directorul nu vrea

directorul nu vrea | Autor: gabriela_tutuianu

Link direct la acest mesaj

fetelor sunt intr-un mare impas.

am fost internata din data de 20 martie pana pe 4 aprilie adica 14 zile si am concediu medical 21 de zile-pana pe 25 aprilie.lucrez in invatamant-sunt profesor titular.

directorul meu nu vrea el-personal sa-mi plateasca concediul medical pe motiv ca daca am fost internata intelege dar nu intelege de ce dupa internare am nevoie de concediu.sa-mi iau fara plata.este normal? ce sa fac -ca nu ma las asa usor!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns axia spune:

quote:
Initial creeata de gabriela_tutuianu

fetelor sunt intr-un mare impas.

am fost internata din data de 20 martie pana pe 4 aprilie adica 14 zile si am concediu medical 21 de zile-pana pe 25 aprilie.lucrez in invatamant-sunt profesor titular.

directorul meu nu vrea el-personal sa-mi plateasca concediul medical pe motiv ca daca am fost internata intelege dar nu intelege de ce dupa internare am nevoie de concediu.sa-mi iau fara plata.este normal? ce sa fac -ca nu ma las asa usor!!!

"niciodata nu e prea tarziu"

E total ilegal sa refuzi plata unui concediu medical, doar pentru ca in opinia ta nu trebuia acordat ....... n-am inteles ca esti profesor la Facultatea de Medicina, iar Directorul este medic
Concediul medical trebuie contestat legal, la o comisie medical...bla bla, adika isi va baga un bat undeva mai repede.
Sa-ti arate unde scrie ca are dreptul !
N-aveti Serviciu Resurse Umane ? Aia ar trebui sa-i explice.

Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print

Uita-ti intotdeauna dusmanii - Nimic nu-i enerveaza mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Incearca sa-i spui ca e ilegal ce face, ca este dreptul tau si ca nu te plateste el din buzunarul lui. daca nu rezolvi, du-te la superiorul lui. Mi se pare inadmisibil mai ales cand e vorba de sanatatea noastra. Ce ai vrut tu sa te imbolnavesti? Spune-i ca nu i-ai dori sa treaca si el prin ce ai trecut tu.
Vai ce om!
Multa bafta, Gabriela!

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

multumesc pentru incurajari si totusi as vrea sa stiu unde sa ma adresez pentru asta.

am mai postat un subiect in care dezbateam problema mea-nu este de ajuns ca nu-mi ramane nimic din salariu pentru ca-l dau tot pe naveta acum asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

aici gasiti subiectul. http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69959

credeti ca este corect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

La seful lui. La inspectorat, la minister.......
La Resurse Umane sau la Juridic la Ministerul Educatiei .

Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print

Uita-ti intotdeauna dusmanii - Nimic nu-i enerveaza mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

si eu am aceeasi problema in principiu si mi-am luat concediu fara plata, ca nu mai am kef si timp sa dezbat pe tema asta.

Elise

Mergi la inceput