Cluj rulz! (46)
Raspunsuri - Pagina 2
mariana tache spune:
Fetelor, ia priviti aici, ce finut mese am! A luat si el microbul pozarii de la nashici! Va arat eu, ca fina-mea (steaua) e purcica....nu binevoieste sa mai dea pe la noi pe topic; iar de poze cu Alex, ce sa mai vorbim...
Simona - mache, si eu sunt in aceeasi oala cu tine; altceva in afara de a avea grija de copii si de a face papa si cate un pic de dat cu matura si sters parchetul nu apuc sa fac. Daca nu ar veni maica-mea as fii pe spate; deci cheama si tu ajutoare!
A! De joi am mamica
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Mariana, ai o papusa!!! Super finutzu tau. Sa-ti traiasca!
Ce bine ca aveti ajutor ca eu ajung chiauna. Mama vine joi dar pleaca vineri. Macar sa-l scoata pe Dani sa ma pot eu desfasura.
Inca ceva am oroare de strans chestii inutile, haine vechi, badoace fel de fel. Mai vad la unii pline debaralele de nu poti respira, asa aer statut ii in casa.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete
svety spune:
Ai primit pozele Mariana? Pe cand mi le puteti face?
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete
mariana tache spune:
Si imi mai place si asta la nebunie.
Svety, am tot uitat sa-ti raspund si la faza cu socrela; si eu am una atotstiutoare la care i-am torelat parerile pana la Stefan; la capitolul copil nu am lasat-o sa zica nici mc; de aici am avut o gramada de certuri, mai mici sau mai mari, dar au trecut toate; i-am si spus pe fata ca nu am nevoie de sfaturile ei, ca daca o sa am nevoie o intreb eu.
Simona, nu stiu unde bem; asta conteaza mai putin, important e sa fim impreuna; hotaram la fatza locului (din partea mea oriunde!)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Svety, tocmai download-ez pozele tale; saptamana asta sunt gata.
Sanatate Maxima!!!
machetutza spune:
fete dragi, eu pun cornu'-n perna.
noapte buna!
Simona, mama lui Lucian
pozele lui Lucian
mariana tache spune:
Simona, somn usor! Ne vedem maine la Oana.
Flavia-anneliese, am uitat sa ma mir: 245 $/saptamana??? Mi se pare un scor....de nu pot sa respir; dar daca ai asigurare o mai bine?
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Svety, data viitoare cand mai pui poze pe mail, vezi sa nu fie mai mari de 500-600 kb, ok? Motivare: pt poze marime 10x15 este arhisuficient 500 kb, asa ca nu are rost sa pierd vremea pana descarca 1,4 mb (in timpul asta dau 2 poze jos, nu una); daca ai poza mai mare ii dai un resize, ok? Daca nu stii cum, te invat.
In ce priveste iesitul afara sunt perfect de acord cu tine; si eu mor daca nu iesim o zi afara; s-a intaplat nu demult, intr-o zi cand a plouat non stop (cu 2 mi-e peste puteri sa ias pe ploaie); a fost cumplit si pt mine, dar pt copii! stateam si eu si Stefan pe geam si ne uitam cu tristete cum ploua si nu se mai gata; Stefan imi canta in continuu: "nu meiem afaia; poua".
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
svety, gata treaba.
Fug si eu la culcare ca ma doare capul de oboseala.
si...fetelor, ne vedem...azi! (in sfarsit!)
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
Mariana, io la ora aia pot sa vin la intalnire, dar nu mai pot sta la de la 17:30...Victor are program de baschet cred ca de pe la 17...puii mei...mai vorbim diseara la intalnire, sa stabilim ce si cum facem...sa ne potrivim...
de forma, nu-s chiar in forma, dar poate ca diseara imi revin...
Roxa
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...