Gradinita ASCHIUTA 2003 - acreditata

Gradinita ASCHIUTA 2003 - acreditata | Autor: Anady_Diana

Link direct la acest mesaj

Stie cineva cum e pe la aceasta gradinita din sect 4? Are cineva copilul acolo, sunteti multumiti si mai ales - este acreditata sau nu? Astept urgent un semn de la voi, trebuie sa hotaram unde merge BB al nostru in viitorul apropiat...Multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Nu am copilul acolo ,dar mi-a placut mult cand am vizitat-o .Din pacate nu sunt locuri .

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anady_Diana spune:

Merci Briantis. Imi poti recomanda alta gradi buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Nu stiu alta .Si noi suntem in cautari.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore2006 spune:

Am avut beblu' la Aschiuta pana acum doua sptamani. Pot spune doar atat: pacat de cladire si de super circuitele din gradi care sunt mai mult decat ok....insa personalul si aici ma refer strict la educatoare, pacate-amarate sunt vai de ele...concret am avut situatii in care nu au stiut unde imi e copilul cand am venit sa-l iau(era la alta grupa si n-au fost in stare sa-mi spuna de ce, in schimb au fost convinse ca l-a luat barbatu-meu); de craciun copii cei mai mici nu au vaut nici un rol in serbarea de craciun...nici macar fulgi de nea, sau crengi de bradut, sau orice altceva care sa-i implice) iar de invatat nu se pune problema pentru ca in-afara de ce stia de-acasa nu a adaugat nimic la bagajul de cunostinte. fara a pune aici muscaturile cu care a venit acasa sau pe care le-a provocat altora si care sunt un indicator clar de agresivitate a personalului sau cel putin lipsa de supraveghere. de la un timp era chiar nervos cand trebuia sa mearga la gradi si asta a fost motivul pentru care l-am mutat. sincer cred cu tarie ca acolo e mai mult un baby-seeting decat gradi si desi am vorbit cu directoarea de mai multe ori nu s-a intamplat nimic benefic. pacat de loc care este absolut ok si sper pentru copilasi ca ceva sa se schimbe cu atat mai mult cu cat s-a scumpit. de doua saptamani suntem la Scooby-Doo si va pot spune ca diferenta e enorma: primirea se face in camera de filtru de catre personal si care interactioneaza super cu copii, iar de educatie nu incape comparatie deja stie doua poezii, o poveste, un dans si ceva cuvinte in engleza si germana. iar acum dupa doua sptamani stie cum le cheama pe educatoare desi la Ashiuta avea 7 luni...progresul este evident iar starea de spirit a copilului meu a revenit la normal: e vesel...uneori drumul nostru mai trece pe langa Aschiuta, iar bebe al meu imi spune: nu a..., nu la a...! (a... era prietna lui de grupa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anady_Diana spune:

Pacat, pacat ca asemenea locatii sunt "bune" pentru copiii nostri! Multumim de sfaturi, Lore...

Mergi la inceput