Clubul nurorilor (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Tup si eu pe aici!
Andreiuta pupici la burticutza! Sa ai nastere usoara ca mine (10 min). Ma bucur ca ai impartasit vestea in direct ca ne tineai cu sufletul la gura! Inca o data ma bucur ca esti fericita ca e sanatoasa si ca totul e ok.
Fla pe unde umbli?
Sun mama ai o verva, ma infrupt in fiecare zi din pofta ta de viata! HAi Steaua!
Alynutza pastele cu ton se fac super rapid: fierbi pastele (eu pun spirale mici) le pui sub apa rece dupa ce au fiert. Dupa se pun in vas se adauga tonul maruntit (daca este in ulei de masline il lasi asa daca nu il scurgi) adaugi putin busuioc, sare, piper, ulei de masline si 2 min la foc mic amesteci. Se serveste cu verdeata. Poti sa pui si un catel de usturoi, depinde de gusturi. Eu fac felul asta de mancare cand n-am timp, mai mult de 15 min nu dureaza!
Him Paste Fericit!
Lore ma lasi sa fiu mama de Raduc2?
Raza lasa ca apare el si testul pozitiv cand nu te astepti. L-a mine s-a intamplat dupa 3 ani de asteptari, de la intreruperea AC.
Trec mai tarziu pe aici , va pup pe toate!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lore1980

am un baietel, Raducu, nascut pe 4 septembrie 2004...
Lore, mama Raducului

Lore copilul tau e nascut in aceeasi zi cu mine!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Off mai Dana...pacat ca nu pleaca de Paste, dar poate plecati voi! Si apoi...toata vara cine o sa fie fericita p'aici???
Florina multumesc! Auzi...ce faci bun de ziua ta? Caci banuiesc cc ca o sa petreceti, nu?
Tu Ardeiutz mic si roz?
Fla te asteptam nu-i bai!
Cami gata curatenia?

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Lore copilul tau e nascut in aceeasi zi cu mine!

Si amandoi sunteti in aceeiasi zodie cu mine.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Florina mersi de reteta. O s-o incerc cat de curand si eu. Deja

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1980 spune:

florina(boeru), sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos... m-am uitat la poze, este un scump, iar imbracat in Peter Pan e cel mai tare... sa fie sanatosi Raducii nostri si sa ne bucuram de ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by boeru

Raza lasa ca apare el si testul pozitiv cand nu te astepti. L-a mine s-a intamplat dupa 3 ani de asteptari, de la intreruperea AC.

Pai asa ma incurajezi??? 3??? ANI??????????? Eu vreau ACUM!

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Alynutza
cum faci tu pastele cu ton?

Uite si reteta mea. Deci, fierb pastele, cu putina sare, dar le las fierbinti, nu le trec prin apa rece. In timp ce fierb pastele, fac sosul: in putin ulei arunc cativa catei de usturoi, ii las putin, apoi ii arunc (se amarasc); pun apoi un ardei iute, tocat (noi mancam fff picant), cateva rosii din conserva, pe care le maruntesc, busuioc... las sa fiarba putin, adaug tonul, mai las sa fiarba cateva minute si... gata!

Foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by Alynutza
cum faci tu pastele cu ton?

Uite si reteta mea. Deci, fierb pastele, cu putina sare, dar le las fierbinti, nu le trec prin apa rece. In timp ce fierb pastele, fac sosul: in putin ulei arunc cativa catei de usturoi, ii las putin, apoi ii arunc (se amarasc); pun apoi un ardei iute, tocat (noi mancam fff picant), cateva rosii din conserva, pe care le maruntesc, busuioc... las sa fiarba putin, adaug tonul, mai las sa fiarba cateva minute si... gata!

Foto
O incerc si pe asta! Deja salivez!

Sun nu stiu ce o sa fac de ziua mea o sa ma uit azi pe niste retete si va zic!
Diadaniela te asteptam la feciorici!
Raza am vrut sa zic sa nu-ti pierzi speranta si eu vreau sa ti se intample cat mai curand! Zic sa nu te concentrezi prea tare pe problema ca se intampla cand nu te astepti!

Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

M-am intors si eu...fetelor, nu mai vorbiti aici de mancare ca mor de pofta....

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput