Cluj rulz! (46)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Apo' se poate una ca asta???? Vine omu' din "delegatie" si nu va gaseste prin zona???? Ntza, ntz, ntz....recapacitati, suratelor, recapacitati, ca m-oi nerfa' si iar dispar nemotivat !!!

On-topic: Roxa, chiar s-a stricat Bolero???....a naibii intamplare...si nici macar nu stiu cum arata pe dinauntru ....pe de alta parte si Casa Veche suna bine.....de fapt orice suna bine la disperarea mea!!!

Gagici am alt nr. de tel....si o sa- vi-l trimit prin pm, ca poate om avea nevoie sa ne "chemam" una pe alta sambata!!!!

Va pup

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mariana am fost cu CD-ul. Dar tu nu erai sa ne intalnim. Maine dupa 3.30 mi-a zis sotul tau sa ridic pozele. Esti prin zona, sa vin si eu, sau il trimit doar pe sotul meu dupa ele?

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Cum nu putem sta pe baricade in schimbul 3 va uram de pe acum noapte buna si vise placute!!!!

Florina....si Elise bineinteles!!!!!!!!

p.s. god i've missed you gagici!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

machetutza, ti-am dat vot pe parinticlujeni, si un mic comentariu.
Si noi suntem inscrisi aoclo.....
Mai e cineva dintre noi? Sa votez!!!

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara dragelor!

Vreau sa va spun ca sunteti MINUNATE! Va (a se intelege tzuc!) pe toate de mii de ori si all!
Multumesc mult pt incurajari! Sa stiti ca m-ati facut sa ma simt mai bine, mai linistita (mie mi-e f de ce fapte are fiu-meu); mi-a trecut supararea pe el, desi cateodata am cosmaruri (imi imaginez tot felul de chestii; de ex acuma mi-o imaginam pe Theiuta cu degetul insangerat si nici nu vreau sa va mai spun cum!). Si ce mi-e cel mai ciuda e ca ma uitam la ei in acel moment...dar ma uitam ca o mula ; nu stiu cum de nu am vazut ce se intampla .
Inca o data: multumesc pt sprijin!

Cu intalnirea de sambata: pana la urma la ce ora v-ati hotarat? ca eu tot nu m-am prins!
Si vin eu cu o propunere de locatie: Gente de pe Horia. Poate va ganditi ca nu arata bine, dar sa stiti ca se manaca demential! numai la mancare ma gandesc ; dar sa stiti ca m-am gandit la un meniu vegetarian care e super-super delicios ; jur ca deja am inundatii in gura! Ce ziceti???

Florina, bine ai revenit! Acum ca te citesc imi dau seama cat de mult mi-au lipsit postarile tale! Sa nu indraznesti sa mai dispari asa de mult timp!

Roxana, azi am fost si i-am luat lui Stefan pantofi de la magazinul ala unde a fost amorino; i-am luat dintr-aia bleumarin cu alb ; am vrut sa-i iau doar albi, dar nu aveau nr nostru.

Stanca, o sa vreau sa merg, dar dupa pasti, ca acum nu mai e timp; sambata plec.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Acum m-am luminat!!!!!!!!!!!
Nu pot sa cred!!!!!!!!!!!!!
Nu pot sa vin la intalnire!!!!
Mor de ciuda! Motivare: plec de sambata in MM! Taica-meu a inteles ca mergem duminica la biserica in MM si asta inseamna ca plecam de sambata din cj! Nu pot sa-l dezamagesc; stiu ca-si doreste tare faza asta.
Dupa ce ca abia mi-am revenit din suparare...acum iar am picat in butoiul cu kk

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Codruta, mi-a spus sotu` ca a fost cineva de pe net cu poze, dar a uitat numele; m-am gandit ca despre tine e vorba; nu pot maine sa ajung la studio ma treburi casnice; imi pare rau; mi-ar fi placut sa ne intalnim; data viitoare

Ina, pana cand ai zis ca mai stai? Noi ne intoarcem din MM pe data de 25. Daca nu ne prindem io innebunesc! Ai zis ca ajungeti pe 14, parca. Adica maine; dau un tel.

Azi l-am tuns pe Stefan; are o freza beton !

A! Roxana, Razvan ii zice Fan lui Stefan

Flavia, anneliese, sa te grabesti cu treaba ca eu plec sambata in MM, Numai maine noapte mai pot face. Sotul se va ocupa apoi de restul, ca el mai sta o saptamana.

Cred ca nu mai viu in seara asta pe aici ca am treaba!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anneliese spune:

Mariana draga, ma grabesc. Pacat ca nu depinde numai de mine. Bine ca m-ati dumirit ce s-a intimplat cu Stefan si cu tine...ca nu mai stiam ce sa cred cind le-am vazut pe fete ca te consoleaza din greu. un sfat du-te si ca faze din astea vor mai fi cite vrei, daca nu identice similare. Zic eu, care sunt abia la inceput! Sper sa ia vreme buna la MM.
Roxana ce mi-a placut cuvintul asta: nashpetzit. Plin de seva!
Florina draga multumesc de incurajari. Vad ca nu degeaba s-au nascut fetele astea ale noastre in aceeasi zi din an.... Da' asa mult mi-ar placea sa manince fructe si legume!
Noi ne pregatim sa serbam pastele, sper sa fie vreme buna. Vinerea mare e libera pentru toata lumea, abia astept sa dorm.
Have fun simbata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Bine ca s-a lamurit misterul supararii Marianei si a valului de consolare generala de pe forum. Ma alatur si eu celor spuse de Flavia si zic sa nu mai pui la suflet ca se va mai intampla si n-are nici o legatura cu calitatile tale de mama foarte buna sau cu buna crestere pe care o primeste "Fan" de acasa! Daca vrei sa vorbesti cu un psiholog de copii iti fac lipeala, e mama finei Malina

Ca e "Gente" ca e "Casa veche" e vin. Spuneti doar ce preferati!

