Clubul moldovencelor de peste Prut (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Hai ca harnice imi mai sunteti!
Nu dati cu pietre!! Ca nu am avut intentia sa credeti ca va fac "babe", dar acum chiar ca nu o sa mai pot veni la intilneala, acum si mai complexata ma simt: am 1,60m si 57 kg Plus ca-s mica si la virsta si la inaltime mai sunt si grasa! Mai bine eram insarcinata! ( macar ceva folos din mine)

OLGA LA MULTI ANI!!! SA FII MEREU FERICITA!!

Mergi la inceput

Apropos de nunta. Noi am facut-o acum un an juma' in urma. Pe 25 septembrie la Equador si formatia a fost tot cea de acolo, prezentator initial l-am vrut pe Andrei Porubin, si i-am dat "arvuna" cu 3 luni inainte apoi el la citeva saptamini inainte ne-a refuzat si a spus ca tre' sa plece nu stiu unde ceva guvernamental. Apoi am avut marele noroc sa-l avem pe Dl. Vlad Melnic si nu ne pare rau. Ne-a facut cea mai frumoasa nunta! dupa noi i-am facut reclama si a mai mers la vre-o 3-4 nunti de la ai nostri. Dansatorii de muzica populara tot el ni i-a adus au fost 3 perechi si tot ce tine de obiceiuri ei ne-au facut + ca nici nu ne-a costat scump vre-o 150 $ max. Am avut si dansatori de cabaret ( in afara de aceia ) care ne-au dansat cam o ora tot felul de tipuri de dansuri inclusiv si tiganesti, insa au facut f frumos. Pe aceia nu stiu cum sotul i-a gasit si tot nu scump.
Daca o sa mai apara ceva intrebari nu ezita sa ma intebi privito la nunta. Am ajutat f multi prieteni la pregatirile de nunta. La mine pregatirile au durat juma de an cu care numai de asta si m-am ocupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Ioi, Vio, tare dulce mai esti! Sa stii ca am facut o gluma cu "babele", eu de ex am 28 de ani, dar nu realizez faptul, ma simt o fetita de vreo 18 ani, iar ca am copil nu-mi vine sa cred. Uneori ma uit la Paula, la sotul meu, la mine si parca nu-mi vine sa cred. Iar din cauza kilelor chiar nu trebuie sa te stresezi, eu de ex am o buuurta si nu ma pot impune sa fac ceva ex, hai poate totusi totusi ma apuc...
Alina, Lili, al meu copil din contra, maninca numai carne, putine fructe, sorbeste supa, legume-nu, numai daca mincam mai multi si o laudam toti si batem furtunos din palme.
Nati, esti bravo! Demna de admirat si de luat exemplu!!!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Salut Fetelor, mersi mult pentru felicitari. Cred ca ieri am avut cea mai frumoasa zi de nastere.

Eu am 1,72 cm si 55 kg. Acum am greutatea ideala. Sper sa ma mentin in forma ;)

Apropo de nunta, si noi am fost la Gradina Botanica. La nunta ne-a cintat Vitalie Dani cu formatia lui, care acum a devenit formatia Savana. A fost un mare chef si tare frumos. De atunci au trecut aproape 4 ani, dar inca nu am fost la o nunta la fel de frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Fetele, ia, gata, terminati cu slabitul, sa aiba si barbatii nostri de ce apuca, sa nu-ti zgiriie miinile de coastele noastre

Alina, poze cu babele ai? O sa le fac si eu cit de curind posibil, numai sa terminam de mincat prajiturica pe care am facut-o ieri

Lilia, ia te uita, nici nu stiam ca am o admiratoare din umbra dar lasa ca ai si tu ceva care imi atrage privirile cind ne vedem

Violeta, lasa complexele! Important este continutul, nu ambalajul. Daca un om e de nota 10, nu conteaza cum arata. Si-apoi e mai important sa te simti tu bine in pielea ta, decit sa faci altora pe plac.

Vad ca ati povestit toate despre nunti asa de frumoase. A noastra a fost mai mult decit modesta, doar cu rudele apropiate. Ca muzica am avut un DJ cu casete (nici nu sint sigura daca avea CD-uri). Noi n-am pus un deget la organizarea nuntii, de toate s-au ocupat parintii mei. S-a dorit o petrecere in sinul familiei si cam asa a iesit. Oricum, a fost dragut, ne-am distrat de minune. Unica chestie care nu mi-a placut la nunta a fost rochia mea de mireasa dar asta-i o alta poveste, neimportanta.

