Zalauance ... poftiti aici !!!
Raspunsuri - Pagina 9
claudiasabou spune:
Bianca calculatorul meu e intr-adevar virusat si nu ma lasa sa trimit mesaje decat asa din cand in cand.Pana la ce ora e deschis azi la magazin?Poate mai merg si eu o tura.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
Bimilit spune:
salutare!salutare!
claudia bine ai revenit printre forumiste.e deschis pana la ora 21( zilnic de la 9-21- elvira da cafeaua ca-ti fac reclama).musai trebuie sa mergi.sunt niste lucruri deosebite pentru fetitze.cum e rebeca? azi iar e "arestata" la domiciliu.
elutza trezeste-te ca ai mult de citit.
fetelor va pupacesc pe toate , dar stati linistite ca mai vin.va stresez eu cu scrisu.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
claudiasabou spune:
Mersi mult Bianca ,dupa ce se trezeste printesa sper sa-l conving pe colegul sa mergem pana acolo.Rebeca a fost tare suparata ca nu s-a putut da pe "uta-uta" si pe "popogan".
Sa nu uit ,felicitari ca reusesti sa tii "zalauancele"pe prima pagina.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
Bimilit spune:
salutare!salutare!
iar sunt prezenta.
claudia vb aia: daca nu eu atunci cine?
eu butonez cand doarme , matei si cand ma lasa tudor la calcu.dar cum acum tudor e cu colegu la linghispir si matei doarem , iar is sefa la butoane.
elutaf spune:
m-am trezit
da vad ca ati scris ceva in lipsa mea, dar numai atat puteti?
sper sa gasesc putin timp sa fug si eu pana la magazin, dar probabil nu azi ... sper sa nu treaca toate minunatiile ... desi nu-mi fac griji ca aduce elvira altele ...
am trecut ieri pe acolo ca am ramas in pana de pampersi si i-am luat si o jucarie (ca de obicei nu m-am putut abtine)
claudia bine ai revenit
si mai vin
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
elutaf spune:
bianca am postat in acelasi timp ... ce faci? ce face Matei?
Bimilit spune:
elutzaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!iti palce cat am scris?hai acum e randul tau.il aud pe matei ca s-a trezit.fug sa-i dau papa si apoi( sper sa ajunga colegu repede) iesim sa-l plimbam .asa ca pe cand vin sper sa am si eu ce ceti.
sandana spune:
Bine v-am regasit....
Chiar daca nu am reusit de multa vreme sa postez va rog sa ma credeti ca nu am putut....
Suntm toti intr-o pasa mai proasta....Darius e cu pneumonie...de miercuri facem de 3xzi injectii ,aorosoli dimineata si seara in spital...oficial este internat dar i-am d-nei dr.ca eu in spital nu stau caci ma descurc cu injectiile cu o vecina care este asistenta (Lili).Cipulasul meu a fost f.rau....insa ma ingrijoreaza ca dupa 5 zile de antibiotic (genta+fortum) inca mai tuseste...asa ca avem nopti nedormite.Si aici ma refer in primul rand la el saracutul ca de noi...nu conteaza.
Si colac peste pupaza sotul meu si subsemnata ne-am pricopsit cu o viroza puternica de tot bolim de o sapt. incoace....
Dar sa speram ca va fi bine caci eu sunt deja obossita de atata boala asa ca cred ca pic intr-o stare depresiva...imi vine tot timpul sa plang si mi-e ciuda....sunt iritata....
Gata cu vaicareala.
Am citit ce ati postat voi ca sa intru la zi cu subiectele zilei.
Va salut pe toate...va doresc sanatate si aveti grija de voi si de bb ca este o viroza f.urata....
Paula.....suna te rog doar marti caci luni nu merg totusi la munca....mai stau in conc.medical cu copilul.Si atunci pove .Si te astept la mine la birou sa povestim cu d-nele ptr programare ok? Dar ne intelegem la telefon.
Va pup pe toate......
elutaf spune:
bianca vad ca ai plecat la plimbare (nu mai esti pe mess), deci e randul meu sa butonez si sa tin zalaul pe prima pagina ... ma mai ajuta cinevaaaaaaaaaaaaaaa ... hai va rog ...
sandana bine ai revenit printre noi, sanatate multa la fecior si voua