Mariana
sa inteleg ca ratezi si expozitia?
Daca nu ne mai vedem/auzim iti urez de pe acum un Paste luminat si tihnit!

Roxa am uitat sa intreb, s-a terminat sezonul evaluarilor? Sa-mi desclestez pumnii acum?

Stanca sa-ti fie de bine cu freza cea noua!

Florina poate te rezolv eu cu cumparaturile la supermarket, da un semn!

Cristiana cum esti cu auditul?

Flavia nu mai stiu daca am zis dar bine ai revenit la gasca pestrita si Anei pentru intelepciune!

Daca a scapat cineva nementionat apoi sa primeasca toate gandurile mele bune de inceput de sfarsit de saptamana!

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata girlz,

eu am dormit tare agitat, am constatat ca am o gramada pe cap si colac peste pupaza la Mihai iar are probleme "in spate" niste sangerari si luni mergem la medic.
tot luni dupa masa mergem cu Theiutza la ortoped sa vedem ce-i cu degetelele.o sa mergem la dr Hutanu.
acuma d-soara e la gradi, picteaza oua azi

Mariana scumpa really, nu a fost nimik grav, si Thea cu pretenu Razvan se muscau cumplit intr-o perioada, apoi a trecut asa ca te rog eu relax.oricum si ea a exagerat cu plansu de mila

imi pare super rau ca nu ne vedem sambata dar tanara are doua chefuri de pici, unul dimi la o colega de gradi si unul dupa masa la baietelul unor prieteni, in plus e si ziua lui tata maine.dar astept povesti detaliate de la barfa lunii:)

ziceti-mi repede:ce sa cumpar la doi pici de 3 ani?

Simo, a trecut auditul ,azi e sedinta de inchidere si concluziile, au mai fost maruntisuri in neregula dar avand in vedere volumul de munca pe ansamblu e ok.multumesc ca te-ai gandit la mine

mai intru mai pe dupa masa

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 10 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor!

Annelise ... cu fructele si legumele...trebuie s-o iei incet...eu cred ca va manca pitica, doar ca trebuie sa gasesti o combinatie pe placul ei...si sa i le "dregi" la gust, ca sa-ti placa si tie...la un moment dat am auzit o pediatra ca pentru a-i face sa manance legume, mai bine punem un pic de condiment, ca sa le placa, in fond fibra si vitaminele sunt importante...iar pe masura ce cresc, ii mai obisnuim noi...

Mariana, mai sa fie...intr-un fel e bine ca pleci ca vorba aia, petreci Sarbatorile cu familia, ceea ce e foarte important. Imi pare rau ca nu ne vom vedea, dar ocazii vor mai fi, acu ca uite vine vara si ziua e mai lunga...ne mai sincronizam noi...

Asadar doamnelor, io aveam ceva cu Gente de pe Horia, si nu calitatea mancarii care e super ci faptul ca se imbiba mirosul de mancare in haine, stiti, e unul din piticii mei de pe creier...reiterez propunerea mea cu Casa Veche de pe Clinicilor...aseara am pove un pic cu Simona la telefon si ea considera propunerea drept cel putin ok - asa-i Simo?

Cristiana, nu prea stiu ce sa zic cu cadourile pentru 3 ani...copiii sunt frati? Se serbeaza in acelasi loc? Io dup amintea mea le-as lua cate o bluzita (sau cate un pantalon de trening sau cate un pantalon scurt haios de la Kenvelo ca sunt reduceri la ei) si cate un puzzle...sau o jucarie cat de cat ok, si care sa nu-ti greveze tare bugetul...mai ziceti si voi...sau cate o pungulita de dulciuri asortate cu specific de Pasti...

Simo, evaluarile s-au terminat cu bine, eu am iesit foarte bine, am avut si o surpriza placuta. Totusi, referitor la promovarea propriuzisa, cei de la HR au recunoscut a le-a scapat propunerea sefei mele, dar voi intra in urmatorul comitet asa ca, va zic eu cand sa-mi tineti pumnii...in curand.

fetelor, va las deocamdata, ca am sefa si m-a vazut ca va scriu si s-a minunat de viteza cu care tastez si am recunoscut ca va scriu, dar ca e singurul mesaj pe DC de la job azi..mai vedem , oricum ma apuca jena ca e o tipa super de treaba, iar eu am de lucru o droaie acum...

va si mai viu macar sa vad, nu ma uitati cu sms daca ati decis ora si locul! Eu dupa 5 nu mai am unde sa vad ce scrieti, ca nu am acces acasa

Roxa

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput