Copii din 1996 (7)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alma spune:

N-am luat inca rechizite, o sa iau si ghiozdan (rucsac) nou, ca deh!, trecem clasa a 5-a si nu mai merge cel de-a 4-a! Plus trening, ca s-a lungit fata, ceva de incaltat, un pantalon... si ma opresc ca nu prea sunt bani.

S-a dus si vacanta, parca prea repede. Am ceva emotii, va avea materii noi, multi profesori, programul cam aiurea, de la 14:00, dar sper sa ne descurcam.

Pup toate mamicile, iar cele care sunt inca in cancediu, sa trimita si la noi un val de mare, respectiv miros de brad, dupa caz!

poze de la mare

poze de la munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Io i-am luat un rucsac cind a plecat in cantonament si a fost foarte incintata,chiar ea a zis ca-l va folosi la scoala,ca-i place mult!
Si atit,mai avem caiete si de anul trecut,mai avem doar maruntisuri,deci nu intru in panica deocamdata.
Ieri m-a pacalit si i-am luat adidasi.....simbata plecam la munte,dar i-am zis sa si-i ia pe cei vechi,pe astia sa-i pastreze pt.scoala!
Ma intreb.....ce-o face Ana?

BRENDA

Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Hehehehehe....Brenda,facem bine.Inca suntem la Constanta,abia luni seara avem tren si marti dimineata ajungem la Timisoara.Am facut si noi o plaja si o baie,ca s-a cam stricat vremea,cu ploicica.Bine ca e cald.
In rest alergatura,rude,cumparaturi ici colo...stiti voi cum e!
Pai va pup si ne mai auzim noi,cand ne intoarcem...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Bine v-am regasit mamicute!
Cred ca n-am pierdut mult din ce ati scris in vacanta, am reusit sa intru de cateva ori peste vara si sa va citesc. N-am scris, insa, pt ca eram invadata de informatie necatalogata si n-as fi reusit sa fiu coerenta si la obiect. In fine, ne-am intros de o saptamana, am ajuns la zi cu toate, catelul e super-incantat, conturile goale dar facturile platite, ba am si fost la serviciu de marti.

Noi incepem scoala maine. Este ultimul an in scoala elementara, din clasa a 7-a va merge la alta scoala (liceu junior in traducere necalificata), asa ca in anul asta va trebui sa o mai lasam sa se descurce si singura cu dus/intors de la scoala. Am gasit o scrisoare de la teacher cand ne-am intors in care zicea ca are nevoie de un dosar, creioane si carioci si o radiera. Am luat dosarul si carioci, creioane are vreo douajdemii din anii trecuti si suntem gata, cu toate in ghiozdan.

Saptamana asta incepem si pianul si karatele, incet, incet ne asezam inapoi in albie.
Vad ca voi in Ro sunteti tot in vacanta, ba chiar pe la mare inca... Ana, cum e apa? Cand am fost noi era superba! La noi e o vreme de kk, ploua si e frig.

Va pup si ma duc acum, ca am o lene azi de nu se poate descrie (noroc ca e zi libera)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

A inceput scoala!!!
Sant super incantata de noua scoala. In primul rand lumea e calma, parintii sant prietenosi, si copii sant linistiti. Deci nu e agitatie si haos. In clasa lui Elliot sant 29 de studenti, majoritatea baieti (cred ca sant vreo 7-8 fete)
Cand am mers la orientare, saptamana trecuta am mai spart ceva bani pe uniformele de sport, ca le trebuia pantaloni scurti si tricou cu emblema scolii. Au niste hanorace haioase, bleomarin inchis cu un rechin mare si bleo pe spate.
De ieri au inceput si temele, matematica si geografie - lacuri si rauri in Africa. Amandoi baietii sant super incantati de scoala.
A, si sa vedeti faza. Azi dimineata duc baietii la scoala. Ii vars din masina in fatza scolii, ca eu eram in drum spre servici. Iese profesoara lui Matei (clasa 2) si vine la masina si ma intreaba daca am EU ceva intrebari, cum este, etc. Am ramas un pic perplexa ca a venit sa vorbeasca cu mine.
In week end am fost la o nunta in San Francisco, fara copii. A fost semi dezastruos, ca am avut probleme cu masina de inchiriat, iar nunta a fost pe un vaporas si eu am avut rau de mare.
Andra, asa ca te inteleg ce nasol e sa ai greturi, ca pentru 2-3 ore le-am avut si eu fara sa beau . . .
Ana, asteptam impresii de la mare. Te-ai bronzat? Cum s-au distrat cupii?
Brenda, astept curioasa sa aflu in ce statiune de munte v-ati relaxat, si daca a-ti facut ceva plimbari pe cararile din Bucegi.
Oana, cum merge cu uniformele?
Alma, musai ghiozdan nou. La noi nici nu rezista ghiozdanele mai mult de un an, la cat le vantura si le arunca in aer . . .
Mqqm, welcome back! Cum fu in RO? V-ati distrat la maxim? Daca mai stateati o saptamana, doua prinde-ati culesul de prune, ca am auzit ca s-au facut multe in Ardeal.

