Gradinita "Mami si Tati" - stiti ceva?

Gradinita "Mami si Tati" - stiti ceva? | Autor: danat

Link direct la acest mesaj

Dragilor, am innebunit, nu mai pot sa ma decid...nu credeam ca-i asa complicat sa gasesti o gradinita . Cate trebuie sa iei in considerare, sa intrebi. Cel putin eu le descos cat pot pe directoare .
Astazi am vazut a treia gradinita, cea mai aproape de casa dintre cele vizionate, se numeste "Mami si Tati" si se afla pe Str Eminescu. Mi-a placut in mare, ce sa zic, parea totul f bine organizat, programul, grupele, mirosea a papica buna, era destul de curat (eu as mai fi facut un pic de ordine pe ici-colo , dar mergea...). Au curte, copiii erau destul de cumintei, se mai auzeau tipete, dar nu ca la alte gradinite.
As vrea, daca am norocul sa fie cineva care stie, sa-mi dati si mie detalii, cum vi se pare, daca ati auzit ceva de la cineva care are copilul acolo? orice amanunt e important!
Multumesc mult!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Haideti mai....chiar nu stie nimeni nimic?!?! Si eu care-mi pusesem sperante in voi

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia spune:

Buna, Dana
Am fost si eu sa vad gradinita asta, mi s-a parut OK, chiar puteam sa o inscriu de acum, la grupa mica, singura problema a fost ca e cam departe de casa (noi stam langa stadionul Lia Manoliu), si ca inca nu asigura transport, cica din toamna s-ar putea. Din ce am vazut eu din gradinita nu mi-a placut scara aia ciudata pana la directoare, si era si grupa pregatitoare acolo, m-am impiedicat si eu de ea, darmite unul mic. Directoarea foarte de treaba, am vorbit si cu educatoarea de la grupa mica, si ea mi-a placut, curtea e maricica, Iulia a fost foarte incantata ca aveau acvariu si o casuta mica in sala grupei mici. Cat am stat de vorba pe ea am lasat-o in sala cu copiii, numai ca mi se pareau cam mititei ca varsta fata de ea.
Eu am dat-o la alta gradinita, mai aproape de noi, dar cred ca din toamna nu o las acolo, ca nu sunt foarte incantata. Poate ne facem copiii colegi de gradinita. Asta daca au si transport pana la toamna.
Pupici si spor la cautat in continuare.

Crisia & Iulia-Nicole (2.12.2002):
http://community.webshots.com/user/iulianicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nord spune:

Stiu ca subiectul este cam veki, dar cautand ceva am dat de mesajele voastre....nu ma pot abtine sa nu spun si eu ceva....
situatia este la fel la "mami si tati"

este ingrozitor, pentru cei 8 milioane pe luna incasati, este jaf curat...

nu credeam ca poate exista o gradinita mai urata ca asta!!!! totul parca era de la ajutoare, se mananca la subsol, se doarme la mansarda, toate camerele au cel putin doua usi, scarile nu sunt protejate,este nearisit, miroase a mucegai, au tot felul de troace aruncate prin camere, calculatoare veki aruncate pe jos, sala de calculatoare este undeva intr-un hol..........este HORROR!!!!!

nici nu va pot spune ce gust amar mi-a lasat...nici eu nu vreau sa fiu rea, insa asta este realitatea!!!!

in fatza gardul si in spate sare leopardul! decat sa atraga lumea cu fatzada aia frumoasa, galbena si curtea dragutza, mai bine ar face bine sa investeasca in dotari.....sa nu va mai spun ca nu era un pat la fel cu altul...ma repet, totul era ca un depozit de troace si de ajutoare aduse din strainatate!!!!!! sunt socata ca ii lasa sa functioneze !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ne poate da cineva informatii mai noi referioare la aceasta gradinita?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Monu, informatiile date de Nord n-au nici macar o luna.
Cel mai bine viziteaza tu gradinita, daca parerile fetelor nu te-au convins.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Gradinita Mami si Tati are doua sedii? CIne imi poate da mai multe detalii?

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Am fost azi la "Mami si tati". Plina de sperante. Le-am lasat pe undeva pe drum. Ce sa zic? Grupa de pitici este sus intr-o camera in care se joaca copiii, dorm si mananca, jucarii ffff slab si urate. A zis bine cine a zis "ca la ajutoare". Ne-au lasat sa intram incaltati in camera de joaca a copiilor, mirosea prea tare a mancare pe holuri si mi-a lasat senzatia de mizerie. Educatoarea in schimb super dragutza dar din pacate nu e suficient. Am intrebat daca le da ciocolata si mi-a zis ca nu desi in meniu la desert aparea in fiecare zi cate ceva care continea cacao sau ciocolata. Asta la grupa mica si in conditiile in care i-am explicat ca noi nu dam la copil asa ceva.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nord spune:

si eu am fost putin shocata de meniul zilnic, nu mai imi aduc aminte exact, insa stiu ca fructe nu erau mai deloc, in skimb se dadea in permanenta mezeluri, branza topita, pateu(vorbesc de gustari).

ceea ce m-a shocat cel mai tare,pe langa cele relatate mai sus, au fost acele scari foarte abrupte si fara protectie, care pentru un copil de 2 ani sunt extrem de periculoase...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackdress spune:

Ce inseamna copiii erau cumintei? Cred ca sunt mai degraba dresati!Ganditi-va bine inainte sa va duceti copilul intr-un loc unde nu poate fi autentic si unde sunt amenintati cu pedepse...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

si noi am fost in vizita la mami si tati, era foarte aproape de fostul birou (2 min de mers pe jos).
ca sa urcam la etaj, unde era grupa mica, am trecut pe niste scari inguste si abrupte, complet improprii. mochetele scarilor erau murdare si rupte. in prima sala prin care am trecut, copiii de la grupa mare se uitau la tv, la cartoon network. cei de la grupa mica mancau - in aceeasi clasa in care se joaca si in care dorm. patuturile lor, precum si cele de la mansarda, erau jalnice (mansarda e incalzita cu aer conditionat si calorifere electrice). se gateste in subsol si tot acolo copiii mananca. bucataria departe de standardele impuse, un loc fara aerisire corecta, cu miros de imbacsit si mucegai.
un tarif de 8 mil/luna pentru asemenea conditii este bataie de joc!

Mergi la inceput