Zalauance ... poftiti aici !!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

am uitat.................

elutza da ai spor de sefie???????????

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

salutare!!!!!!!!!!

mai, fetelor nu va slabesc o secunda.da ce faceti? pe unde sunteti???????nu aveti chef de butonat?????????????

adriana vezi ca in max o ora ajung la tine.vine colegu sa stea cu pruncii.tudor e racit ( tuseste sec si are nasu infundat) asa ca iar e carantina la noi.iarna asta a facut capatu tudor .nu mi-a fost racit sau bolnavior decat de 4 ori in viata lui .iarna trecuta a facut tratament cu oua de prepelita si a fost ok, iarna asta i-am dat echinaceea si vad ca a racit fff des.i-am dat si oscilloccinum si nada.gata , fug sa mai beau o cafea.

va tzuc si mai vin................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

bianca daca spor=eficienta atunci am cat china, dar daca spor=money atunci am din parti ... chiar asa ai fost dupa money?

fetelor pe unde sunteti? chiar asa v-a prins spiritul de sarbatoare?

mai vin

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

salutare forumiste!!!!!!!!!!!

elutza , pai spor de sefie , adica bani , draga .ca doar astea sunt baza.nu????????????????????????????????????da am fost dupa ...... , adica ieri ne-am intalnit la elvira si mi a adus adriana.acum am ajuns acasa .am fost sa le trimit si eu un pachetel la ai mei.
fetelor da unde sunteti? ati iesit afara cu bb-icii?

va tzuc ca merg si eu sa-l imbrac pe matei si iesim putin la aer.

Mergi la inceput

salutare!salutare!

iar vin.fetelor e o nebunie in oras.e atata aglomeratie si un trafic intens.ma gandesc cu groaza la ce va fi vineri si sambata.asa ca aveti grija cum circulati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Salutare gasca!

Mai, trebuie sa ma credeti ca am scris mai devreme un mesaj asa de luuuung, chiar ma gandeam ca se umple o pagina cu el, si inainte de a-l termina a avut cineva stupida idee de a muta prelungitorul in alta priza .
In alta ordine de idei, sandana iti doresc multa sanatate, sa va 'reparati' repede sa va puteti bucura de vacanta de Paste.
Elutza, la capitoul insomnie...insomniaca e al doilea meu nume, nu stiai?
Trebuie sa punem de-o intalneala ca eu am ramas in urma si nu cunosc forumistele, am vazut insa ca ne-am inmultit bine.Bianca, ia fa cand ai chef un mic "inventar" al forumului, vrei? Si fa tu pe gazda si implicit prezentarile. Nici n-am pretentii mari, asa-i?
Va pup si mai vorbim mai tarziu.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

salut!salut!!!!!!!!!!!!!!

elvira draga da pe cine nu cunosti?spune ici sa tot si eu ma execut.

claudia , iar e virusat calculatorul?sau esti afara cu rebeca?

ioana unde esti????????????????????schimba firma "donatoare".

elutza ai ramas datoare cu niste mesaje.hai ca te astept.

adriana, sandana, paula, bianca, carmen, mihaela va asteptam cu mesaje.

Mergi la inceput

salutare gasca!!!!!!!!!

mai iar eram pe pag a doua.pai se poate.o fi zalau mic si necunoscut , dar nu-l putem lasa in "umbra'.asa ca postez eu ca sa-l scot la lumina!!!!!!!!!!!

va tzuc si mai vin..........

Mergi la inceput

salutare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mai , iar is sefa la butoane.trimis baietii mari la arad dupa pocurile din america( nu va nacajiti ca va fac parte la fiecare si daca va dau o guma de mestecat si e bine), matei doarme , mancarea e pe foc asa ca va astept sa butonam impreuna.

va tzuc si mai vin.............................

Mergi la inceput

salutare!!!!!!!!

s-a trezit matei asa ca fug sa-i dau papica si iesim afara.sper ca va gasesc pe forum pe cand ma intorc.va las sefe la butoane.tata gasca.

Mergi la inceput