Cresa Titan II? - am inceput !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

cornelia ma duc cum am putin timp liber... Dar inainte trebe sa ma sfatuiesc cu dr. mandrei, ca a mea e slabanoaga rau... si sa vad ce parere are despre cresa.

onitza am citit postarile (sau recitit) de la subiectul Cresa Titam IV. Sa inteleg ca acum cupilu' tau e la Cresa Titan II? Si ca esti multumita? Eu am vazut doar ca ai scris ca l-ai inscris la alta cresa, ca dincolo n-a fost ok ... da' nu scrie la care cresa l-ai inscris...
Sorry pt. reactia mea ... nu era vis-a-vis de tine, personal... pur si simplu' m-am infuriat ca vad subiecte din care nu aflu' nimic pt. ca se discuta pe PM... Si s-a intamplat sa ma apuce fix la asta.

Greu sa iei o hotarare legat de cresa... cred ca si pt. ca ne gandim ca sunt mici si neajutorati... Sper sa aflu cat mai multe pareri ca sa ma decit odata... Inca sunt in statiu de adunat info. despre cresele din jur.

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valenita spune:

Am fost si eu, in urma cu aproximativ o luna, sa vad gradinita din spatele complexului Potcoava. La prima vedere mi s-a parut cam urat, accesul se face mai greu, insa odata ajunsa inauntru mi-am schimbat parerea- era foarte curat, asistenta sefa parea genul de femeie bun manager, tocmai am prins-o intr-o discutie cu cineva care se ocupa cu aprovizionarea, ne-a raspuns cu amabilitate si la obiect, fara sa bata campii sau sa afiseze o atitudine de superioritate cum se intampla de obicei. Ne-a dat o lista cu tot ce i-ar trebui copilului in cazul in care ne hotaram sa-l aducem, ce mai, am fost placut surprinsi si schimbam priviri de multumire cu sotul meu. Insa cand am vazut copiii de varsa copilului nostru -in jur de an jumate- inima ni s-a strans- copilasii nu aveau nici o jucarie, cei mai multi plangeau sau stateau pur si simplu, nu era nimeni cu ei- a venit imediat o femeie care spala pe jos- asistenta sefa s-a scuzat ca erau in curatenie- , patuturile erau din alea vechi de tip comunist, deci era o camera care nu semana deloc cu o camera in care un copil sa se simta in largul lui, plus privirea aia a tuturor copilasilor care sperau sa fie mama lui sau o figura cunoscuta atunci cand se deschide o usa. Cam astea sunt impresiile mele, acum tu n-ai decat sa judeci sau cel mai bine ar fi sa mergi si tu sa vezi si sa-ti faci propriile impresii.
Ah, inainte de a intra am vorbit cu o mamica si am intrebat-o cum e- si mi-a raspuns ca-i pare rau ca va implini copilul trei ani si va trebui sa-l dea la gradinita, asa de multumiti sunt de cresa asta.
Si inca un detaliu- e singura cresa unde am gasit locuri! Am vorbit cu o alta mamica care a avut copilul la cresa asta si mi-a marturisit ca in linii mari nu a fost multumita si ca in final si-a retras copilul dar, dincolo de asta, zicea ca intr-o saptamana copila a invatat sa faca la olita si sa-si dea drumul la vorbit! Zicea ca dela bun inceput le spun parintilor ca nu le schimba pampersul ci ca-i invata la olita,asa ca.. daca bebe nu face la olita pregateste-te sa speli hainute murdare pina cand copilul, prin imitatie sau prin constrangeri, va realiza ca e mai bine sa faca la olita !
Si eu mai ezit daca sa facem marea incercare sau nu!decizia de a da copilul la cresa e foarte dificila si, indiferent de achizitiile si de efectele benefice, ramane o trauma pentru copil care la varsta asta nu stie nici sa se joac cu alti copii si nici nu intelege de ce , dintr-o data, mediul lui placut de acasa a fost schimbat cu un mediu ostil si strain!
bafta si sa auzim de bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

valentina nu stiu cine ti-a zis ca nu pun pampers la copil si ca ii invata la oala
da corect ii invata la oala dar nu lasand-ui murdari, nu i-am luat niciodata hainute murdare de acolo
da exista optiunea ( dar optiunea ta) de a nu ii duce pampers si atunci ii duci pantlonasi de schimb caci ei folosesc scutece de panza, si exista si optiunea sa il imbrace ei cu hainute de la ei dar asta depinde de parinte
cat despre jucariile care lipsesc ......intradevar nu sunt prea multe dar ai voie sa aduci de acasa pt copil ce vrei( vine cu mingea lui si la sfarsitul programului sau cand vrei o iei acasa)
personalul este dupa parerea mea foarte deschis si comunicativ
eu am fost in vizite"nevinovate" mai pe la toate orele si nu am auzit plansete sau copii lasati nesupravegheati( ei raman singuri doar cat educatoarea iese sa aduca gustarea sau sa spele pe vreunul

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Gata, am reusit sa o induplecam pe asistenta sefa si incepem si noi cresa pe 2 Mai. Am niste emotii cat casa. Ne-a spus cam ce trebuie dus. Despre scutece a zis ca daca noi ducem pampers il schimba, daca nu ei au scutece de panza. Chiar a spus ca putem sa-i ducem jucarii de acasa daca vrem.
Asa ca mamici care aveti puiutii acolo poate ne mai dati cate un sfat despre cum ar trebui sa mearga lucrurile.
Dr pediatra ne-a sfatuit sa-l vaccinam impotriva hepatitei macar si in plus impotriva varicelei .
Va pupam si asteptam sa ne mai luminati.

Cornelia, de Eduard(1 an si 9 luni) si 25+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Mamici care aveti puiutii la cresa Titan II ne puteti ajuta cu niste sfaturi???
* In primele zile sa-l las direct program normal sau sa-l iau mai devreme?
* Saculetul alb despre care ni s-a spus va sta acolo cu hainute de schimb?
* Pampers ii duc in fiecare zi sau o data mai multi?
* In afara de sacut alb, pampers, incaltaminte de interior si pijama ce ar trebui sa mai duc?
* Am inteles ca este o doctorita pediatra acolo, e cazul sa-i dau "o atentie" sau e inutil? Sau mai bine zis, fata de cine trebuie sa fiu mai atenta(in afara de asistenta-sefa)????
Ma scuzati pt sirul lung de intrebari dar am mari emotii si orice sfat e binevenit.
Va multumim.

Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 26+
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

cornelia o sa incerc sa te lamuresc putin
*noi am fost sfatuiti sa il lasam pana dupa somnul de pranz asa isi face de la inceput un program si se obisnuieste mai repede (si in plus daca o sap il iei la 12 cand nu il vei lua va fi iar o schimbare)
*saculetul alb sta in dulapior cu pijamaua, pampersul, hainute de schimb(daca se uda, transpira, murdareste)
*eu pampers ii duc luni 3 si zilnic cate 1-2 sa aiba mereu dar nici prea multi
* noi avem acolo asa incaltaminte , pijamaua, 2 randuri de schimburi o caciulita de interior si pampers
*cu asistenta sefa atenta trebuie sa fi la inscriere in rest nu se implica , iar eu am atins eucatoarela de grupa cele cre sta cu copilul care la gupa lui( 2) sunt 1 dimineata 1 dupamasa si o asistenta
dupa parerea mea dr de cresa e o baba cu principii vechicu care nu ai contact decat dac o cauti expres
in rest bafta ,
si sa nu te sperii ca va plange dimineta cand il duci si ca la inceput o sa fie mai mult bolnavior( poate voi scapati)

poze
party 1 an

Mergi la inceput

paxela, multumesc frumos pt raspunsuri. Un singur lucru nu am inteles eu. Cate persoane sunt la o grupa in permenenta? Numai una dimineata si una dupa-amiaza? Nu e cam putin la atatia copii?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cornelia_laura

paxela, multumesc frumos pt raspunsuri. Un singur lucru nu am inteles eu. Cate persoane sunt la o grupa in permenenta? Numai una dimineata si una dupa-amiaza? Nu e cam putin la atatia copii?

la grupa lui e asa una de la 8 la 14 si una de la 12 la 5 plus asistenta grupei care e cu una sau alta si am mai vazut si altele bantuind ele se suprapun la pranz ca atunci e cel mai greu

poze
party 1 an

Mergi la inceput

Inca o data multumesc pentru lamuriri!

Mergi la inceput

Am obtinut toate hartiile necesare de la medicul de familie, am facut examenul coproparazitologic. Bunica ne-a facut saculet alb pt hainute. Ramane sa vedem cum ne descurcam si cu emotiile. Si ma rog la Dumnezeu sa nu faca macar boli urate...ca alta varianta in afara de cresa nu prea avem.
Mamici care aveti puiutii la cresa, voi le-ati dat ceva pt intarirea imunitatii? Eu vreau sa incerc cu Imunogrip Junior, asta pe langa Vit C care o ia zilnic. V-au recomandat medicii altceva?

Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 27+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI

Mergi la inceput