Minunatele scorpiutze (33)
Raspunsuri - Pagina 3
Ana68 spune:
Hai saliu gagici,
Molfaind un Snickers am citit cam ce ati postat dumneavoastra p-aci,bey doamnelor...Are Gabi a noastra un fuleu la scris...ceva de speriat ,mey oameni buni....Gabi,lasa matele,ca au 9 vieti si chiar de aia de ti-o intrat pe geam(ati prajit carnati in ziua aia?) a pierdut o vietisoara prinsa in termopana ta...tot iau mai ramas 8...Mai bine ia zi tu la mandea cat e AMR-ul pana iti vezi bradul?Si vorbim pe msg...
Mina...tu sti ca io-s gurmanada?!@Cumva?Bey...sa mor citind de fasolica ta...Io sapatamana trecuta am avut supa de fasole uscata,insa am gasit la alimentara niste coaste afumate,cu muuuulta carnita pe ele,fara pic de grasime si am bagat o parsolica la oala de 8 litri de in 3 zile nici n-ai fi zis ca a fost.La coasta de care scriu...aici se numeste "Scarita",nush de ai auzit de asa ceva,insa spun ca e beton cu fasole...Hai spor la treaba si bucatareala!
Adriana,pai si eu tot d-aia m-am dus la gradi de luna asta s-o inscriu pe Luana,ca am mai avut io experienta cu dusul in august si inscrierile erau terminate din mai...Bine ca ai reusit.Iar cu santierul,bine v-ati gandit.Pai sa faci curatenie non-stop...nu merge.Cum ti-am mai zis,macar faci ca lumea si nu mai faci cativa ani buni p-orma.Pupam pilotul no.1!
Nina,tare frumos mai scrii de sora ta...parca te-au apucat nostalgiile ,asa-i?!Lasa ca o sa mergeti la cununia religioasa si o sa iti scoti parleala...A mai ramas putin pana in luna mai...hehehehe
Dandush...am vaz't si eu de ce a zis Gabi ca esti faina:ca ai ochii albastrii...hehehehe...Noi brunetele ,in general,ne dorim ochi albastri,nu-i asa Gabi?Si eu la fel si cum io nu puteam sa m-i mai schimb...m-am gandit sa-mi gasesc unul cat bradul si cu ochi albastri pe deasupra...Si io am vazut pozele si tare frumosi iti sunt copilasii...Fetita iti seamana...Sa cresca mare si sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
Elenuta mea draga....sa stii ca niste sfaturi legate de perioada studentiei la gradinita...n-ar strica.Ca taaaare mult mi se mai pare de cand Alexu' o fo gradinitzar sef...Asa ca pupam frumusetea roscata si pe mamicuta lui si asteptam sa ne lovesti cu tertipuri de gradinita...Aaaaaa!Sa porti sanatoasa papucii,bey cuscritzo!
Laura...deci sa inteleg ca esti in regula,bebelusha ta e ok...super!
Adriana,acum am citit faza cu masina...Imi pare rau pentru voi...E un facut tot timpul,nu vezi?Cand esti ocupat si agitat,parca toate merg ampulea...Pupam si bafta!
Mey scorpiute...io va pupez si va doresc bafta ci kila si sa fiti iubite rau,da' rau bey!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
GabyHila spune:
Ahhah....... o zi cat se poate de bunaaaa...
Anoooo in 4 mai plec la baiat.Pana pe 17. Llalalalalaa
Dau la toata lumea cat un kil de buna dispozitie.
Pupici dulcici,
Gaby
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
Anina_n spune:
Am avut si eu, o zi lejera la munca, cu doar 2 plimbari... Dar e un friiig afara ! Am ajuns din nou la geaca de iarna.
Cata vreme este zapada pe muntii din jur si bate vantul...e iarna !
Ar trebui sa scriu si eu(inspirata de Elena , la locatie, "undeva...intre munti".
Ma bucur ca esti mai bine, Elena ! Ti-am trimis o surpriza prin e-mail, ca tot pomeneai de pozele Cristinucai.
Ana, astept cu nerabdare plecarea la Buzias, mai ales ca ma voi intalni, si eu, in sfarsit, cu cineva de pe DC.
