Bona sau Cresa?

Bona sau Cresa? | Autor: andrus

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor!
Sunt noua pe acest site si mi se pare excelent sa poti impartasi din experienta ta si altora si sa inveti din experienta altora.
Copilul meu are 1 an si 11 luni si in momentul acesta are grija de el o doamna mai in varsta. Am constatat ca se plictiseste infiorator, ca ar vrea sa exploreze mai mult ... dar din pacate nu este lasat ca se murdareste, ca strica ... ca ... mai multe. M-am gandit sa-l dau la cresa unde poate sa-si consume energia si sa mai si invete cate ceva. Ce parere aveti? Judec corect? Am nevoie de sfatul vostru.
Cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns terry spune:

eu sunt perfect de acord. vezi ca sunt si gradinite care primesc copii de 2 ani. eu nu am fost la gradinita cand eram mica si am regretat, mi-a fost f. greu la scoala sa ma integrez in colectiv. se dezvolta mult mai bine un copil intr-un mediu dinamic si tanar.
bine ai venit! si sa-ti traiasca bb.
terry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaela spune:

Copilul meu are acum doi ani si jumatate si in momentrul acesta sta mama mea cu el. Eu sunt de parere ca este foarte bine sa-l duci la cresa sa se integreze in comunitate, sa invete sa comunice cu cei de varsta lui. Noi am preferat sa asteptam pana la toamna sa-l ducem la gradinita si abia asteptam lucrul acesta. Deocamdata il ducem cate o ora pe saptamana la ludoteca tocmai pentru a se obisnui cu copii si cu ideea de gradinita. E normal ca are multe lucruri de invatat de la un cadru specializat, decat de la o bona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Eu am dat-o pe Mariutza la cresa de la 2 ani si 4 luni, si e foarte bine, maninca acolo, se joaca, au program de somn, acasa vrea sau nu sa doarma.
A invatat o gramada de cintecele, poezii, si personal sunt multumita.
Iar cresa e mai ieftina decit o bona.

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrus spune:

Multumesc tuturor pentru incurajare si pentru interesul aratat vis-a vis de problema mea. Am contactat deja o cresa in zona noastra, cresa din aleea Sinaia si mi-au spus sa sun dupa sarbatorile de Pasti. Sper din tot sufletul sa se integreze cat mai repede. Imi este teama doar pentru faptul ca este cred eu putin cam rasfatat, respectiv are ceva "fixuri", respectiv sa se joace cu apa, din cand in cand mai da branci copiilor, daca i se spune "NU", atunci tipa (nu ca nu i s-ar spune deloc acasa, dar intotdeuna am incercat sa-i dau alternative. Si copilasii vostri au asemenea chestii, sau este doar al meu mai ...aparte?
Daca stiti ceva despre aceasta cresa va rog sa-mi spuneti, am mari emotii cu privire la aceasta schimbare.
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Eu sunt de parere ca alternativa cresei este una foarte buna pentru un copil. Acolo are prieteni de joaca, nu are timp sa se plictiseasca, invata lucruri noi si sa se integreze printre copiii de varsta lui. David e la cresa de 5 luni si jumatate (mai precis, de la 1 an si 3 luni), si-i merge foarte bine acolo (cu exceptia racelilor care, de altfel, vor fi inevitabile si la cresa).
Multa sanatate si bafta!

Sanatate maxima!

Mergi la inceput