Gradi SFINTII IMPARATI C-TIN SI ELENA sect 3

Gradi SFINTII IMPARATI C-TIN SI ELENA sect 3 | Autor: Anady_Diana

Link direct la acest mesaj

Buna din nou tuturor. Stie cineva ceva despre aceasta gradi particulara? Am gasit un site pe net, mi s-a parut interesanta prezentarea acestei locatii, dar vreau o parere de la cineva care a avut copilul acolo. E de incredere, merita sa incerc sa-mi inscriu fiul acolo? Multumesc tuturor, astept un semn...Va pupam - Ryan si mami

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Poti da un telefon. Si mie mi-a placut foarte foarte mult prezentarea, pare ca fac treaba buna cu copilasii acolo, mai ales ca-i indruma si pe calea credintei in Dumnezeu. ceea ce nu am prea observat la alte gradinite.
Eu am incercat sa-l inscriu din toamna pe baietelul meu, care face 3 ani in septembrie, insa mi s-a spus ca nu vor avea grupa mica din cauze de locuri. Toti copilasii de anul trecut care erau grupa mica si mijlocie trec in grupa mijlocie si mare si gata, nu vor mai fi locuri, din pacate, pentru a crea o noua grupa mica. Poate cativa sa-i mai adauge la grupele de 4-5 respectiv 5-6 anisori. Daca va incadrati la grupele astea de varsta poate aveti noroc!

Succes!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anady_Diana spune:

OOOOO, ce pacat.... Si tu locuiesti prin sect 3 sau 4? Multumesc enorm pt raspuns...ce ne facem? Tu ce ai mai vazut? Eu caut ceva cu program prelungit, si in rest... sa fie bine pentru BB, ca destul am fost dezamagita si chinuita cu experienta bonelor...(poti citi raspunsul pe care i l-am postat lui VIvighe) Te pup si mai vorbim

Mergi la inceput