taurasi....(14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

carmen - SPER sa petrecem deseara dupa meci!
hai steaua!
pupici la taurasii veseli!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Gaby, nu sunt neaparat stelista, dar sa te auda Dumnezeu si sa iesim fiecare in centrul orasului urland de bucurie BRRAVO BAIETII
Si daca n-o fi sa fie, macar sa faca impresie si sa joace exceptional.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani, madamsadamy!
cgaby, da am ajuns la jumatatea drumului. De-acum incepe jumatatea mare (adica jumatatea cu burtica mare ) Si...abia astept sa petrecem diseara dupa meci! HAIDE STEAUAAAA!!!!

20+ & 80%
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

La multi ani tauritzelor!!!

pascutzele mele
floare de cires
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Buna dimineata
pentru sarbatoritele din urmatoarele zile, in care eu voi fi libera si nu voi intra pe net:
29 aprilie - cami30
30 aprilie - tina 75, april
1 mai - diana sima, lavinia345, edessa, lulu77
Lexi, no comment despre meci.De la 2-0 a fost doar
Aveti liber de 1Mai?Cum sarbatoriti?Eu am vrut sa ies cu la gratar, dar vremea ma avertizeaza ca nu-mi da voie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza si o zi buna... poftitzi la o cafea poate va trezitzi, ca-i cam liniste in teritoriul asta.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

m-am uitat si eu la meci... la 2:0 am zis ca suntem o.k. m-am bagat in pat, totusi m-mam uitat in continuare... si nu mi-a venit sa cred ce am vazut, jucau rpost de tot, abia daca au ajuns dincolo de jumatatea terenului:(((
De 1 mai suntem liberi, merg in excursie cu copiii, omul a plecat deja astazi in alta parte, tot in excursie:) Suna ciudat ca sarbatorim separat, dar daca asa ne simtim mai bine, asa facem:))))

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Gabi, m-am suparat pe omul tau.Cum adica sa plece singur in excursie?Pai eu i-as taia nasul la al meu
Trebuia macar sa-i dai unul din copii.Asa situatia era echilibrata
V-ati cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Va rog eu mult, fetelor, nu-mi mai amintiti de meci. Si-acum imi vine sa plang cand ma gandesc. Nu credeam ca ma va afecta atat...
De 1 mai inca nu stim ce facem. Maine mergem la un botez, duminica sotul lucreaza asa ca trebuie sa-mi fac program separat iar luni, pe 1 mai...nu stim inca. Mi-ar placea mult sa mergem la Manastirea Cozia ca n-am fost niciodata dar sa vedem cum stam cu finantele si cu timpul.

20+ & 80%
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Lexi, e tare frumos acolo!
Carmen, eu nu m-am suparat deloc:) Imi vad si eu de treaba, nici copiii nu-s suparati, ba dimpotriva... Facem ce vrem, nu gatesc, e libertate totala!!! Si nu i-as da nici un copil, ca nu poate sa-l ingrijeasca cum trebuie:(((

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput