taurasi....(14)
Raspunsuri - Pagina 12
cgaby spune:
salve.
alexandra - nu-mi spui noutati. si eu azi sunt cu nervii la pamant. dar, asta e! atat s-a putut, ce sa mai zic??/
spun si eu LA MULTI ANI si sanatate celor care se serbeaza zilele astea: cami30; tina75; april;diana sima; lavinia 345; edessa; lulu77.
sa fiti iubite si fericite!
weekend placut tuturor.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Eftimie C. spune:
Week-end placut si petrecaret, taurasilor!
pe obrajori
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Stinu spune:
Buna fetelor !
Imi cer scuze ca nu am reusit sa intru pana acum sa urez asa cum se cuvine tuturor tauritelor de pana acum La Multi ani !
Le pup pe toate si le urez numai bine .
Eu sunt foarte prinsa fiindca ne-am mutat de curand si mai ma pregatesc si pentru doctorat ceea ce ingreuneaza un pic mersul lucrurilor .Dar sper sa le trecem pe toate cu bine si sa ne obisnuim si cu noua locuinta ,mai ales ca am scapat de bloc si stam la casa ceea ce e mai bine pentru cei mici .Mai ales Vladut ar si dormi in curte daca s-ar putea .
Urez in continuare numai bine celor care isi serbeaza ziua in zilele astea si chiar daca nu mai intru asa de des' deocamdata ,ma gandesc la voi .
Iustina
april spune:
La multi ani tauroaicelor, tot ce va doriti si multa sanatate.
La multi ani Cami30!
pascutzele mele
floare de cires
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
ratusca1977 spune:
LA MULTI ANI cami30!!!!
Eu sunt inca trista din cauza ratarii intrarii in finala UEFA a STELEI, dar mergem inainte, maine merg la meciul cu rapid sa-i incurajez pe ros-albastrii.
HAI STEAUA!!!
Danelutza spune:
La multzi ani ! Cami 30
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
april spune:
multumesc mult.
un 1 Mai frumos va doresc tuturor
pascutzele mele
floare de cires
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
anangel_lexi spune:
Cu scuze pentru intarziere ii urez si eu lui cami30 la multi ani, multa sanatate si fericire! . Aceleasi urari pentru azi pentru tina 75 si april!
Ratusco, bine ai venit printre noi! Te-ai speriat de urecheala? Hai la mama sa pupe sa treaca
Eu ieri am fost toata ziua la un botez de-aia nu am apucat sa mai intru pe-aici. Off, si cand l-am vazut pe bebe mic...asa mi s-a facut un dor sa-mi tin puiul in brate incat abia mai am rabdare pana in septembrie...
20+ & 80%
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
daniela_daneza spune:
La multi ani sarbatoritelor de astazi , de pe acest forum dar si pt sora mea -alt taur veritabil!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"