oare sunt geloasa??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Hmmm MONAI...desteapta reamarca a facut prietenul asta al tau. Am memorat-o. Pe de alta parte facand parte din regnul ala numit masculin hai sa-ti spun ce cred eu. Daca el face remarci de genul uite asa si uite pe dincolo..clar ca atata e la capitolul asta. Nici un barbat nu e idiot sa faca remarci aiurea decat daca doar atata poate sa faca. hai ca ti-am tradat ceva la capitolul barbatzi. Dar nu cred ca e chiar asa mare lucru ce am scris si te intreb: Daca ai fi tu in locul lui si el in locul tau si tu ai spune ceea ce spune el si ai sti ca el fierbe atunci cand spui asta ce ai face ai rade? Eu cred ca da...si acuma in capul tau spui pai daca eu as spune acestea nu inseamna ca ar fi altceva. Asta si este defapt. Pe de alta parte nu uita ca erati voi doi la film unul langa altul, el discuta cu tine, el iti impartasea tie o parere si tu il ascultai, si apoi ati iesit voi doi impreuna doar voi din sala...unde esti si unde e? Eu va vad doar pe voi nu pe tine si pe el din ceea ce scrii. Sau erai mai fardata cand ai mers cu el si el cu tine la film? Sau poate erai mai trasa prin inel special pentru seara aceea? Sau poate pur si simplu erai doar tu si atat. Am vrut sa scriu TU cu majuscule.
Zilele trecute eram cu sotia asa aiurea la magazin. Eu am asteptat-o sa iasa de la un raion (mie nu prea imi place sa bat magazinele) si cand venea spre mine imi spuneam asa intr-o doara, ce femeie frumoasa e totusi. Asta nu ma impiedica sa ma cert cu ea. Sau uneori ma enerveaza la culme. Dar sincer era frumoasa pentru mine asa cum o vedeam venind spre mine in magazin. Culmea e ca i-am si spus-o habar nu am de ce.
Deci unde e adevarul, te intreb?

Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Tot a la Ileana Vulpescu citire: " exista trupuri frumoase si reci, frumoase si calde,urate si reci si bineinteles urate si calde..."

Nu, nu am sa caut nod in papura acestei fete, nu am sa ma apuc sa inventez defecte si chiar daca le are nu ma voi bucura ca le-am descoperit. NU sunt dintre oamenii care care se bucura sa gaseasca uratul din fiecare din noi. Sunt atat de mahnita cand descopar ca eu insami sunt uneori egoista sau rea sau intoleranta... Poate vom fi prietene " one day", poate va fi omul care o sa-mi intinda o mana cand voi avea nevoie si atunci ma voi rusina de gandurile mele de acum...
Da, am revenit la sentimente mai bune... ma simt mai bine, mai odihnita, mai relaxata...Chiar ma gandeam ca am atat de putini prieteni aici, nu-mi permit sa pierd un potential prieten pentru niste prostii... Iar daca sotzul meu se mai " scapa" si cu alte ocazii, atunci voi vorbi deschis cu el si-l voi face sa inteleaga ca ma doare, iar daca nu ma mai poate vedea pe mine UNICA, ei bine, lumea e asa de larga... Pe vremea cand eram doar colegi de camera si colegi de lucru, dar prieteni foarte buni, faceam toate treburile casnice impreuna, etc... i-a marturisit unei prietene comune ca sunt femeia perfecta pentru el... de atunci lucrurile au evoluat, si eu am realizat ca-mi doream un om ca el langa mine, ptr toata viata ... Sa speram ca norii de pe cerul nostru nu vor aduce niciodata furtuni considerabile...

Pace si prietenie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

Fetelor, mie mi s-a intamplat exact pe invers. Prietenul cel mai bun al sotului, facea fel de fel de glume la adresa mea. El, un tip f. haios, l-am tratat in gluma si nu m-au atins aluziile lui (de toate felurile). Este din provincie si avea treaba si prin Bucuresti si cauta orice moment sa fim singuri. Ajunsese sa ma sune pe mine pe mobil si nu pe sotul meu pretextand ca are telefonul inchis sau ca nu-l gaseste. Nici o clipa nu m-am gandit ca baietelul tot incearca cate ceva. L-am luat tot timpul la misto. Si ca sa vedeti diferenta de gandire dintre femei si barbati. Sotul meu a rupt legatura cu el. Nu ca n-ar avea incredere in mine ci pt. faptul cum s-a dat el la sotia celui mai bun prieten. Mie imi pare rau ca eu am fost motivul, dar e treaba lor.
Draga Andrushka, cum si noi comentam cand ne intalnim mai multe femei despre cat de dragut e ala, ce ochi are celalalt samd, asa fac si ei. E foarte posibil ca ei sa zica asa ceva de fata cu noi ca sa ne dea si un test. Daca n-ai fi auzit nu te-ar fi deranjat. Da-ti tu seama ce discuta barbatii intr-un grup. Sunt mai barfitori ca noi. Noi suntem mici copii. Asa ca stai linistita.
terry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coryydo spune:

Nu trebuie sa pui problema ca si cum s-ar fi culcat cu ea! haideti sa fim serioase, si noi vorbim de barbatii care arata bine dar este ceva normal: daca esti casatorit, nu inseamna ca esti legat la ochi. (pararea mea),. Si de la admirat pana la cred ca este f.f. mult!
Fii realista!

SA FIM FERICITE!
Corina

Mergi la inceput