VACCIN PENTRU MENINGITA...Ce stiti despre el???

VACCIN PENTRU MENINGITA...Ce stiti despre el??? | Autor: Theodora

Link direct la acest mesaj

Peste o ora am intilnire cu pediatra pentru vaccinul de meningitita...V-as fi recunoscatoare daca mi-ati spune cum au reactionat copiii vostrii...
Marca pe care o folosim aici se numeste "NeisVac-C".
Tremur la gindul ca vor avea dureri barbateii mei...
Va pup si va spun cum a fost mai tirziu!

Theodora, Alexandros, Yannis(1 AN pe 03.Aprilie.2003)
Duble the joy,duble the love,twins are a blessing,from above...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Mult zgomot pentru nimic!!!
Altadata nu mai citesc ce scrie in prospectul din pachet!!! Alexandros si Yannis au fost foarte bravi,nu au scos nici un sunet,ca si cum nimic nu i-a intepat,mai mult m-a durut pe mine!!!Alexandros are 11 kg si 80 cm si Yannis 10.5 kg si 78 cm.
Am intrebat despre laptele proaspat pentru copii si pediatra mi-a spus ca nu e recomandat pina la 18 luni...M-a dejamagit putin,eu ma bucuram ca bem lapte proaspat,chiar s-a uitat urit la mine...Putem minca gem,unt,brinza topita,crema de brinza si orice ne face chef...Ce bine! AU CRESCUT BARBATEII MEI!!!
Sa o iau,oare,de la capat??? Mi-e dor sa am burtica...bebelus...hihihihihi!!!!

Theodora, Alexandros, Yannis(1 AN pe 03.Aprilie.2003)
Duble the joy,duble the love,twins are a blessing,from above...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danab spune:

Sa iti(va) traiasca scumpiceii Theodora, chiar ai niste "barbatei" pe cinste!

,Dana si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azibel spune:

Vaccinul pe care l-am folosit noi se numea ACT-HIB,al firmei Pasteur-Merieux(ceva de genul asta)SI BAIETELUL NOSTRU NU A AVUT NICI O REACTIE NEGATIVA.Din pacate cand a trebuit sa facem rapelul la 1 an si jumatate(el acum are 2 ani si 3 luni)a fost imposibil de gasit in farmaciie din orasul meu.In concluzie am ramas fara rapel(el a facut vaccinul la 2,4 si 6 luni).Trebuie sa ma interesez ce am de facut in cazul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

buna

si noi tot Act-Hib am facut, la 3-4-5 luni si rapel la 1 an si 5 luni. Mara nu a facut nici nu fel de reactie adversa. acest vaccin insa previne meningita provocata de contra virusului Hemophilus influenze (sper ca am scris bine).

mada si mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coryna spune:

In Romania se comercializeaza un vaccin pe nume Hiberix, tot impotriva Hemophilus influentzae tip B, pe care eu personal l-am cumparat pe loc de la farmacia 2NA din spatele magazinului Unirea, dar il poti comanda la orice farmacie Sensiblu si ti-l aduce in 2-3 zile, costa 665.000 lei.
Si noi l-am facut la 1 an si aproape 7 luni, de plins a plins cind i-a pus leucoplastul si in 3 minute a uitat. Nu are nici o reactie, nu a facut temperatura, nu i-a scazut pofta de mincare, parca cere un pic mai multa apa decit de obicei. Se poate face baie in aceeasi seara, nu ai contraindicatie.
Totusi, sunt medici pediatri care nu sunt de acord cu vaccinarile optionale, iar acesta este unul dintre cele in vizor, deoarece in Romania nu prea exista cazuri de meningita la copii si, din aceasta cauza nu se poate da indicatie de vaccinare. Concluzia este ca depinde de parinti daca vor sau nu sa faca un vaccin impotriva unei boli mai rare pe la noi sau sa urmeze schema de vaccinare americana unde se face Obligatoriu?

Mergi la inceput