------------------
Numai bine,

Natalia

Bunatati

Mergi la inceput

MamaElei, sa stii ca si eu tot asa ma simt, si o sa ma simt cred' ca toata viata. Important sufletul sa-ti fie cit mai tinar ( la mine e de copil)!
Helga, si doar atit ne spui: ca a fost cea mai frumoasa zi din viata? Si detaliile unde-s? Noi vrem detalii!! Noi vrem detalii!!
Balbina ca bine i-ai mai zis! :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Detalii? O camera la Vadul lui Voda, pescuit, plimbat, miros de padure, miros de ploaie, o cina, un biliard, luminari, un vin bun si mai departe stiti voi... Ma simt noua nouta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

'neata
ca sa fiu si eu in tema, pina mai nu demult aveam 63-64 kg la 1.76... N-am fost nici o data f slaba, dar nici plinuta... E bine sa fii asa cum te simti tu bine. Eu de ex. daca puneam ceva pe mine - nu ma simteam comod, parca imi era greu sa fac miscari si vrind-nevrind dadeam jos... Iar cind aveam perioade ma stresante (pina mai nu demult) ajungeam si la 61-62 kile, dar apoi ciocolatele si dulciurile ma ajutau sa revin la standard-ul meu . Cum zicea si Natalia, nu conteaza cum esti, ci cum te simti tu!
Cit priveste nuntile... La noi au cintat fratii Corduneanu (ea si el, tipa Bivol), el a si prezentat (Noi n-am vrut sa luam pe altcineva). A prezentat f frumos, a spus si diferite chestii din alea populare (la bunica li se zice conucarii). Noi l-am avertizat de la bun inceput ca vor fi oameni ce iubesc romantele, cintecele vechi romanesti - si ca urmare a fost la nivel. A cintat si populare si romanesti si rusesti si altele. Ceea ce mi-a mplacut e ca n-a facut glume proste sau diverse "tiganarii"(cum am vazut la alte nunti). Si prin urmare, a mai fost invitat la 3 nunti ale rudelor si prietenilor nostri! Lumea n-a stat pe scaune, toti dansau! Surpriza cea mare ne-au facut-o nasii, cind deja lumea incepuse sa oboseasca-au intrat in sala fetele de la show-balet "Paradis" care au facut furori, toata lumea statea cu gurile cascade si dupa aia toti au alergat sa faca poze cu ele . Muzica si dansurile lor au fost super: arabesti, latino, tiganesti si gen cabaret... La moment nu stiu daca ele maio sint in Moldova, ca atunci aveau f multe contracte in Romania si alte tari... In privinta asta avem amintiri de neuitat...
Mamica si taticu la ce nunti au mai fost, au zis ca doar de Vitalie Dani le-au placut cum prezinta...
Referitor la gradina Botanica, noi ne-am inscris acolo, a fost f frumos -ca o poveste- porumbei, casuta aia in care s-a oficiat ceremonia, trasura, peisajele, podetul si lepedele... Noi n-am platit p/u lautari si fetele de acolo(costau scump), probabil ei s-au zapacit(n-au stiut ca nu trebuie sa ne insoteasca) si ne-au insotit - a fost frumos! Pe noi gradina Botanica ne-a costat sub 2000 lei cu tot cu plata p/u ceremonia de inscriere(in 2003 ce-i drept).

Fetelor da-ti o sugestie in ce as putea face "babele", forme din alea ca in poza n-am si nu-mi vine nici o ideie in ce as putea sa le fac...
Cred ca se incepe "babamania"

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Buna tuturor!

in primul rand tin sa multumesc tuturor fostelor miresici si sa va urez multi ani fericiti inainte!
Cu siguranta ati avut cele mai frumoase nunti - doar au fost ale voastre! Vad ca mai toate ati fost pe la gradina botanica, ati avut dansatori folc, ati avut muzica antrenanta....

Violeta - poate iti deschizi un centru de consultanta? Si eu mai am timp, dar ca si tine le iau la rand, cu calm (pentru moment ).

Helga - ma bucur ca ai amintiri atit de frumoase si vorbesti cu atit drag de nunta ta!

Natalia - important e ca v-ati simtit bine, iar cu rochia - recuperezi la prima aniversare "rotunda"!

Lia_C - foarte frumoase pozele de la nunta ta! Probabil cei da le gradina botanica v-au vazut atit de fericiti, incat au decis sa va urmeze - ei uite ca uneori mai primi si cadouri neasteptate!

Pentru moment cam astea au fost mai importante. Mai rasfoiesc si eu reviste, netul. Pe parcurs o sa revin periodic cred cu alte intrebari concrete, pe care nu le constientizez la moment. Unele lucruri le vom lua de la Bucuresti, pentru a fi cit mai eficienti. Avem si noi norocul copiilor cu parinti "de aur", care ne ajuta enorm!

Numai bine la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by lia_c
Cred ca se incepe "babamania"

Cornelia, ai zis super

Poti sa faci o baba mai mare intr-o forma cu gaura in mijloc, daca ai asa ceva. Sau poti face ca Lucia, in cesti. I-au iesit tare dragute, de forma ciupercilor, niste babute mai "capoase", ca sa zic asa .

------------------
Numai bine,

Natalia

Bunatati

Mergi la inceput