Clubul moldovencelor de peste Prut (23)
Raspunsuri - Pagina 3
doroti_5 spune:
LA MULTI ANI OLGA, FERICIRE, SANATATE, IUBIRE, PROSPERITATE, SA FII VESELA ORICIND SI SA TE INCONJOARE DOAR OAMENII DRAGI!!
Buna dimineata si de la mine!!
Speram sa dorm mai mult, dar nu sa primit!
La noi e binisor, scriu si trec la pat!
O zi buna tuturor .
doroti_5 35+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
Lucia_B spune:
Olga
!!! La Multi Ani !!!
Sanatate si toate cel bune.
========
O zi frumoasa fetelor.
-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
MamaElei spune:
LA MULTI ANI OLGA!!!
MULTA SANATATE, BUCURII, FERICIRE, DRAGOSTE MULTA
SI IMPLINIREA TUTUROR VISELOR!!!
Rodica si PAULA (02.09.04)
MamaElei spune:
Neata!!
Nati, mersi mult pi retete! Stau acum si ma gindesc sa fac panettone sa nu fac? Dar oare unde as utea gasi la noi acele nebunii, tzukete?
Doroti, eu am citit pe alt subiect ca naste Papadie si cind a aparut mesajul cu Sofia, iti spun sincer ca mi-au dat lacrimile. Sa fie sanatoase, ele toate trei (papa si cele doua papadici) cu taticul lor!
Lucia, tare scurta ai fost!
Nata, ma bucur ca iti place la aerobic, dar vezi nu te obosi prea mult
Lucia_B spune:
Rodica - ia-te ce provocatoare, ia-te cum ma trage de limba .
Eu nici nu stiu ce e tsukate, o sa le exclud .
De copt o sa coc neapara, m-am decis. O sa mai fac si "babe" cu care o sa servesc baietii (moldoveni) de aici, sa simta si ei Pastele mai frumos. Am si colorant pentru oua.
Merci de complimente, ca sa le mai auzi am mai adaugat poze cu hulbita.
-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
Davina spune:
Neata fetelor!
La multi ani Olga !Multa sanatate,fericire si tot ce-ti doresti tu .
Crinia cred ca lui Lucian ii ies dintii ,nu-ti face griji ,bine ca papa lapte.La noi azi a fost ok,am tinut-o pe Deanna in sorti afara,dar seara e racoare.
Naty mersi de recete.Mi-a facut dis-de dimineata din ochi Pannetone si nu m-am lasat.Asa ca am purces la munca si ce crezi ? suna usor dar de la framintat am stiut ca va fi un esec .mi-a mers mai multa faina si asta a facut sa fie foarte dens si nici nu mi-a crescut bine.
Am facut masajul cu miere numai 10 min ca ma dureau mainile,dar lasa ca data viitoare fac mai mult
Lucia foarte frumoase "babele", cum sunt la gust ?tu ai facut receta de Pannetone ca poate vad unde am gresit ?
Lilia da tu de unde vrei sa slabesti draga ?ai un corp de adolescenta .
mamaNati cred ca e scump din cauza ca faci aerobica individual .o ora la bazin tot asa de scump e ?
o zi buna
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
Trin spune:
LA MULTI ANI OLGA !!! SANATATE, FERICIRE SI CIT MAI MULTE STELUTE PRIMITE PE DC !!!
Crinia si Doroti - multumesc pentru consultatii . O sa incerc sa fac sapaturi si sa ma interesez in detalii.
In alta ordine de idei, ce-ati facut/avut la nunta mai deosebit? Merita de mers la Gradina Botanica? Ati avut dansatori folc, in costume nationale? Sper ca aveti numai amintiri frumoase de la nuntile voastre!
Lilia- sustin ideea ta cu "regimul de primavara". Avand un program mai incarcat, nu resuesc prea mult cu exercitiile, dar am inceput sa evit cinele dupa ora 18.00. Poate mai inspira pe cineva. Important e sa va alimentati normal pe parcursul zilei. Si aici e nevoie de vointa. Sa speram ca rezultatele nu se vor lasa asteptate mult timp.
O zi buna la toate!
Davina spune:
Lucia sunteti amandoua frumoase. la printesica scumpa in fustita.Lauras e o dulce.
copilu meu azi mi-s distrus o lampa din aia inalta .
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
Balbina spune:
Fetelor, tzukatele sint fructele sau cojile de fructe confiate/zaharisite. Se gasesc in supermarkete (cam scumpe, e adevarat), dar se pot www.good-cook.ru/proth/proth_038.shtml" target="_blank">face si acasa. La fel se poate face panettone doar cu stafide.
Alina, ce pacat ca nu ti-a iesit Panettone dupa reteta n-ai avut un mixer/robot sa framinti aluatul cu el? O sa-l fac si eu de Paste, sa vedem cum imi iese.
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati
MamaElei spune:
Lucia, faza e ca mie tocmai tzucatele si-mi plac tare mult in panettone!!!
Alina, de care lampa? Din aia din dormitor?
Karina, si eu cred ca de la dinti se trage. Bagati mai mult lapte sau ce-i place mai mult din mincare, apoi va recupera!
Elena, noi nunta am facut-o cu 5 ani in urma. A cintat Anisoara Puica, mi-a placut tare mult. Dar nu stiu cit a costat, cred ca in jur de 300 dolari (dar nu stiu sigur). La Gradina Botanica pe atunci nu se mergea, dar noi am fost, ca nu stiu de unde mi-a venit mie ideea asta in cap si bine am facut ca cele mai frumoase poze-s de acolo. In schimb nici nu-ti poti imagina cit noroi era pe pantofii mei, iar eu n-am fost atenta si nu i-am curatat, asa ca atunci cind mi-au furat pantoful m-am facut cam rumena in obraji Am cam respectat in mare traditiile, deosebit n-am cam avut parte. La ultima nunta la care am fost erau invitati niste dansatori de la Joc care tot mai dansau pe acolo si ei au fost acei care au legat nasii si au dansat cadourile, niste tigani, care au avut un mini-spectacol. Acolo a cintat Nicolae Glib si taraful fratilor Advahov (daca nu gresesc), ei sint tare "la moda" acum.