Gradi particulare OK in sect 3 sau 4
Buna la toata lumea! Am un pusti de 1.8 ani caruia-i caut "serviciu" in sectoarele 3 sau 4. Va rog din toata inima, pe voi, cei care aveti copii la vreo gradi particulara din aceste zone sa-mi spuneti si mie cum sunt conditiile pe acolo, daca sunteti multumiti - voi si copilul (un aspect ff important, dupa mine).Precizez ca pe Ryan acum il obisnuim cu olita, mananca bine (nu e mofturos, dar ii cam dam noi sa pape, papa si singur, dar dureaza mult...stiti voi)si si-a format un orar aproape fix al alimentatiei (nu renunta la gustarea de la ora 10, care la el inseamna obligatoriu lapte). Spuneti-mi, la gradinitele particulare:1) se tine cont si de unele preferinte ale copiilor, se muleaza oarecum programa la obisnuintele lor?Ma gandesc - fiind grupele cu mai putini copii, e mai multa flexibilitate? 2) Trebuie neaparat sa faca la olita (va avea 2 ani atunci) sau ii tin si cu pampers? 3)Cam cat e inscrierea si cum se procedeaza, pana la ce data se fac inscrierei? 4)Ce inseamna programul "Step by step"?
Raspunsuri
costelusa spune:
Sa iti spun cum am facut eu: am telefonat, am intrebat cand pot vedea gradinita, mi s-a raspuns ca oricand, am spus ca ma voi duce peste o saptamana, peste doua zile eram acolo. Am vazut tot ce se putea vedea, am discutat in general despre gradinita si apoi probleme legate strict de copilul meu. Tot ce pot sa-ti spun e ca o gradi parti nu e cazarma, e o casa in care copiilor li se face pe plac in timp ce invata. Si se cauta solutii pentru diferitele situatii care apar.
Anady_Diana spune:
Multumesc, Costelusa! Ai dreptate, numai ca sti si tu cum e stresul asta cu cautatul, de aceea am cerut sprijin de la voi.Multumesc si astept in continuare sugestii. Va pupam - Diana si bebe-ul Ryan
bmagdaro spune:
Exista o cresa pe fosta Alee Secuilor, acolo am fost si noi de la 1.8 luni, au o prima faza cand îi lasa cu pampers, apoi îi învata la olita, le place ca se duc toti si îi amuza sa stea unul langa altul la olita, înscrieri nu stiu cand se fac, te pot ajuta cu un nume Doamna Coca, de ea sa întrebi e o cresa superba nu degeaba e cresa de protocol si Directia de gradinite in aceeasi cladire, sunt verificati si au cam sapte îngrijitoare la fiecare grupa, program saptamanal daca alegi sau pana la sapte, dupa cum vrei, si spaga, sper ca te-am ajutat, magda
Anady_Diana spune:
Multam Bmagdaro, dar cred ca vom alege o particulara. Sunt cam rezervata in privinta celor de stat...pline de tanti batrane, grase, reci si..profesioniste! Poate nu e peste tot asa, dar exceptiile nu cred ca am eu norocul sa le gasesc...Multumesc oricum, poate merg sa o vad si pe aceasta.