Minunatele scorpiutze (33)
Raspunsuri - Pagina 2
Dandush spune:
GabyHila.....merci de compliment. Nu ma asteptam sa se uite cineva la pozele mele. Copiii sunt ai nostri; de ce intrebi???Seamana prea mult cu el??Avem si poze impreuna, am sa mai imbogatzesc putin albumelul, sincera sa fiu abia azi m-am dezmeticit si am reusit sa-l "fac". Aaaa...vezi ca 2002 e adresa mea de mail, nu din ce an sunt pozele:)...nu am stiut exact ce sa fac si vad ca a intrat pe dana_japan2002
ici
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_japan2002/album?.dir=/8cd4
HelleneC spune:
Hello dragele mele!
Daca am avut treaba, iaka intru cand e lumea adormita! Inclusiv George, care e terminat ca nu a putut iesi afara, ca plouaaaaa de dimineata de ma dispera!
Danaaa, frumoasa esti si frumosi copii ai! Sa stii ca iti seamana si tie, mai ales fetita are din trasaturile tale! Cum sa nu ne uitam la poze??? Sa fiti sanatosi si voiosi si fericiti!
Gaby, io astept-astept, cred ca pup maine curierul! Dac-o fi curiereasa ma mai gandesc! Am emotii sa stii ca, de, e nevoie, ca bucuria sa fie intreita! Si capul sus, saptamana asta nebuna e pe sfarsite!
Ana, suntem super tari, clar! Cu papuci de la Gaby, altfel defilam noi, pe picioare imparatesti! Si sa imi pupi nora ca doar e viitoare studenta la grupa mica. Vrei cumva sfaturi de la studentul meu???
Laura, misto daca stai sa vezi cum face sotul, eu am inceput catinel cu dulapurile... sa vedem cat ma tine! Pup burtica norocoasa si posesoarea ei!
Monica, ce face Ruxita?
Nina, saru mana de urare, e pe trecute, dar urata e, mai ales ca nici nu aud bine din cauza ei! Bine ca mi-o mai trecut din durerea de cap! Iar m-am uitat la pozele tale: of, frumoasa e Cristinuca!
Adriana, spor la tot ce v-ati propus! Cu rabdare biruiti si veti avea o casa si mai bestiala!
Georgy, pupici la zambareata!
Hai va pup in gashka bestiala, fug la somn, dorm pe mine... la asa o zi... si tot ploua afaraaaaa!
Vise placute, Elena
PS cred ca Lori doarme deja in patul ei de acasa!
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
mina spune:
Salut
hop si eu la fapt de seara
sunt super terminata dupa ce zi am avut la birou, nu detaliez dar ascultati la mine morala, nu te pune cu prostu ca are mintea odihnita...si nu miza pe bun simt ca e cam rar in ziua de azi....proasta zi am avut
Noroc ca vizi a adormit cu manutzele in juru gatului lui mami si tare consolata m-am simtit, mi-am amintit de ce traiesc, de fapt, oamenii pe lume....
Acum am intrat un pic sa vad ce faceti voi dragelor si dupa aia pun laptopu in cui si ma culc...nu garantez ca poci adormi dar macar incerc constiincios.
Ana, nu mai zi de sosu ala ca iar mi-aduc aminte de orgasme culinare.....cand vreau sa ma pun bine cu sotu ma pun pe sos de piper...mama saraca, care tata nu suporta mancarurile picante, a zis ca noi imbogatim doctorii de stomac la ce mancare gatim....Pentru maine am pus colea la inmuiat un kil de fasole (vine omu din delegatie si tre sa gatesc) si am sa fac supa dulce de fasole,de aia grasa si rosie de mancat cu ceapa sau usturoi, si fasole cu ciolan....de oi gasi ciolan, iar de nu vedem. Asta ca sa vezi ca nu m=au biruit greutatile in asa hal incat sa ma las de sportu preferat.....
Despre cadouri de barbati, eu in ultimii ani ii las lati pe masculii din anturaj in frunte cu al de-s maritata prin expedierea la birou de plante impunatoare prin curier. Sau torturi. Se inmoaie domnii masculi feroci de mori de ras !!!!
Ana,mi-am adus aminte, nenea ala de te-am intrebat daca e doamna sau domn...nici macar nu veni...sa mor cu ecusonu in brate....ce ciuda mi=a fost.....
Nina sa ai spor la curatenie. Pupici de la vizigot cu ma-sa cu tot!
Dolce, adevarat ca vremea e caineasca, dar ce ... bani sa numar mama draga cu sot plecat in delegatie???? hm?