Pana acum, s-au intalnit Elena cu Iri, Elena si Carmen. Sa vedem, Lory, cu cine reuseste sa se intalneasca ! Si urmam, noi !
Nu m-a apucat nostalgia, insa tare imi mai doream sa-i fiu alaturi surioarei mele, cum i-am fost tot timpul, pana cand si-a luat zborul din cuibusorul mamei. Ea a crescut mai mult pe langa mine, eram mai tot timpul impreuna. Tare mi-ar fi placut sa se aseze aici, in orasul dintre munti, dar fiecare are destinul ei...
Vreau si eu, numarul de tel. al lui Lory !!!
Nu m-a auzit nimeni ? Sau nu-l are nimeni ?
Dandush, esti o frumusete ! Iar ochii aceia ca si cerul senin....baga in boala japonezii, cred.
Sa-ti traiasca frumosii copilasi ! Tare dulci mai sunt.
Cristinucai i se ingusteaza uneori ochisorii, de ii zice tati, japonezu' mic. Odata, vizionam "Ultimul samurai"(cu Tom Cruise ) si cand a auzit Cristina ca "aceia" sunt japonezi, a zis "japonezi, ca mine!'.
Gaby, nu ti-e teama de zgarieturile pisicilor ? Cand le vad cum se uita si stau gata de atac, parca, ma ingrozesc. ...Prefer cainii !
Laura, sa ai grija de tine, eu ma gandesc tot timpul la tine !
Si eu, urasc perioadele de curatenie generala ! Nu-ti spun, ca gravida fiind in 5 luni, la noi se zugravea...
Ieri, ne-am ocupat de spalatul usilor si am avut si un mic ajutor in persoana fetitei cu stea in frunte. Atat de mandra era de ea, ca face treaba, cot la cot cu mami si buni.
Adriana, asta nu-mi place mie...oricat de corect esti ca sofer, vine altu' si da peste tine.
Bafta sa rezolvati toate in cat mai scurt timp !
Mira, ce prognoza ai pt. noi ?
Sanatate puiutilor tai si tuturor celorlalti puiuti de scorpiutze, bolnaviori !
Monica, ce vreme a fost in Bucuresti ? Tot ploioasa si friguroasa ca la noi, de v-a tinut in casa ?
Georgi, ai fost ocupata, azi !
Mina, sper ca ai avut o zi mai buna, azi !
Va pup si va doresc o seara cat mai placuta, in mijlocul familiei !
Sfintele Pasti sa va aduca lumina in suflet si in casa, sa fiti mai buni si mai gingasi cu cei din jur ! Paste fericit, alaturi de cei dragi !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71728" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn
Dandush spune:
Scorpiutelor, o sa ma invatati cu narav daca ma tot laudati atat. Va multumesc mult. Referitor la ochii mei(albastri-verzui): 8 japonezi din 10 ma intreaba daca am lentile de contact si in ce culoare vad lucrurile. Ei cred ca daca ochii sunt albastri vad doar in albastru. La inceput m-am amuzat deoarece credeam ca glumesc, dar pe zi ce trece realizez ca ei, saracii vorbesc serios. Sa le inchid gura ii intreb si eu daca ei vad in negru . Voi ce ati raspunde?
In rest ce mai faceti? Cum e vremea pe la voi? Aici e frumos si cald, abia asteptam sa se incalzeasca; ma saturasem de frig si zapada.
Va doresc o primavara insorita si o vara mai buna decat cea de anult trecut.
ici si la toate.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_japan2002/album?.dir=/8cd4
HelleneC spune:
Heloo scorpiutele mele, va pupa mama!
Am ajuns la 6.30 acasa beata de cap, nu mai vad nika in fata ochilor! Mi-a sosit azi coletelul de la gaby si asa eram de ametiat ca nici sa ma bucur ca lumea nu am putut deci o sa ma dau mare cu pantofii mei!
Gaby, azi iar m-ai imbolnavit mamaaaaaa, alti papuci faini, eu cred ca pana la urma ma mut in magazinul tau, clar!Nu ai nevoie de om la carat, sortat, probat??? Ca eu iti trimit CV!
