ce purtam in posetele noastre?
Raspunsuri - Pagina 6
lacri spune:
felicitari Pet,ce ordonata esti.
la mine in geanta??????????????de toate pt toti numai cand am nevoie de ceva cu siguranta nu dau de ce imi trebuieste.
un ruj??????nu se poate multe ...la mine.
biletele,bonulete hartiute ce le pun acolo pt ca nu gasesc imediat un cos de gunoi si zic ca le voi da acasa la gunoi si desigur uit,agenda cu pix si pastile (cele de durere si greata in caz de urgenta)si altele ce nici macar eu nu mai stiu.
cred ca de rastorn acum geanta cu siguranta imi pun mainile in cap ce mai gasesc pe acolo.![]()
Fabian si mami Lacramioara
daniela_b spune:
Luati in considerare partea buna a lucrurilor: avantajul unei femei (care are o geanta plina cu de toate) fata de un barbat...
Cind se rataceste in padure, sigur supravietuieste o saptamina cu ce are in geanta si va arata si bine cind o vor gasi "salvatorii"![]()
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
helga spune:
Da sa vedeti geanta sotului:
-pachete de hirtii inca de la job-urile precedente; proiecte de mult finisate.
-reviste de tot felul, minim 5
-vreo citeva carti
-Umbrela (ca daca ploua sa ma fereasca de apa),
-surubelnite,
-chei, multe chei pe care nici nu mai stie de la ce sint.
-Toate cartile de vizita (vreo 1000),
-CD-uri minim 15
-ceva mincare uitata de vreo saptamina, doua,
Iar mobilul, portmoneul, tigarile si bricheta le baga prin toate buzunarele 
In total are vreo 10 kg la sigur!
fannna2003 spune:
hai sa spun si eu...portofel,carduri,chei,farduri,creioane,rujuri,parfum,servetele,nelipsitul spray de gura-Glister,chitante,carti de vizita,pixuri,tigari,bricheta si atat acum ca de-abia mi-am facut curatenie in poseta
Elena 
M&M spune:
Pai eu am asa : nelipsitul portofel cu bani, acte , hartiute , poze carti de credit etc., servetele de nas,un pix( niciodata nu stii cand ai nevoie
), mobilul, o sticluta de parfum , ruj si creion de ochi, si guma de mestecat sau mentos si un nelipsit tampon , care sta intr-un buzunaras mai mic ale gentii.![]()
![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/22a6re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/9dfbre2
angy11 spune:
La mine-n poseta,geanta mai bine zis:agenda,multe pixuri pe care nu le gasesc decat dupa multe cautari
,portmoneu cu acte,chei,dupa care scotocesc la greu
,2 rujuri si 2 Gloss,care nu le folosesc,zac acolo
,cate-o jucarie de-a copiilor pe care o confisc in masina,cand intrec masura,elastice de par de-ale fiice-mi,muuulte bonuri de la supermarket-uri,pastile de algocalmin,2 telefoane,care reusesc sa le scot cand suna,doar daca sunt cu fata-n sus si lumineaza,brichete,cateva,dar niciodata nu gasesc vreuna la timp
,4 perechi de bete,cand merg la job,ideea e ca am vreo 3 posete cu care umblu frecvent,toate au acelasi continut,ce se muta din una in alta,este:acte,telefoane,chei si pachetul de tigari.
sheherezada spune:
Sa va spun ce am si eu:agenda,portofelul cu banii,cardurile si actele,un portfard (dotat cu de toate),servetele,cheile,uneori sandviciuri sau bonuri si chitante de la diverse cumparaturi.
Mereu alaturi de voi.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
m_monique spune:
la mine in geanta e un haos total: carti de vizita, biletele cu diverse "informatii pretioase", bani care nu sunt niciodata in portmoneu, telefoane mobile, servetele, tampoane, card, acte de identitate, chei, medicamente si un portmoneu care sa mai tot timpul gol, dar in care am oglinda.
8+
http://photos.yahoo.com/micumonica
daniela_daneza spune:
Pai am asa:
- portofel in care am si carduri si cartea de identitate si permisul,
- servetele uscate si umede,
- ruj si gloss,
-chei,
-guma de mestecat,
-o agenda micuta,
- port visit,
-pix,
- cateva medicamente intr-o husa mica de catifea,
- o carticica de rugaciuni ...si cam atata
+ telefoanele mobile -2 la numar.
Schimb zilnic poseta , asa ca nu ma incarc cu prea multe.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
dianaiulie2009 spune:
Si eu , la fel ca si daniela_daneza schimb zilnic ( sau aproape zilnic ) geanta asa ca m-am organizat in felul urmator :
- un portfard in care imi pun rujul(cu care ma rujez in ziua respectiva) + pila de unghii + balsam de buze ;
- mini-parfum;
- oglinda micutza ;
- acte de identitate ;
- portmoneu cu tot felul : card-uri,biletele,chitante , bonuri ( mai ales cele cu care am cumparat produse si am garantie 30 de zile la ele) , bani , carti de vizita ;
- servetele nazale;
- pix + carnetel cu foi adezive ;
- ochelari de vedere cu etui + ochelari de soare ;
- medicamente ;
- sosetute 3/4 ( in cazul in care imi " fuge " firul si sunt la servici sau in orice alta parte );
- guma de mestecat ;
- pungi pentru cumparaturi ( una mai mare si una mai micutza ) ;
- perie de geanta ( adica care se pliaza ) pentru par ;
- ceva de prins parul ;
albumele noastre