Gaby, trezirea, maine va fi soare ! Am aranjat eu sa fie asa ;)
gata, va las ca fiul din dotare s-a gandit ca nu prea are chef sa doarma....
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Dandush spune:
'Neata!!! Va multumesc mult fetelor.
Voi ce faceti? Cum mai stati la capitolul "treaba"?? In Japonia nu sarbatorim Pastele,deci nici prea multa bataie de cap nu am.
Va doresc o zi insorita
D.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_japan2002/album?.dir=/8cd4
monica-elizabet spune:
buna dimineatza,
wow capitol nou!
Dandush,si tu si copilashii sunteti niste frumushei...moama ce-mi place cum ies copilashii intre asiatici si europenieu am stat ceva timp in thailanda si am mai vazut copilashi intre europeni(barbati) si mamici thailandeze...da parca nu erau asa frumushei...
elena, saru mana, ruxi e bine "pe dinafara" sa vedem dupa ce terminam antibioticul si mergem la control ce mai zice d-na dr
ieri nu am reusit sa o duc pe bunica-mea la tzara fiindca nu intra loganul pe drumul de pamant din cauza ploii...asa ca maia steptam sa se usuce sau sa-mi cumpar jeepan
ups...cat e ceasul...va pupici pe toate fetelor si am fugit la treaba
sa aveti o zi minuanta
monica
dolcebaby spune:
Sunt bine nu nasc azi
Am intrat putin sa va salut si sa stiti de mine
Am drumuri de facut azi...cu sotul bineinteles
VA pup si sa aveti o zi frumoasa
Dolce
HelleneC spune:
'neata fetelor!
Laurici cum dai tu cuminte raportul sa nu ne facem griji!
Sa aveti o zi buna: Mina, Gaby ieri era nasol in horoscop, am vazut, pe azi scrie ca e mai bine! Asa sper si eu!
Va pup, o zi buna la TOATE scopriutele de peste tot!
Elena.
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
GabyHila spune:
Good morning dragele mele,
Mi-am schimbat starea ieri seara. Mi-a spus daddy ca era numai amortita biata pisica si ca nu avea nimic rupt. Am luat masuratori sa comand plasa la geamuri. Ma gandesc ca daca asa ceva s-ar intampla cu pisicile mele, as muri de inima rea. Asa ca e pe vione plasa de tantaro-liliaco-pisici.
Si am vazut si pe bebe mic al verisoarei. Adica 14 kg la 1 an si 3 luni:)) si ma ubeste cand ma vede si imi zice "abyyyy" si eu lesinata pe spate de iubire.
Dandush super mari si draguti ai copilasii. Am banuit ca sunt numai copiii lui ca una din poze e denumita "tom kids". Sunt dragalasi si subscriu si eu. Sunt mult mai interesanti cupilasii cu ochii migdalati. Poate apuc sa il vad pe bb`ul lui Lori. Sa iti traiasca. Asteptam sa ne spui ca ai mai pus poze Cat despre Paste, e numai sapt viitoare. Dar ca sa te simti ca acasa, fa si tu un drob si niscai friptura din pulpa de miel.
Sos de piper.... hmmm. Promit sa fac si eu cand trec de faza "speriata ca de bombe" de zame si cand oi avea pentru cine. Ca acu... fac pt mine. si tata nu apreciaza destul si mi-e teama ca ii pun oala in cap de ciuda.
Am mai pozat pantofi. Ultimii care i-am gasit nepozati prin depozit, i-am tras in chip si sunt available la vizionat la mine in albume.
Cred ca mi-a crescut piciorul. Pantofii de anii trecuti nu mai imi sunt buni. Ma strange 37 de mor. Va pup pe toate cu drag mare. Azi tot nu e soare, dar cel putin starea din atmosfera e vesela...
Pupiiii,
Gaby
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
nastasie spune:
buna dimineata.eu sunt trista ca e a doua oara in saptamana asta cand ne loveste masina.prima oara din cauza unor macarale cara trag gaze la bloc ne-a indoit usa din dreapta din fata, iar acum in timp ce sotul era cum elevi l-a lovit unu in cur si s-a dus sirect la politie.iar pierdem timp ca sa o facem si aveam la treaba azi.mama cred ca azi pe la pranz ajunge, iar eu am atatea de adus la zi, trebuie sa ajung sa iau hardul de la birou si sa ma apuc de lucru.si am si mancare de facut si acte.sper sa fac fata ca altfel o iau razna.am si termene limita.
ma duc sa fumez o tigara si sa beau cafeaua sa ma calmez.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004