Ana, scumpa mea cuscrita! Perle si minunatii de la camin atatea am... ca mi-e ca umplu calculatorul tot! Eu ma tot minunam de unde imi spun el mie "poata" (proasta), era de la un copil din grupa care vorbeste urat cu educatoarea, striga ca nu vrea sa faca ceva, o loveste... Exact la fel face dl. Goe cu mine! Plus ca daca ii zic ceva... "lasa-ma in pace, ia mana de pe mine" Acum face ture cu bicicleta prin casa, dupa 2 ani de cand isi doreste s-a alocat buget si pentru ea! Sper sa nu vrea laptop pentur copii devreme ca... a intarcat Balaia (vorba lui bunicul) pentru urmatorii 2 ani!
Mira... te-am "vazut" si al copilasii din 2002 Chiar eram curioasa cum e David, mai ales de cand e fratele mai mare! Oricum: clar mai vreau un copil! Chira ma simt pregatita psihic pentru 2, doar ca... nu vine barzoiul asta odata!
Danushule, dar esti frumoasa mai... si daca vor sa stie japonezii cum vedem noi (ca si eu tot verzi-albastri am) zi-le ca vedem in ape... adica cu un pic de mov, asortat cu verde brotacel!
Monica... esti surioara mea declarata de Logan, de fapt, cred ca suntem "surorile Logan" Diferenta e ca... tu conduci, eu doar co-pilotez!
Laurici... pupici pe burtici!(iti spun asa cat mai am ocazia ca indata pupam fata de numa)
Nina... apoi eu pe un deal, tu pe un munte... de aia ne bate vantul si ploaia la greu! Eu chiar pe un deal stau, Zamca se cheama si... bate si aici vantul... ca si pe muntele tau!! Mersi de "ciupiza" (vorba lui George) si pupam Cristina si pe prietenul ei la greuuuu!
Adriana, imi pare tare rau pentru tine, cred ca s-au incheiat ceasurile rele... de acum va fi bine! Ai rezolvat cu masina pana la urma!?
Mina, pai ce faci? Numeri bani, sau faci mancare bestiala? Sa nu vada sotul ca faci fasole ca se teleporteaza la tineeee! Eu cand nu am ciolan fac cu costita (mai slaba sa aiba carne pe ea) si cateva fire de cabanos! Spor la treburi!
Mai, va pup pe toate, inca sunt beata de la serviciu, asa zi obositoare de multa vreme nu am avut... si cand am vorbit cu Gaby eram in reluare, promit ca ma revansez fata de ea, macar cu un telefon veseeeel!
Hai sa aveti o noapte linistita, sa fuga ploile si sa avem copii sanatosi (care ii avem) si sa fim sanatoase!
Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
monica-elizabet spune:
seara buna fetelor,
mai ce vant este in bucurestia fost soare dar a batut vantul...
am reusit sa o ducem pe bunica-mea la tara, am ajuns cu bine si la meditatii...parca nici nu-mi vine sa cred ca s-a terminat ziua de azi.
ruxitza e bine se joaca cu alex f frumos...alex e un adevarat "student" deja invatza sa scrie din abecedar...nici nu-mi vine sa cred...parca mai ieri era si el ca ruxi...
va pup pe toate ma duc sa fac nanitza...noapte buna
monica
GabyHila spune:
Elena. Trebuie facuta instructie cu tine:) Somn, trezit dimineata cu drag si odihnita. Probat pantofi, vazut daca inca iti plac si iti sunt buni. Ai fost asa de obo la telefon... chiar imi pare rau ca nu te-ai bucurat cum trebe. Cat despre job nu ar fi problema, mai ales ca te stii la prunci. Iti gasesc o grupa urgent sa ii bagi la educat intensiv:) Dar nu am casa cu suflet pt tine. Fara bb`eu si fara sot.... poa sa fie toti pantofii din lume
Si Monica si Elena, cat eu citeam si vroiam sa ma pun pe scris... ele hop au scris inaintea mea.
Am vazut pe TVR2 o emisiune despre Tokyo si Japonia in general.
Eu sunt o mare fanatica a calatoriilor. Adun informatii despre toate locurile care ma atrag, dupa care decid in functie de buget. Dandush daca te rog frumos ai putea sa imi spui care sunt lucrurile care musai trebe facute in Japonia, daca as veni 10 zile? 2 persoane of course. Care sunt periodele cele mai frumoase si de ce? Mai degraba suntem atrasi de traditie si de obiceiuri decat de high technology. Cand sunt cele mai ieftine bilete si ce inseamna ieftin? Poate ai putea sa ne faci un tur virtual cu ceva siteuri de poze.
Nastasie draga mea mai poti? Bilante, decoante?(ce imi place sa distorsionez cuvinte. poate ma trezesc ca nu mai vb corect deloc) Ai cumva o carte sau veo sugestie de carte despre traducerea termenilor contabili in English? Am avut o traducere astazi despre productia neterminata si provizioane pentru diferentele de inregistrare din depozite... tulai.. ca am parul cret.
Imi e dor de ceva sa imi electrocuteze creierul si sa lucrez la maxima putere. Cred ca ma apuc sa planific o retea de distributie pt pantofi.
Feteleeeeeeeeeeeeeeeee... pleccccc!! Ma duc la baiat. Ma duc pe insula la Vikinga. Sunt fericitaaaa la maxim.
Anina: nu imi e frica de pisici si de zgarieturile lor. Sunt jucariile mele vii din casa si le iubim f mult. Avem doua pisici, part time in casa ca sunt niste vagaboande:) si doi catei tomberonieri (a se citi nu de rasa) care sunt ca si copilasii nostrii. Si ii cert si ii rasfat, vin si imi cer diverse lucruri,ma trag de pantaloni si sar pe mine, se bucura ca ma vad venind acasa. Pisicile sunt niste perverse dar tot le iubesc.:)
Elena stii ce am uitat eu sa intreb? Ziceai ceva de costume de la Carmen? More details please. Poate gasesc si eu o sursa mai ieftina de costume misto. E scorpie de a noastra?
Tot restul lumii si noapte buna. Sper ca v-ati obisnuit cu stilul meu mai ciudatel de a scrie si topica putin intoarsa. Sa nu ma certati va rog...
Pupici,
Gaby
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
georgi75 spune:
Gata fetele mele.
Imi cer scuze ca am fost lipsa dar azi chiar am avut o zi ocupata.Incepand de dimineatza, am fost sa ma tund(am eu salonul meu, mai departe de casa).M-am reprogramat la 16.30 ca era cam mult de asteptat si am dat fuga la cumparaturi pentru Florinii de duminica(am doar 4!!!).Am profitat de faptul ca e maman pe la mine.Am venit fugutza acasa ca de la 13.00 avea ea programare.Cat a dormit Stefania, m-am mai invartit prin casa si la ora stabilita am fugit repede la tunsoare.Am scapat pe la 18.00, i-am mai facut mamei niste cumparaturi si... fuga acasa ca trebuia sa-mi vina soatza sa o ducem pe maman la tara.Ne-am intors pe la 20.30, pe la 21.30 am bagat-o pe bebelina la nani si acum... iacata-ma-s.Libera...dar obosita...
Am pus 2 pulpe la tigaie, cu cartofi prajitzi si mujdei de usturoi, si pana se fac va scriu si voua repede.
Nici nu mai stiu fiecare ce mi-ati mai zis...Noi suntem bine, nu am mai eliminat nimic.De vreo 3 seri ne certam la scara blocului pt ca nu mai vrea sa o iau in brate sa o urc. Si urca singura pana la etajul 9.Cred ca de-aia cade lata seara
In rest... toate-s vechi si noua toate, vorba poetului.
Anina cand am deschis calc in seara asta am gasit intrebarea daca te accept in lista mea de prieteni pe mess.Vezi ca te-am bagat acolo.Ai ceva sa-mi transmiti?
Va pe toate si o noapte buna sa aveti.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
Dandush spune:
HelleneCmerci pentru idee. Asa am sa fac data viitoare.Sper sa se prinda, ca-s mai grei de cap saracutzii.
GabyHila grea intrebarea ta. Daca vrei sa vezi imagini intra pe Google si cauta Tokyo, Kyoto, Nara, Yokohama. Ce ar fi de vazut??Templele, castelele, Mt. Fuji(care e my no. 1), Tokyo e interesant, DAR in Japonia este foarte scump(cazare, transport), de aceea majoritatea japonezilor prefera sa calatoreasca in afara tarii---e muuuult mai ieftin .
Aprilie-Mai sunt cele mai placute . Ciresii infloriti, nici foarte cald, dar nici rece, nu ploua (logic, depinde si de zona). Din Iunie pana pe la mijlocul lui Iulie e sezonul ploios, deci n-ai ce cauta aici in acea perioada, vara e insuportabil de cald si umed, toamna e frumos, dar vremea e schimbatoare, deci tre' sa ai bafta .
Preturile..............hmmmmmmmmmm.....cel mai ieftin(din Romania) ar fi Sept,Oct, Nov(intre 800 si 1000 Euro) si Jan., Febr, Mar.(cam tot atat).
Ti-am zis e greu sa-ti dau informatii , dar promit sa ma interesez si am sa-ti mai scriu. Scuza-ma ca cu -ti sunt de mare ajutor
In rest...celorlalte va doresc o zi buna
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_japan2002/album?.dir=/8cd4
dolcebaby spune:
Azi stau acasa, DOAR azi ca in week end plec la tara la mama dau raportu' ca imi este frica de voi
Mama este asa de fericita crede ca va lesina cind se va intilni prima data cu Teo... v-am spus ca eu nu mai am frati si am lasat-o sa astepte 14 ani de isi luase gindul ca-i mai fac nepoti
Oricum sa stati fara grija ca nu fac figuri... pina pe 26 stau cuminte, promit ca nu nasc Cind ma gindesc ca mai am doar o saptamina si un pic... da' mai bine nu ma mai gindesc... imi este foarte frica de operatie si de o injectie imi este frica...recunosc ca din cauza asta nu am facut copii pina acum, am asteptat sa se inventeze ceva, nu stiu ce... poate sa nasca sotu
GEORGIANA te-ai facut frumusica ? Si eu am salonul meu cu toate ca traversez Bucurestiul sa ajung la el... dar numai acolo ma tund.
Ma bucur ca Stefy a ta este bine dar nu mai lasa cupilu sa urce 9 etaje mey ca e si ea bebe mic... pacaleste-o tu cu ceva daca mai poti...banuiesc ca este mai smechera decit voi
GABITA ma bucur pentru tine ca esti asa de fericita si sper sa iti treaca timpul cit mai repede pina la momentul cel mare
ELENA sa stapinesti sanatoasa pantofii de la GABITA sa te faci frumoasa de Paste iti mai cumperi si costumas elegant de la Carmen... sa fii fericita cu noile achizitii
ADRIANA imi pare rau ca aveti probleme cu masina... dar nu mai fi suparata ca se repara... bine ca sotul este bine, sanatatea este mult mai importanta, fierul se repara
MONICA voi ce ati mai facut cu urechiusa ??? Cind mergeti la control ? Sper sa fie totul bine cit mai curind sa scape Ruxi de antibiotic
ANA ma bucur ca ti-ai recapatat buna dispozitie si esti iar vesela cumva la tine vine Pastele mai devreme ? stiu ca in Timisoara sunt mai multi catolici... da' stai ca tu esti constanteanca
NINA esti o scumpica ca te gindesti la mine dak stateai in Bucuresti veneam fugauta la tine sa te si pe "fetita cu stea in frunte" se stie ! Esti o mamica fericita, Cristinica este si vrenicuta si frumoasa si cuminte si desteapta sa dea Dumnezeu sa va aduca numai bucurii
Stiu ca sunt egoista dar si eu sper sa semene cu mine Teo a mea, asa numai din mindrie... si eu seman cu mami a mea la fel de mult ca si voi doua
Doamne ce arata la stiri.... eu nu mai rezist sa mai vad atita suferinta... ma ia plinsul cind vad oameni batrini care au muncit o viata cum ramin pe drumuri De ce atita suferinta ???
Sper ca in zonele voastre nu sunt inundatii si mai sper sa nu aveti parte de asa ceva
LORY tu ce faci fericit-o ??? Te-ai obisnuit cu ora Romaniei ???
DANDUSH asta e si ideea scumpo... sa te rasfatam si sa te facem sa devii dependenta de noi
M-am cam intins si deja devin plictisitoare... va pup pe toate si va doresc un W E placut !
Pt fetele care sarbatoresc Pastele Catolic le doresc tot binele din lume si sfinta lumina sa le aduca pace in suflete
Dolce