Deodorant antiperspirant!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Nasol cu antiperspirantele. Am facut de 2 ori hidrosadenita (inflamatie a glandelor sudoripare din zona axilei) pentru ca am folosit antiperspirant probabil prea curind dupa epilare. Nu mai vreau sa trec prin asa ceva: bisturiu, anestezic numai prima oara, a doua oara pe viu ca eram insarcinata. De atunci folosesc numai deodorant si mult, mult spalat.

nicoleta si matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ma intereseaza si pe mine cum pot achizitiona produse de la Forever Living...daca ma poate ajuta cineva
Multumesc

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gyna spune:

Eu cumpar/comand stick-ul cu aloe de la distribuitori gen Avon, Oriflame. Sigur vei gasi si la tine in oras astfel de distribuitori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Produsele de la Forever living se achizitioneaza prin distribuitori sau te poti inscrie tu ca sa le iei direct la pret de colaborator.Insa cred ca trebuie sa faci un minim de comanda de nu stiu cati lei. Nu stiu exact ca nu am lucrat cu ei, am o cunostinta care e inscrisa, de la ea pot cumpara si eu.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

quote:
Originally posted by Steluta

[quote]Originally posted by Gyna
Am descoperit si eu stick-ul cu aloe de la Forever Living si sunt f multumita de el.

Intrebare, intrebatoare: de unde cumparati acest stick?? Exista in comert sau se distribuie ca si Avon, Oriflame???

Steluta 30s.

Buna fetelor!Deo stick-ul de la Forever Living cu aloe este intradevar f.bun.Eu am inteles asta doar in momentul in care m-am informat asupra efectelor nefaste pe care le au antiperspirantele care contin aluminiu.Inca o data NU LE FOLOSITI!Acest stick se gaseste la consilierii companiei Forever Living sau direct de pe internet.Doar ca,daca il procuri de pe site,el are pretul integral.Eu il procur cu 30%mai ieftin.Am mai trimis pt.fete.Daca doriti o fac cu
placere de fiecare data.
Va pup si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Eu folosesc roll on de la Body Series (Amway) si sunt uper incantata. Pana acum transpiram de cate ori imi puneam o bluza mai mulata, dar de cand ma dau cu acest roll on totul este perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

si eu am folosit roll on-ul de la Amway acum vreo 7 ani cand eram inca in liceu..parca are in compozitie muschi de pamint(parca).este bun,atunci eram multumita dar..revin:opreste transpiratia si nu e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

si eu folosesc stick-ul cu aloe vera si sunt foarte incantata.adica este foarte bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Hai ca m-ati speriat rau, fetelor.Si eu care folosesc numai antiperspirante care banuiesc ca au in compozitie aluminiu.De cativa ani folosesc numai Dove dar sigur acum il arunc mai ales ca eu am avut mari probleme cu sanii.Acum stau si ma gandesc ca si acest Dove a contribuit la problemele mele.
Si cum fac? Pe deodorantele pe care nu scrie antiperspirant, nu au aluminiu?Lamuriti-ma, va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Karol, te uiti la "ingrediente" si daca printre ele vezi si aluminiu, il pui la loc in raft. Eu folosesc "Sanex" (deodorant dermo-protector sub forma de stick) si "Sebamed" (deodorant cu bila, fara alcool, care se poate folosi si imediat dupa epilare fara efecte negative). Dupa cum vezi ambele sint deodorante si nu anti-perspirante. Este adevarat ca transpir si dupa ce ma dau cu ele (dar nu miroase), mai ales daca sint in aer liber, pentru ca este foarte cald aici aproape tot timpul anului...

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput