Cresa Titan II? - am inceput !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Rony, la ce cresa e fetita ta?

Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 28+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluiedu spune:

Buna Cornelia_Laura

Iti multumesc foarte mult pentru raspuns.Eu am fost la cresa Titan II chiar astazi dimineata sa vorbesc cu asistenta -sefa.Intr-adevar a fost draguta cu mine si mi-a raspuns cu calm la toate intrebarile(ceea ce la Titan IV nu s-a intamplat).Insa mi-a spuns ca deocamdata nu au locuri la zi ,ci doar la saptamanal si ca sa revin dupa 15.06.2006. Mie nu imi convine deloc pentru ca eu deja pe 22.06 ar trebui sa ies la servici si nici nu stiu acum cum sa procedez.Adevarul e ca nu i-am dat nimic,dar totusi mi se pare normal sa imi spui daca e ok si dupa ne lamurim...Dar am zis ca sa vb in primul rand cu sotul si dupa poate mergem impreuna saptamana viitoare,poate chiar luni,sa se dea si el cu parerea.
Noi stam in Dristor.Si eu am observat coincidenta,chiar cand am intrat pe acest forum si cautam informatii despre cresa.

Iti multumesc inca o data pentru informatii.

Sanatate!!
P.S.Dupa ce il inscriu te anunt poate ne intalnim la cresa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Eu sunt mamica de BB cresa Titan IV. In linii mari sunt multumita, am avut noroc cu inscrierea, am facut-o in decembrie inainte de sarbatori (atunci am vrb cu asistenta-un pachet de cafea) iar dupa sarbatori cand mi-a zis sa incerc am fost fara a-i da nimik, si l-am inscris din 16 ian
La inceput a plans vreo sapt dim, dar eram multumita ca manca tot dormea singur (acasa si acum il pun pe picioare-altfel nu adoarme)intr-o vreme la inceput adormea si acasa singurel,A fost bine.Acum, de vreo sapt nu prea mai mananca, am avut reclamatii ca ii musca pe copii sau ii bate, mai nou toata sapt a plans dim la plecarea mea, lucru care nu s-a mai intamplat de la inceputuri si a devenit dependent de bibi, pe care nu-l lasa din mana toata ziua si pe care il recunoaste daca nu e al lui chiar daca e un bibi identic.
Am observat ca e o asistenta pe care nu prea o place si cred ca d`aia plange. Sunt un pic trista, ca nu-l inteleg, as vrea sa merg si la dr sa vedem de ce nu mai mananca (nici acasa nu prea se mai omoara cu mancarea- el de fel manca orice si oricand).
Asa ca daca sunteti mamici din zona Titan, eu satu la capatul masinii 330.335 poate ne intalnim in week-end.

Mirela si Bubu nadzravan 16 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Cornelia am devorat subiectul tau.Io chiar azi am fost la prima cresa sa vad daca mai primesc copii.Nu am reusit sa vorbesc cu asistenta pt ca nu era acolo dar am vorbit cu o educatoare.Mi-a spus ca nu mai au locuri.
Maine voi merge la alta cresa sa vad.
Intrebarile puse de tine erau cele care se invart in capul meu acum si le multumesc mamicilor care ti-au raspuns.
Va urmaresc in continuare si revin maine cu detalii.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput