Clubul moldovencelor de peste Prut (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Olga, ce frumos ai petrecut de ziua ta, cred ca nici nu se putea mai bine.

Elena, mi-ar placea sa am rochia (oricit e de nereusita) ca etalon pentru silueta mea din acel moment. O sa incerc s-o probez la toate datele "rotunde" hmm, ar fi chestie tare de tot sa ma mai incapa .

------------------
Numai bine,

Natalia

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Helga SUPER, mai vrem si poze
lia_c 'neatza !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Am facut vreo doua cu telefonul, nu am reusit sa le descarc inca. Dar promit.

Mergi la inceput

Nici nu am reusit bine sa scriu ca voi mi-ati luat-o pe dinainte. Am fost mai devreme pe la Sancos si mi-am ars un " ningel" si acum stau cu degetul umflat si ma doare.
Trin sa stii ca initial asta mi-a fost ideea! Dar nu las eu vinificatia
Helga sa stii ca noi o sa steptam pozicile! Stiu ca nu se spune, dar ce virsta ai facut? Fie-mi iertata curiozitatea.

Mergi la inceput

MamaElei, ti-am vazut pozele si mai ca ma gindeam ca-i terminat ca si mine tehn alim. Si ai o dulcica foc! Sa-ti cresca frumoasa ( dar si asa e) si norocoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Olga, , ce frumos, pacat ca nu e unul din asta care sa pice pe spate... Vai, ce romantic! Tinerete, ce mai!
Nati, si eu am anumite regrete legate de rochie, tocmai venisem din Germania, si nu stiu de ce toate preturile mi se pareau exagerat de mari, asa ca am ales o rochie de la talcioc, cu nu prea mare varietate pe atunci si mama, mama, nasa. Initial alesesem altceva, ele insa au spus ca-s o baba (chiar asa au spus, fara apropouri) si am luat alta. Asa de probat pot, ba chiar ced ca are sa-mi vina, ca doar are siret la spate
Cornelia, de vreo 2 ani iti scriu un mesaj, vezi poate totusi l-am expediat!
Vio, sa-ti treaca mai repede degetul! Chiar acum o ora am vorbit cu cumnata mea care e tot Violeta si e in Spania. Ce fain cu netul skype si alte nebunii, printre care microfonul!
Lucia, a inceput vichendul la voi?

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

quote:
Originally posted by Violetik

MamaElei, ti-am vazut pozele si mai ca ma gindeam ca-i terminat ca si mine tehn alim. Si ai o dulcica foc! Sa-ti cresca frumoasa ( dar si asa e) si norocoasa !

Nununu, asta sigur n-am facut! Mersi pt complimente si urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Am intinerit cu un an, am facut 24

Apropo de Sancos. Am fost acolo de vreo doua ori, la o cosmetoloaga Nina. Nu mi-am placut. Apoi am fost la Vita. Primele doua ori a fost super. Si cum am vrut eu sa fiu frumoasa de ziua mea am fost marti si mi-o stricat fata. Mi s-au inflamat si mai tare cosurile mele. Pete rosii pe toata fata. Ma duc azi sa vad ce spune, sper sa nu mai platesc inca o data. Voi unde va faceti frumoase?

Mergi la inceput

Eu azi m-am tinut numai de scris, asta ca sa recuperez absentele precedente. Ma duc acush acasa si n-o sa va mai scriu decit miine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by MamaElei

quote:
Originally posted by Violetik

Nununu, asta sigur n-am facut! Mersi pt complimente si urari!

fetelor ma scuzati ca dau buzna aici peste subiectul vostru dar ma plictiseam si am intrat si am vazut ce face in timpul liber mamaelei....doamne ma-i bagat in boalezi-mi si mie paioana cu ciuperci ce e aia cum ai facut-o ce contine...eventual pe pm daca sunt off topic
multumesc frumos

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput