Gradinita ASCHIUTA 2003 - acreditata
Stie cineva cum e pe la aceasta gradinita din sect 4? Are cineva copilul acolo, sunteti multumiti si mai ales - este acreditata sau nu? Astept urgent un semn de la voi, trebuie sa hotaram unde merge BB al nostru in viitorul apropiat...Multumesc anticipat!
Raspunsuri
Briantis spune:
Nu am copilul acolo ,dar mi-a placut mult cand am vizitat-o .Din pacate nu sunt locuri .
Mama lui Andreiutzu
lore2006 spune:
Am avut beblu' la Aschiuta pana acum doua sptamani. Pot spune doar atat: pacat de cladire si de super circuitele din gradi care sunt mai mult decat ok....insa personalul si aici ma refer strict la educatoare, pacate-amarate sunt vai de ele...concret am avut situatii in care nu au stiut unde imi e copilul cand am venit sa-l iau(era la alta grupa si n-au fost in stare sa-mi spuna de ce, in schimb au fost convinse ca l-a luat barbatu-meu); de craciun copii cei mai mici nu au vaut nici un rol in serbarea de craciun...nici macar fulgi de nea, sau crengi de bradut, sau orice altceva care sa-i implice) iar de invatat nu se pune problema pentru ca in-afara de ce stia de-acasa nu a adaugat nimic la bagajul de cunostinte. fara a pune aici muscaturile cu care a venit acasa sau pe care le-a provocat altora si care sunt un indicator clar de agresivitate a personalului sau cel putin lipsa de supraveghere. de la un timp era chiar nervos cand trebuia sa mearga la gradi si asta a fost motivul pentru care l-am mutat. sincer cred cu tarie ca acolo e mai mult un baby-seeting decat gradi si desi am vorbit cu directoarea de mai multe ori nu s-a intamplat nimic benefic. pacat de loc care este absolut ok si sper pentru copilasi ca ceva sa se schimbe cu atat mai mult cu cat s-a scumpit. de doua saptamani suntem la Scooby-Doo si va pot spune ca diferenta e enorma: primirea se face in camera de filtru de catre personal si care interactioneaza super cu copii, iar de educatie nu incape comparatie deja stie doua poezii, o poveste, un dans si ceva cuvinte in engleza si germana. iar acum dupa doua sptamani stie cum le cheama pe educatoare desi la Ashiuta avea 7 luni...progresul este evident iar starea de spirit a copilului meu a revenit la normal: e vesel...uneori drumul nostru mai trece pe langa Aschiuta, iar bebe al meu imi spune: nu a..., nu la a...! (a... era prietna lui de grupa)
Anady_Diana spune:
Pacat, pacat ca asemenea locatii sunt "bune" pentru copiii nostri! Multumim de sfaturi, Lore...