Mergi la inceput

Iaca am sosit si noi....aseara!
Pai am fost in muntii Buzaului,chiar intre munti,undeva unde esti rupt de lume,un loc despre care imi povestisera citeva fete de pe forum si vazindu-l in poze,mi-am dorit cu disperare sa ajung acolo.
A fost super,liniste si natura,relaxare totala.....
Ma gindeam la Ana,am cunoscut acolo o familie de constantzeni....dom'le,toti constantzenii or fi asa de gashca? Ca io credeam ca numai Ana...

BRENDA

Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti tutti,
Marti dimineata am ajuns la Timisoara.Nu prea ne-am bronzat ca vremea nu prea a fost de plaja,insa am facut doua bai pe bune....
Sunt inca acasa,pana in 21 septembrie,asa ca mai greu cu intratul pe net,ca atomicii mei sunt de groaza lumii.Chiar cand va scriu e un adevarat razboi in sufragerie....
Anca,bafta la scoala!
Brenda,bine ca v-ati distrat!
Va pup si fug,ca in curand o sa ma trezesc cu vecinii la usa!Pupici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna fetelor!
Imi pare bine sa aud ca v-ati distrat care pe unde ati fost.
Bafta celor care au inceput deja scoala,noi sambata facem ultimele cumparaturi pt scoala respectiv costum,camasi si ce o sa-i mai trazneasca prin cap fiului meu.
In rest gretzurile m-au lasat si m-a luat foamea,o sa ma fac cat casa.
Aseara am fost la ecograf cu tati de mana si ne-am delectat cu imaginile bebeului care dormea nepasator la exclamatiile noastre.E bine sanatos si deocamdata nu se stie daca este un el sau o ea.
Robert trage tare cu lectiile si Maria cu prostiile.
O zi mununata!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 12+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Anca,aici am fost!

BRENDA

Cu dedicatie:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Pheew, a trecut prima saptamana, acusica vine vacanta de iarna, haha!
M-au gubarit de vreo 150 de lei la scoala pana acum (cam jumatate din filele de cec): fondurile scolii, agenda, supraveghetor pauza, ceva reviste obligatorii, nici io nu mai stiu. Si cica e gratuit invatamantul obligatoriu! HAH!

Sanca, suna grozav scoala noua, e super ca le place baietilor, ce sa-ti mai doresti mai mult? Efortul, care sunt sigura ca exista e pe deplin justificat.

Cum a fost in Ro? Pai a fost super si ar fi fost si mai super daca mai stateam un pic. Pe la noi sunt strugurii mai la moda decat prunele. Alea mai mult pentru gombotz, compot si gem!

Am prins doar o saptamana in Ro intre 2 saptamani in vestul Europei (majoritar Italia) si o saptamana in Grecia. Spre satisfactia mea la intoarcere din Grecia am mai avut o saptamana si jumatate la dispozitie pana ne intorceam si am lungit-o cu intorsul acasa: am mai stat vreo cateva zile la marea neagra (pt comparatie, hihi) si un picut la Sinaia in drum spre casa (am reusit in sfarsit sa vizitam si Pelesul). In concluzie, a fost o vacanta super (6 saptamani, nu gluma), cu peripetiile si farmecul ei si a meritat tot efortul. Cine stie cand mai pup io asa ceva!? Pt copii a fost nespus de educativa (cam cat un an de scoala face, serios ).

Am incercat sa comprim cat de mult am putut raspunsul la intrebare si am reusit cat de bine, vad. Pe de alta parte, ma gandesc sa-mi scriu memoriile de calatorie, cred ca m-ar tine ocupata o vreme.

Cand am plecat i-am luat un aparat foto si memorie pentru vreo mie de poze. Abia acum vad pozele pe care le-a facut si sunt asa frumoase! Cu un aparat de doi lei, dar sunt mai faine decat cele pe care le-am facut eu cu aparatul familiei. Ma gandesc ca are ceva talent, ca de pus pe spate sau in genunchi sa prinda unghiul perfect nu se da in spate. Tre' sa explor un pic ...

Noi mai avem o luna si implinim 11 ani. Sunt complet nedumerita: cica nu vrea party. Eu n-am nimic impotriva, dar ma tem sa nu se trezeasca in ultima clipa si sa nu mai gasim nimic. Sunt si complet lipsita de imaginatie sa-i sugerez ceva. O idee, ceva? Cineva? Pliiiz?

Va doresc un weekend placut tuturor si numai bine. Fetele care n-ati inceput inca scoala, enjoy!

Mergi la inceput