Copii din 1996 (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Sarbatori fericite tuturor! Va pup!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Hristos a inviat!
Pace,lumina si liniste in suflet!

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Adevarat a Inviat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

ADEVARAT A-NVIAT!

Mihaela,insanatosire grabnica.Nasoala treaba si ciudat ca ai facut boala la varsta asta...Sa te faci bine!

Dragelor,dupa o vacanta de 4 zile pentru mine si de 10 zile pentru Alex,iata-ma din nou pe baricade....
La noi sarbatoarea pascala a trecut in liniste:am sarbatorit in familie,cu toate cele cuvenite,ne-am plimbat si ne-am odihnit,profitand cat mai mult de liber...Vremea a fost si este superba in Timisoara,cu soare mult si caldura...de am umblat in tricou si slapi ...Azi vor fi in jur de 26 de grade C.

Va doresc tuturor tot binele din lume si sa aveti zile minunate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Ana, bine ca a venit primavara si la voi.

Eu sant intr-o pasa proasta si fara chef de scris. Lui Elliot i-am luat 2 carti noi, si nu prea-i mai vad culoarea ochiilor. Serile nu am energia necesara sa-i mai dau teme extra. Asa ca profita copilul de "lenea" mea . . .
Eu sant gata pentru o vacanta. Mai sant 2 luni si intram in vacanta de vara. Ufff, pare asa de mult.

Mihaela, cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut la mamicute,

Sanca...se pare ca nu esti singura cu astenia...E adevarat cu lenea ,cum scrii tu...si pe mine ma tot apuca in ultima vreme si simt si eu nevoia de o pauzare,macar 24 de ore sa stau indeva unde sa aud cum creste iarba...
Alex intra in vacanta de vara in 16 iunie...ce-o mai fi p-orma...Dumnezeu cu mila,caci nu m-am gandit,inca,la nici un program pentru vacanta.In principiu va face ceva exercitii si golaneala cat curpinde.
Mey,se pare ca nici cearta si nici pedepsele nu il impresioneaza pe al meu copil...nu mai stiam nici eu nici Marius ce sa mai facem.Chiar ma saturasem de urlete,injuraturi,cuvinte jignitoare(ca te aduce in stare sa il faci precum bietele animale nevinovate),asa ca am convenit cu Marius in felul urmator:la fiecare greseala,indiferent de natura ei,5 probleme din culegerea de mate...Pana acum s-au strans 20 de probleme.Bashca cele 5 de ieri...Nu-i convine,normal,insa parca incepe sa se miste ceva...Nu le face la timp si corect...adio iesit la joaca.Sper sa tina figura,cu toate ca la o discutie cu Alex,asa...intr-o doara despre treaba asta,se pare ca nu il afecteaza prea tare...ceva de genul "e si ce?o sa le fac si gata!Si ce daca nu mai ies afara?"...Asta se cheama rebeliune,nu?Sa vedem cat o sa-i convina!

Pai cam asta ar fi....Voi cum ati petrecut Pastele?Noi am stat cumintei p-acasa...cu plimbarica in parc...Timpul e superb aici,pot spune ca a venit vara.

Pai va doresc la toate numai bine si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ana-Maria, Sanca, sunt asa si asa...am fost la serviciu dar ieri m-am simtit cam rau si azi am stat acasa. Deh, credeam ca sunt tanara daca am facut boala de copii.

Altfel suntem bine, Diana a reincepuut scoala, dupa o pauza lunga, e bine acum si ma bucur. silvia e si ea incantata ca e iar la camin, i-a fost dor de copii, in vacanta spunea in fiecare dimineata ca merge la camin.

Vacanta de vara? mie mi se pare asa departe...si sincera sa fiu, decat sa stea cocotata in varful blocului, mai bine la scoala...acasa se plictiseste si imi toaca mie nervii ca nu are ocupatie.

Fetelor va pup, un we plin de soare va doresc!
si celor libere de 1 mai distractie placuta!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Ana, baietii nostrii parca ar fi frati. Dar si noi, parca am fi surori, ca si la gura mea. . . sa te tii . . . Totul e sa-l lovesti la punctul sensibil. Elliot nu are cu cine sa se joace afara, dar in schimb ii interzic sa doarma la mama acasa, accesul la calculator.

Mihaela, sper sa-ti revii mai repede, ca vad ca te tine, nu gluma.

Ce culegeri de matematica folositi voi? Eu am luat de la Paralela 45 si am fost destul de multumita de ele. Vreo recomandare? (trebuie sa-mi planuiesc din timp culegerile de mate ptr clasa 5).

numa bine la toti,

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Sanca, si eu folosesc tot Paralela 45, desi la scoala le cere altceva. Fiica mea, care e intr-a saptea, lucreaza tot dupa aceeasi editura.

Mihaela, multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Wow, Mihaela, din cate stiu eu chicken pox-ul la adulti poate creea complicatii serioase. O prietena a luat de la fiica ei si imi amintesc ca au fost cu ochii pe ea constant medicii. Oricum, vad ca greul a trecut, ma bucur si-ti doresc o recuperare rapida!

N-am intrat sapatmana asta si m-am inarmat cu timp liber sa vin sa va prind din urma. Cand colo, uite, ati luat vacanta si voi, e liniste si pace.

Hai sa va zic una: fiica-mea m-a anuntat azi ca si-a cumparat o capra. Am crezut ca glumeste ca pe-aici capre nu vezi decat la zoo. Ei bine se pare ca are o capra, intr-adevar, dar e mai complicata povestea: e in Africa (capra ). Am ras de-am murit cat de serioasa imi povestea povestea caprei. Pe foarte scurt cam asta e: clasa lor a adunat bani si-au cumparat o capra de pe internet (!) pentru o familie din Africa, sa hraneasca copiii ca sa poata merge la scoala (sau asa ceva). Ce idei au astia de-ti sta mintea-n loc (anul trecut a cumparat 10 caramizi pt o scoala nu stiu unde, prin Haiti parca). Nah, cine stie ce averi mai are prin lumea larga!

Mai avem doua luni de scoala, nix vacante, doar o zi lbera pe 24 si asa zic si eu: pare atat de departe vremea aia a vacantei de vara! Cu atat mai mult cu cat de curand am luat biletele de avion pt Ro si asta inseamna concediu!!! Yay!

Azi e 1 Mai, iesiti la picnic? Mici, gratare? Ce vremuri dom'le... Sper sa aveti vreme buna!

Mergi la inceput