Clubul nurorilor (35)
Raspunsuri - Pagina 8
a.cicel spune:
fetele. Mersi pt urari si felicitari.
Dana nici mie nu imi place mielul. Si anul trecut iubi mi-a adus unul mare. L-am impartit repede pe la toti cunoscutii, si am dus si la tara. Acuma sper ca nu imi mai aduce.
Andreea 22+
POZE
SunSmile spune:
Nu mai vorbiti de miel, pls!
Dana...ce bine-ar fi daca si in Ro ar fi liber in Vinerea Mare, nu? Noua ne da buhuhu-ul liber...si de Craciun...nu pot sa ma plang!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Nu mai vorbiti de miel, pls!
Dana...ce bine-ar fi daca si in Ro ar fi liber in Vinerea Mare, nu? Noua ne da buhuhu-ul liber...si de Craciun...nu pot sa ma plang!
Nici mie nu imi da liber toata ziua, dar pe la 12-1 pot sa merg acasa. Dar sunt si domenii de activitate unde se da liber in Vinerea Mare, cel putin la femei.
Andreea 22+
POZE
cherry22 spune:
Nici eu nu am liber in vinerea mare, poate doar sa plec ceva mai devreme, adica la 17.00 in loc de 18.30
Dana, trimite-o pe scorpie la tara, sa gateasca acolo si sa te lase in pace. Moama, ce ma enerveaza ia o pauzarile astea bagacioase, care se cred sef bucatar. Si soacra-mea e la fel, bine ca nu mai stau la ea.
Cami, blondina pleaca de paste sau sta pe capul vostru? Poate se marita si scapati definitiv de ea.
Flavia, ne-ai parasit?
Him, Nadia, voi sarbatoriti si pastele catolic si cel ortodox?
Razuca, cum mai stai cu impartitul invitatiilor?
Sun, ai vazut cium aratau aseara cainii jigariti? Ce m-am mai bucurat
pup fetele
camelia72 spune:
Him,Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!
Dana,sa inteleg ca madam va ramane singurica de Paste daca voi plecati?
Lore,tu esti sau nu am inteles eu corect?
Sun,fata cu suflet mare!
Raza,stai linistita,nu mai fi suparici si ai sa vezi ca bb vine cand te gandesti mai putin...!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
BraveGirl spune:
Neata gagicute! eu m-am trezit la 10 si am strans putin prin dormitor ca vine maseuza...acum mabag la ...vorbim mai tarziu
==========
Corina
Albumul meu
impreuna spune:
sunt in mare graba, n-am apucat sa recuperez tot ce ati scris, dar revin, promit.
sa nu ma dati disparuta :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
SunSmile spune:
Cami blondina pleaca de Pate?
Dana da' nu ziceai ca a ta pleaca la tzara?
Cherry vazui..stii, eu merg pe principiul ca tuturor li se aplica Justitia Divina...atunci cand e cazul!
Mai eu parca tin minte(sper sa nu ma insel) ca Fla spunea ca-i vine mamica! Deci poate asta e motivul pt care nu a aparut!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Lore1980 spune:
cami, nu sunt , am fost pana acum 1 an si 7 luni...
am un baietel, Raducu, nascut pe 4 septembrie 2004... doar ca imi aminteam si eu de vremurile cand eram ... a trecut timpul repede, nici nu-mi dau seama cand...
diadaniela spune:
Sunule ,pleaca prima saptamana dupa Paste si vine cu cateva zile inainte de Craciun.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana