune:
Fetelor si eu am facut hidrosadenita acum multi ani si aceeasi cauza...antiperspirantele.
Am primit un articol pe mail de la o prietena din alta tara,cel pe care l-ati citit si voi probabil,cu antiperspirantele
Si culmea...sursa D.C.,ce nasol ca noi aici sintem prea ocupate sa ne informam!
viermisor spune:
Am facut 'inventarul' deodorantelor din casa cum am terminat de citit mesajele voastre.
Am gasit unul singur pe care nu scrie Al. un stick Adidas portocaliu de la Coty (barbatesc, dar care aduce a unisex). I l-am si confiscat lui barbatu-mio.
Initial am crezut ca cele pulverizante nu contin aluminiu, dar si pe ele scrie, cel putin pe cele pe care la am eu.
Mari & Bianca(18.07.2004)
Oamenii uita ce ai zis sau ce ai facut, dar nu uita niciodata cum i-ai facut sa se simta.
http://community.webshots.com/user/viermisor100
Happiness_4_us spune:
Multumesc mult fetelor de informatii.
Habar nu aveam ca, antiperspirantele contin aluminiu! Nici prin gand nu-mi trecea. Cu toate astea, desi folosesc zi de zi, de transpirat transpir in continuare. Am sa incerc sa nu-l mai folosesc si la subrat sa folosesc direct parfum. Oare asta sa fie solutia?
Nana Motoc