Zalauance ... poftiti aici !!!
Raspunsuri - Pagina 12
elutaf spune:
sefaaaa cum stai cu butoanele?
as mai fi intrat dar mai intai mihaita a fost supermarait, apoi am facut mancare pe cand a venit colegu de la lucru, am iesit apoi cu puiutul la plimbare si apoi am fost in vizita ...merg sa-mi culc comoara si daca nu pic moarta de oboseala mai vin
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
elutaf spune:
buna dimineata! sa aveti o zi buna
eram pe pagina a treia, se poate?
claudiasabou spune:
Buna fetelor,sa nu credeti ca v-am uitat ,dar ma repet calculatorul meu nu ma lasa sa trimit mesaje.Acum va scriu de pe calulatorul lui frate-meu.Noi suntem bine,sunt tare fericita ca Rebeca spune de fiecare data cand vrea kaka ,acuma dimineata era adormita si tot spunea "epede-epede".
Mihaiela si Bianca ma bucur ca sunteti asa active ca altfel nu stiu pe ce pagina am ajunge.
Va pup .Trebuie sa plec sa-i dau papica lui Rebeca ca tot topaie langa mine.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
Bimilit spune:
cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!!
cam sluabuta miscarea pe la noi.
elutza cum sunteti? a dormit bine mihaita? cu mancarea cum stati?
claudia felicitari pentru rebeca.ai domnisoara mare in casa.mai folositi pampers?
fetelor va tzuc apasat , dar mai vin.............
PS am cate o gumita pt fiecare.cand punem de-o intalneala?
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
elutaf spune:
l-am trimis pe mihaita cu socrul la plimbare asa ca hai sa va povestesc repede-repede ...
mihaita a mancat ieri foarte bine prin urmare a dormit bine cu o singura trezire dar nu de durata ... insa azi am inceput cu stangul ... nu si-a mancat fructele si la amiaza gustam dovlecel si daca nu ne place ziua si noaptea care vuine sunt compromise ...
merg sa ma imbrac ca ies un pic in zona la cumparaturi, profit si eu ca nu e puiutul acasa
vb mai tarziu
ps. bianca de-anbia astept gumita
Bimilit spune:
hellauuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!
cafengiste la apel!!!!!!!!!!!
elutza tinem pumnii sa manance bine mihaita.sunt convinsa ca o sa-i placa dovlecelu si o sa mai vrea si tu nu o sa mai ai si atunci sa te vad mamico!
iar is sefa la butoane.matei doarme , colegu e la job si tudor la un pieten.asa ca va astept la barfa.
PS cand fixam intalneala???????????sapt viitoare????????????va astept cu propunrei.
Bimilit spune:
iar vin ca-s uituca!
mihaela sa inteleg ca nu ati ajuns acasa? hai te asteptam cu poze si povesti.cum s-au comportat fetele pe drum? diana e bine? silvia sper ca nu a facut varicela.
adriana, desi cred ca esti obosita poate intri deseara pe la noi.
elvira unde esti?????????????/hai fa o pauza de cafea.
claudia esti afara cu rebeca???????
ioana nu ti-ai rezolvat cu netu? schimba firma.
sandana cum sunteti? sper ca bine.
paula , carmen , bianca va asteptam la o poveste.
gata va tzuc ca fug la o si!
Bianca - soacra cu Doua nurori!
Bimilit spune:
salutare!!!!!!!!!!
mai , fetelor se vede ca e timp frumos afra si ca voi sunteti la plimbare.pe mine ma tine matei in casa , dar las ca se trezeste el si pana deseara nu mai butonez.
va tzuc si mai vin.........
PS iar eram pe pag a doua.se poate????????????
mihaela_s spune:
Am ajuns azi noapte la ora 2 acasa...a fost minunat! Silvia n-a faut varicela, in schimb am faut eu si ma simt foarte rau...nu scriu mai multe ca nu pot, dupa ce imi revin, apar eu.
Va pup!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
elutaf spune:
sara buna fetelor
am fost toata ziua pe afara ... in 3 ture ... sunt franta, dar mihaita a fost asa de fericit ...
pentru mine insa n-a fost o zi asa de placuta pentru ca a fosty o zi cu mofturi la mancare ... nu a mancat apropae deloc ... sper ca maine sa fie mai bine
mihaela multa sanatate, te asteptam cat de repede sanatoasa si cu vesti din calatorie
fetelor pe unde umblati? inca n-ati venit de afara
nu cred ca mai vin azi asa ca va spun de pe acum NOAPTE BUNA!