Ce blugi se poarta?
Raspunsuri - Pagina 3
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by april
mira_m, ai dreptate, cei trei sfert merg perfect cu saboti, dar NU cu pantofi cu ciorap
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
da oare trei sferturi cu ciorapi de plasa colorati si cu pantofi cu bot rotund merg? ca mie tare-mi place combinatia

addinel spune:
quote:
Originally posted by michelle7quote:
Originally posted by april
mira_m, ai dreptate, cei trei sfert merg perfect cu saboti, dar NU cu pantofi cu ciorap
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
da oare trei sferturi cu ciorapi de plasa colorati si cu pantofi cu bot rotund merg? ca mie tare-mi place combinatia
evident ca merg
nunta mea
speel spune:
Buna!.Din cite stiu eu se poarta cei cu talia medie.Acum intre ce propun creatorii si ce se poarta pe strada,sunt diferente.E al treilea an aici cind la fiecare pas zici ca le pica blugii in vine.In afara faptului ca sunt pline si cu fundul mare,mai si expun juma de sunci din jeansi cu talia jos,neaparat sa se vada si tatuajul din locul chilotului.Pina acum un an am avut un magazin cu confectii de dama la noi in orasel si imi era groaza de gusturile clientelor.
Eu personal port blugi cu talia medie.pe mine ma avantajeaza cel mai mult.Cei cu talia scurta am senzatia ca scurteaza picioarele(mai ales cei 3/4).Cel putin mie nu-mi sta bine in blugi cu talie joasa.Lucru confirmat si de sotul meu in care am deplina incredere fiind profi in textile.
mira_m spune:
La inceput si mie mi se parea o usoara disproportie, insa ulterior m-am obisnuit. Imi plac f mult acum. Depinde mult si de conformatie!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
& minunea mea
( mai 2004) 

teo1970 spune:
pt fetele din Bucuresti:
mie mi-ar prinde bine ceva recomandari de magazine;
de unde va cumparati blugi (inclusiv fuste, sacouri de blugi)?
eu mi-am mai luat vreo 2-3 chestii de la Just Sons Studio, dar as vrea sa mai vad si altceva
multumesc
Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

nimeni2011 spune:
Iata concluziile mele,dupa cumparaturi in Austria si Ungaria:in Austria e la mare voga blugii indigo,stil mai"Fishbone",adica multe buzunare,mai larg,talie semi-joasa,sau super-simple,ca la Mango.Un NU hotarit celor evazate!Cele 3/4 la ei sunt mai simpli,drepti,fara aplicatii.Eventual rupte,prespalate,talie joasa,sau ff joasa.
In Ungaria gasesti deja de toate.Datorita importului a aparut si stilul italian,super-glamour.Blugi prespalati,taiati,cu aplicatii de strass,cu nasturi colorate,multe buzunare,talie super-joasa,croiala strimta,deci in general sexy.Sunt de lungime normala,sunt asa-zise de lungime-cizme, sunt 3/4,si au aparut deja si cele scurte!!!
Pe la noi se poarta 3/4 de mai bine de 2 ani.Si mie m-i se pare foarte practic,le port si cu cizme,si cu pantof cu tocuri,si cu balerini,totul depinde de stilul pantalonului.Doar ca cele care au o "manseta" jos,si sunt mai largute,doar cu cizme arata bine,dupa parerea mea.
Ana-Maria21 spune:
Nu se mai poarta blugii evazati?Da mie imi plac si mi se pare ca imi sta mai bine cu ei decat cu aiai drepti.Astia drepti parca ma fac mai grasa decat sunt
.Ce naspa.Astia prespalati sunt super si cred ca o sa se poarte ffffffff mult.
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda
michelle7 spune:
ce-am vazut prin tabloide sunt blugii f. mulati pe gamba ( skinny le zice ) care se poarta bagati in cizme sau cu pantofi/sandale cu toc.
alinutza00 spune:
si pe aici se poarta mult blugii astia mulati pe gamba, bagati in cizma(mi am luat niste cizme splecial ptr asta...dar nu am avut noroc sa imi gasesc blugi care sa imi placa, nici nu prea am timp de iesit la cump), ca de altfel cei trei sferturi, de fapt care se opresc exact in cizma(si pantaloni modelul asta, nu numai blugi)
blugii cu talie joasa si evazati au cam iesit din moda aici, desi mie imi plac...eu ii port in continuare
se mai poarta blugii drepti, tot cu talie joasa, dar care atarna un pic la fund, nu stiu cum sa explic..si un pic mai larguti, un nr mai mare decat porti de obicei...si astia imi plac, mi am luat o pereche care imi sta f bine
de asemenea iubesc pantalonii stil militar, cu talie joasa, cu o curea lata, fara prea multe buzunare insa...larguti pe picior
si sunt de acord..tb sa purtam ce ne sta bine si ce ne place, nu neaparat ce e la moda...chestii cu strasuri, floricele aplicate...ca am vazut ca si astea sunt la moda aici nu cred ca o sa cumpar vreodata
alinutza si david nazdravanul (11 mai 2004)
http://community.webshots.com/user/alinutzza77
tumpi spune:
se poarta ce-ti sta bine, nu purtam doar ca-i la moda.Eu una aa fac.
Imi plac blugii cu alie joasa,dar sa-i vad pe fetitele alea de nu au pic de grasime pe ele, nu pe mine.Am si eu o pereche cu talie semi joasa, taman fiinca nu am o silueta de fototmodel.Am vazut odata o pustoaica, nu cred ca avea mai mult de 17 ani cu o astefel de pereche de blugi(cu talie super joasa), cand s-a aplecat, ce sa va zic, s-a vazut tot, pana la gaura 
.Mi s-a parut dezgustator mai ales ca ii mai si atarnau sungile pe dinafara.
Imi plac si mie pantalonii gen corsar, sunt practici si ma simt super bine ii ei.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
2+1